Singuratate

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

paraluta ,

si dupa ce plingi ,ca nu ai pe linga un barbat pe care nu-l mai iubesti si un amant arogant???asta chiar ca-i de-a risu-plinsu.
paraluta ,dupa cum spune si nik-ul tau tu faci mai multe parale ,mai ales dupa o asa investitie pe care ai facut-o pentru domnul arogantul.
hai sus animul ca ai sa gasesti unl care chiar daca nu emana atitia feromoni,tot o s-ti miste universul

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

mersi mult de raspunsuri!
As vrea insa sa aflu si pareri ale unor femei mai ca si mine,(nu zic mai slabe, desi - cateva kile s-ar mai putea - sic!), care pica pe spate mai usor! Care isi pierd capul ceva mai repede decat prevede legea!
Va pup, si am sa tzin cont neaparat de parerile voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Pai, paraluta draga, cunosc si asemenea exemple, dar credeam ca tu doresti sa iesi din categoria femeilor "slabe", care-si pierd capul mai usor. Fiindca aici nu e vorba numai de pierdut capul. Acea nesiguranta cronica, dublata de complexe si de nevoia de a-ti confirma propria valoare numai prin intermediul barbatilor reprezinta simptome ale unui comportament si ale unei mentalitati deloc de invidiat.

Da, cunosc o astfel de femeie, care s-a maritat devreme, s-a lasat batuta si maltratata, apoi mai cadea in limba (cum spui tu) in timpul casniciei dupa unul si altul, se agata disperata de fiecare in speranta ca ala o va salva de sotul alcoolic si violent, toti au folosit-o o perioada (la orizontala) pentru ca apoi sa-i dea un sut undeva cand o vedeau cat era de dependenta... A divortat intr-un sfarsit, iar urmatoarele doua relatii avute in decurs de un an au mers pe acelasi tipar: ea = victima, neajutorata, iedera, femeie-crampon, zi-i cum vrei, iar ei = infierbantati sexual in primele 3-4 luni, apoi brusc ajunsi la temperaturi de Siberia si urma inevitabilul sut undeva. Totul e standard si se va repeta pana cand ea va realiza cauza adevarata a tiparului ei de comportament.

Nu vad la ce te-ar ajuta asemenea exemple, decat sa te lamureasca mai tare de necesitatea unei schimbari profunde in mentalitatea ta. Ti-o doresc!

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Pai, paraluta draga, cunosc si asemenea exemple, dar credeam ca tu doresti sa iesi din categoria femeilor "slabe", care-si pierd capul mai usor. Fiindca aici nu e vorba numai de pierdut capul. Acea nesiguranta cronica, dublata de complexe si de nevoia de a-ti confirma propria valoare numai prin intermediul barbatilor reprezinta simptome ale unui comportament si ale unei mentalitati deloc de invidiat.

cam asa e.... nu "sa iti pierzi capul" e problema.
Asta e ceva normal.
Anormal e sa nu ti-l pierzi. Sa tii fie asa de teama sa nu devii vulnerabila incit sa iti construiesti ziduri peste ziduri: din religie, logica, dogme...din ce paote fiecare. Asta e adevarata nesigurantza. Nimeni nu se apara fara un motiv real.

Deci e normal sa iti pierzi capul...eu iti doresc sa ti-l tot pierzi . Important este pentru cine. Aici s-ar putea sa ai o problema.

Nu stiu, nu-s in masura sa dau sfaturi. Si eu am facut toate greselile posibile. Din fericire pentru mine unele, alea mai gogonate, au ramas la stadiul de "posibil". Cine stie ce iesea.... nici nu vreau sa ma gindesc....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Mersi de cele scrise...
Momentan sunt intr-o faza de latenta, de asteptare.Sa se intample ceva...
N-am mai primit nici un semn de la el, desi stiu ca-mi va mai scrie candva. Asta va ramane probabil singura consolare, si incerc sa accept, ca de inteles am inteles!
Nu stiu, Miss Parker, dai asa niste sfaturi de parca le stii pe toate. Probabil ca asa este, nu te cunosc; daca nu ti-ai pierdut capul dupa nici un barbat - pana acuma -, cel putin unul care sa te faca sa schimbi ceva in bine la tine, sa stii ca ai pierdut ceva!
Nu am nimic impotriva sa primesc sfaturi, le accept cu placere, insa cred ca am nevoie de sfaturi mai constructive, si nu de sfaturi care - ca sa-ti raspund pe germana - "machen einen platt!"(adica care -l turtesc pe unul).
In rest, cand ascult muzica mintea mi-e plina numai de el, si de aduceri aminte, de nostalgie.Cu asta imi hranesc sufletul flamand de afectiune. Si muncesc mult si cu sarg, si asta ma ajuta foarte mult.
Am sufletul linistit, si privesc inainte. Stiu ca intr-o buna zi am sa primesc din nou vesti de la el, stau cuminte si astept, si intre timp imi vad de treaba...
...Ati fost vreodata indragostite in asa hal, incat sa... vreti ca persoana pe care o iubiti sa fie mai mult un prieten foarte bun? Sa iubesti asa de tare pe cineva, incat sa-l doresti mai mult ca prieten, convinsa fiind ca restul ar strica vraja?
Mai bine zis - ca pe un frate..
Ce zicetzi??
...Sunt nebuna dupa el, doamne...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

S-ar putea sa-ti cam placa sa fii indragostita, adica sa tinjesti dupa starea aia unica si complet incarcata (who can blame you???)...iar bietul burtos sa se fi intimplat prin preajma.
Ca ma gindesc ca daca iubeai cheliosul (fac terapie cu tine acu sa-l uiti, te prinzi da?) voiai sa imbatrinesti cu el la gura focului si daca mincati din blide (apropo daca ii iei sefia si masina mai e tentant??)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by paraluta
Nu stiu, Miss Parker, dai asa niste sfaturi de parca le stii pe toate. Probabil ca asa este, nu te cunosc; daca nu ti-ai pierdut capul dupa nici un barbat - pana acuma -, cel putin unul care sa te faca sa schimbi ceva in bine la tine, sa stii ca ai pierdut ceva!
Nu am nimic impotriva sa primesc sfaturi, le accept cu placere, insa cred ca am nevoie de sfaturi mai constructive, si nu de sfaturi care - ca sa-ti raspund pe germana - "machen einen platt!"(adica care -l turtesc pe unul).

Ca sa raspund si eu in germana: "Das Leben macht dich platt, nicht ich!" (adica viata te turteste, nu eu, caci tu nu suferi din cauza mea, ci din cauza experientelor tale de viata). Tu doresti sfaturi sau doresti consolare dupa ce traiesti cate o experienta neplacuta? Din consolare nu se invata nimic, de aceea experientele neplacute se repeta la atat de multi oameni.

Oricum, imi cer scuze daca am fost prea directa si dura. Dau sfaturi din ceea ce am trait si eu si din ceea ce am putut vedea la altii. Si eu am crezut ca iubesc un barbat (10 ani am tot crezut ca-l iubesc, poate chiar l-am iubit) care s-a cam folosit de mine. Deci stiu prea bine despre ce vorbesc, nu e pura teorie. Numai ca as vrea sa le ajut si pe altele sa iasa din cercul vicios al dependentei emotionale. Asta e tot.

Si sa stii ca mi-am pierdut capul de multe ori, m-am indragostit cu prospetime si optimism de fiecare data, numai ca deosebirea este ca eu am ramas independenta si am recunoscut (in 90% din cazuri) cand facusem alegerea gresita, dupa care am indreptat-o. In rest, eu si acum, dupa 6 ani, sunt inca indragostita de actualul meu sot si ma trec fiori cand ma ia in brate sau cand ii simt rasuflarea pe gat. Dar nu vreau sa te stresez suplimentar cu asemenea detalii erotice.

Sfaturi constructive? Mmmmhhh... eu nu cred in schimbarile magice de destin dupa schimbarea look-ului, asa ca ma retrag cu scuzele de rigoare si inca o data imi pare rau daca am fost prea dura.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre

Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Asa este, acuma am inteles, si imi cer si eu scuze.
Da, tanjesc intr-adevar dupa starea aia speciala, incerc (deocamdata cu semisucces) sa iau din starea asta doar ce-i bun,sa-mi trag singura suturi in fund si sa merg inainte! insa cateodata imi vine sa ma urc pe pereti, si sa urlu de durere ca nu se poate mai mult!!!
...Ca-s convinsa in subconstientu meu, ca odata ce ai ce-ti doresti, pica totu ca o placinta, burtzile par dintr-odata imense si chelia nu se mai termina. Dracu`sa-l ia de barbat, are un stil de te ametzeste,te baga - boala, deshi nu-i cine stie ce (fizic) de capul lui.!! ...Are pe vino-ncoa.
...Eh, ce sa-i faci? Tanjesc in continuare, si...atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

paraluta,

da' de ce esti tu asa de sigura ca iti mai scrie?
De curiozitate....

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

asa cred eu..
sa vedem ce-o mai fi.

Mergi la inceput