Casnicutze sexy (124)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bey Miha, da se poate???? C hiar mi-a parut bine sa te intalnesc....Nu prea mai stau la calculator, cald al naibii! Te pup si sa treaca mai repede greturile.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
ce fac gagicile?
La multi ani pentru toti sarbatoriti!
mai,eu n-am facut rezervare la Moeciu ,ca nu s-a anuntat nimeni.
Miha si Simo ,dar voi cum v-ati intalnit ,mai?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata, ce-mi place ca am ce ceti

Alino multam de cafea

Mirela multumesc de urari . Te asteptam mai des, cu poze din noua casuta si cu stiri de genul: cum va simtiti in noul domiciliu

Gabitza -ici la tine si la burtic. Baga o burtica la semnatura sa stim cite luni ai. Scuze, am uitat sa le anunt pe fete ca am vorbit cu tine , deh, am fost ocupata cu petrecerea domnisoarei.

Cuscra multumesc, Amandina am facut, morcovii i-am cumparat, trandafirii i-am confectionat . N-a iesit prea rau din punct de vedere estetic.

Barbye multumesc , ti-am trimis PM.

Doina spor la bucatareala, aici e sarbatoare astazi, adica toate magazinele sint inchise, asa ca trimit sotul cu moata la biserica, iar eu ma destrabalez calcind rufe.

Georgi spune si in italiana ca are doi ani, dar mai mult in romana . Petrecere frumoasa la benchetuiala.

Bianco vezi ca am adresa ta si te vizitez cit de curind, daca nu apari

Corina da-mi reteta sa slabesc si eu, bineinteles fara sa maninc verdeturi ca iepurii

Dispar sa imbrac printesa motata, revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

La multi ani, Sebastien !
Delphin sa-ti traiasca flacaul, sa va bucurati de el, si... asteptam vesti de la voi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

azi m-am dat si eu mare harnicutza..am spalat...deh, in ultimul timp am cam lenevit...
eu sunt bine, inca nu stiu ce am la purtator...
mi-a fost dor de voi.
gabi 18 si stefan bolovan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

Miki

Gabitz imi place semnatura, dar de ce ai scris Stefan bolovan ?

Mergi la inceput

Gaby bine-ai revenit. sarcina usoara
io vreau sa ma invoiesc pt. maine. lipsesc motivat

Miki

Mergi la inceput

na... m-a sunat soacra sa-mi spuna ca maine pleaca in Olanda. de parca nu stiam ca-n fiecare WE e acolo. marti vine la noi sa-i aduca sotzului cadou si bani de concediu, iar eu tre sa astept pana luna viitoare pt. cadou si bani de concediu si spera sa nu ma supar offfff
Banana mai vii?
am fugit sa ma pregatesc de munca.
ah.... ieri m-a intrebat shefuŽ daca mi-ar placea sa mai lucrez cu el tura de noapte . i-am zis ca tre sa-mi intreb husbandul.
am fugit.
pupici

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

danelutza - asa il "alint" eu....
miki - e dragutz sefu??????

Mergi la inceput