Casnicutze sexy (124)
Raspunsuri - Pagina 15

Liana30 spune:
gabitz78te puppppp ca tare dor mi'a fost di tini..ma bucur ca ai revenit aci..
georgiiii asa e..asa e..distractie placuta!!!
bananooooo aparusi ????ce mai face soacra?
"La multi ani Alex!!!"
"La multi ani Sebastian!!!"
Danelutzooo nu se stie niciodata..cine stie cand va treziti cu mine la usa
miki hai ca te invoiesc io..da vreau sa stiu di she?
mihaaa dute tu ca io am luat pauza..am facut destul..sa mai faca si grasu
io am intrat in concediu
va pupp pe toate..facui poze ma duc sa le pun..inca nu am terminat..da va arat ce am obtinut pana acum
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

monica-elizabet spune:
buna sexoaselor, va multumesc din suflet pentru urarile adresate lui alexm-ati facut sa
(dar sunt lacrimi de fericire), va imbratisez cu drag pe toate si sa va dea Domnul si voua tot ce-i mai bun pe lume.
Danelutza, am vazut pozele, tot ce e pe-acolo ii tare reusit...dar cea mai cea dintre toate e printesadaca-ti ies asa frumos copilashii sa nu te opresti la unul ca-i pacat
ioanaflacaiashii
georgi, distractie palcuta la banchet
gabyyyyyytza, bine ai revenit, v-ati mutat?
miki,s ervici usor...bah da nebun ii sefu'
Liana,a bia astept pozele. spor la treburi in continuare
miha, nu mai zici nimik de robertzel?
eu azi am fost cu ruxi la vaccin, a plans putin apoi a utiat ca am dus-o la gargaritze si am ametit-o...cand am pelcat de acolo uitase ca am fost si la dr...sper sa nu faca febra...
am pregatit aproape tot pentru petrecere, incepand cu ora 17 asteptam invitatii si bineinteles si pe voi va poftesc la o felie de tortuletz si o cupa de sampanie
...va pup pe toate
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

georgi75 spune:
Salutaari.
BEY!!!Azi a si ziua lui Sebastien si cand am facut lista de sarbatoriti nu m-a tras si pe mine nimeni de maneca sa-mi spuna?
Delphin
LA MULTI ANI SEBASTIEN!!!Sa cresti mare si sanatos
Io am aparut pe-acasa sa ma schimb cica...desi nu stiu in ce sa ma imbrac.Tocuri nu-mi pot pune pt ca nu pot sa conduc cu ele si de-aici pleaca totul.
Monica distractie maxima.
Gaby bun revenit
Liano hai vii cu mine la chef?
Va pe toate.Ma duc sa dau sifonierul cu fundu-n sus sa vaz ce pun pe mine

gabitz78 spune:
monica - petrecere frumoasa. inca nu m-am mutat..sper ca intr-o luna, max 2 sa ne mutam.
georgi - distractie faina la banchet!
pupici.

alexa si mami spune:
LA MULTI ANI ALEX!
gabi, bine ai revenit! ce ascunzi in burtica?
banano, adica io sunt nimeni? nu ti-am zis ca noi ne bagam? si liana a zis ca poate. in rest...

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Tocuri nu-mi pot pune pt ca nu pot sa conduc cu elesi de-aici pleaca totul.
Iti iei o pereche de adidasi pe care ii schimbi in masina.

Miha

ange spune:
neata.
La multi ani sarbatoritilor!
da ce credeti bey ca vorbesc din filme cu horor cand v-am spus ca ieri dimin. erau 6 °? nu gagici.aici e Sahara nu alta.maine avem 29°.Incredibil.iarasi o sa stau cu pompa pe copil.Ma dispera clima asta
Mai si chiar asa,nu mergeti la Moeciu?Moamaaaa ce o sa va alerg la anul cand voi veni acasa daca nu aveti de gand sa ne vedem!!!
Liana,baga baterii ca zau vreau poze.hai repejor pana nu ma nervozez ca ma tot aburesti cu pozele astea
Alinutza,da.in viziunea Maiei printesa ta a ramas bebe mic cu olitza dupa ea
Unde-i Bi? Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
Mirela,ai pm.
Doina,BAFTA.
tuzc all
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by georgi75
BEY!!!Azi a si ziua lui Sebastien si cand am facut lista de sarbatoriti nu m-a tras si pe mine nimeni de maneca sa-mi spuna?
Stai cuminte ca e pe lista, doar ca de cind nu mai trecem numele, nu mai stim cum ne cheama

diadaniela spune:
Alinuto,pe voi nici nu va mai pun la socoteala ca sunt sigura ca mergeti. intrebam de celelalte gagici daca vor sa mearga.
saptamana asta mai fac strigari si daca nu se mai anunta nimeni mergem noi . ok?
Cami , la anul o facem lata !
Miki,nu mai vin. . vine doar barbatul . eu plec in iulie la Viena asa ca vino la o tura de shopping.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana