Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nanaaaaaaa, tu nu mai ai grija de noi? Pai cine ne face noua capitol nou neicusorule? Te destrabalezi, ce-ti pasa...
Totusi.... cui ai lasat cu limba de moarte secretul facerii unui capitol?

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Annisia esti de coma! Citesc mesajele tale si rad de una singura in fata monitorului. Nu ca mi-ar strica ceva buna dispozitie in perioada asta agitata ...
Tine-o tot asa fatuca ;)
Mie mi-au venit azi pastilutele de No-spa de la Amar . Sper sa scap de dureri ...
Pupici tuturor gravidutelor.
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Deci nu deschide nimeni cap nou sa ma pot culca si eu linistita?Urmychance bine ai venit! Annisia ti-a raspuns f complet.Mai ales a descris asa bine contractiile. Si la mine bebe se zbenguie de imi rastoarna burta mai ales seara si dimineata dar pot fi si bebei mai linistiti.Gabriela si sa treaca odata tusea aiasa se sperie.Sim eu stiam ca ceaiurile pt lactatie se beau mai tarziu la fel si cu cremele de sani ca pot stimula contractiile.Myral26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Annisia

quote:
Originally posted by urmychance

V

Fata, tu esti truli? pai nu spui o vorba juma de an si acum vrei sa inchei un capiutol intreg numai tu? Deci eu sunt aia cu pantofii, ce papucii mei nu m-ai retinut?
Hai sa vedem ce si cum zici tu aici...
1. Nu cred sa existe un barem maxim de carat... Probabil ca in functie de cum te simti tu. Bine ast nu inseamna ca daca esti ok, poti sa-ti iei masina-n carca daca faci pana... Eu zic sa nu-ti faci probleme ca ai scapat in porumb cu cele 4-5 kg carate. Incerca sa te menajezi cat mai mult posibil. Aici am si eu doua intrebari, daca imi este permis... Cum naiba cari zilnic atata? Dar ce cumperi mai fata, de ai ajuns ca sclava Isaura? Si a doua intrebare? Tu barbat nu ai? Nu ca ar fi musai, dar ma gandeam ca macar pentru carat e bun unul la casa omului...
2. Da, vazut burta cum pleaca la plimbare. Ce muschi neicusoare, ca daca ar fi dupa el, cred ca ar lua-o la fuga cu matele mele cu tot. Cand il apuca joaca, trebuie sa ma tin de burtihan, ca nebunu cred ca sare cu prajina peste cordonul ombilical... Deci nu e film de groaza, e baiatul tau care probabil ca amorteste in burtica mataluta si face niscaiva tumbe pe acolosa...
3. Sincer, daca nu mi-ar spune doctorasul de fiecare data, nu as putea sa zic exact ca are capul aici, fundul aici si mainile nu stiu unde. Al meu bajbujuc sta de 2 luni cu capul spre iesire, fundul spre partea dreapta a burtii si picioarele pe peste tot...
4. Nu, eu una nu iti pot spune exact cand loveste cu mainile sau cand imi da suturi la greu. Cateodata am impresia ca da cu capul direct in poarta. Sper ca sunt doar senzatii de om nebun...
5. Cum faci diferenta intre contractii si bebe??? O faci, stai linistita. Inseamna ca nu ai avut asa ceva. Hai sa iti explic, daca tot m-am bagat in seama... Arunci cand ai contractii simti ca ti se strange tata burta si se face pietroi. Ai impresia ca bebe se chirceste si e extrem de incordat. Senzatia asta nu o poti confunda cu o zbenguiala obisnuita a bebelusului tau. E ceva urat si uneori dureros...
6. Sim [ gravi ] 27+ [ baietel ] Stefan ..... Acesta este un exemplu doar. Deci, pui prenumele tau sau numele de scena, cum doreste pipotica mataluta. Apoi intre paranteze drepte si fara spatii pui gravi, urmat de numarul saptamanii in care te afli (il poti modifica periodic). Desigur, sexul care este tot intre paranteze drepte fara spatii... Si, in cazul in care te hotarasi bagi si prenumele bebelinului...
7. Al meu arata ca un caltabos. Nu a stat cu fata si mi-a prins doctorul doar un profil amarat, care arata cum iti spusei anterior... Am vazut si pozici cu fetisoare dragute. Cred ca depinde de pozitia fatului si de rabdarea doctorului de a surprinde exact mutrita. Nu stiu daca ai urmarit la echo, dar trebuie sa se concentreze foarte bine cel care o face, altfel se pierde imaginea si nu se intelege foarte mult...

Sarcina usoara si viata fericita? Pai nu mai ai de gand sa treci pe aici? Ne vedem la 80 de ani sau cum? Adicatelea eu iti dadui 30 de minute din viata mea asa, la misto? Treci de scrie tot ce ai pe suflet aici! Doar nu crezi ca scapi! Baga o barfa mica! NU ne-ai spus UM, DN, unde livrezi beblusul si cu ce doctor, prenumele alese pentru baiat, daca mai ai bebei, cu ce te ocupi in afara de a cara la greu, treburi din astea...

hahaha, esti de coma...la inceput mai si speriat...
sa le luam pe rand:
iti stiu fata (asta apropo de papuci), stiam ca e un ID care incepe cu A, dar nu vroiam sa zic prostii...iertare, am citit azi 40 pagini....

barbat am, dar magarii aia de la firma il trimit mereu in delegatie, deci nu are cine sa imi faca piata. Ca un exemplu, in ultima luna a stat cam 4 zile pe acasa...cam nasol, sper sa se mai rareasca. Ce cumpar? Ce poftesc: de ex azi, ma plimbam prin piata sa cumpar si eu ceva sa mamanc...iau 2 banane si o paine. Apoi hai sa intru si la supermarket sa iau ceva DE MANCARE ca asta era asa de moft. Si iau asa: 2 cutii de orez cu lapte de la danone, un iaurt cu fructe, un iaurt mare de baut, apoi vad nishte sirop, zic, bun, nu mai beau chimicale de sucuri, luam nishte sirop, ala la 300 gr avea conservanti, ala la 900 nu, il iau pe asta, imi mai iau o Almette , apoi imi aduc aminte ca vreau un gem/dulceata..nu ma pot hotari si iau un gem de visine si o dulceata de cirese. Si cam atat...plus ca mai aveam un rucsac in carca, am ajuns acasa cu chiu cu vai, si le-am cantarit...4 kg...
de obicei cumpar cate juma de kil de cartofi, cate o paine, nishte fructe (tot asa jumatati de kg) si uite cum se fac 5 kg. Plus nelipsitul meu rucsac care are toate prostiile in el. Si uite asa devin eu sclava Isaura. :)

am de gand sa raman....dar v-am urat si eu ca sa fiu de gashka:) si sincer asta chiar imi doresc...

hai sa iti mai zic:
UM - 17 decembrie 2006
Dn - am zis - 20-25 septembrie
voi naste la municipal cu dr. Radoi daca se intampla sa fie pe acolo cand ma apuca \(sau eventual sa nu fiu eu aiurea prin lume/tara)

nu stiu cum o sa il cheme pe bebe, poate ma ajutati voi, am zis ca al doilea nume o sa fie Constantin (asa dupa bunici), dar primul habar nu am . am vrut Eric, nu vrea iubi, am vrut david m-am razgandit, inca nu stiu.

nu mai am copii, sunt la prima sarcina (care m-a luat prin surprindere si mi-a dat un pic planurile peste cap). Sunt asistent de dept. dar toata ziuama informez de pe net (super job), mai sunt si la un master, am examene incepand cu sapt. viitoare dar nu am deschis nici un curs (sper sa ma mobilizez in timp util), in clipa asta imi curge nishte colostru si mai intreaba-ma ca eu zic tot:)

MAMA DE BAIAT
24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Marunzikooooo, ce ma enervezi! Cum poti fata sa ai o casa atat de frumoasa? Pai nu iti este asa rusine putintel? Deci sa-mi povestesti tot, ai inteles?!? Asa ai luat casa sau e opera ta? Cine ti-a picatat peretii ca sunt bestiali! Doamne cate culori si cat bun gust. Bravo voua! Sa imi arati imediat ce ai pregatit pentru bebelas, ca eu cred ca o sa fie o minunoasa de camera!!! Si tu esti frumusica foc si ai o burtilica dragutaaaaa... Ma uitam la tine cum te transformai de la saptaman la saptamana si din maruntica deveneai femeie. Lasa ca iti sade momos. Pai pana cand vroiai sa ramai pustoaica?

Oau ce bine ma simt :)) casa am aranjat-o dupa gustul meu si sotul a trebuit sa fie de acord. Picturile imi apartin, imi place sa pictez asa ca am atacat si peretii mai ales pe locurile cas unde nu puteam agata nici un tablou. Pt bb inca nu am nimicuta pregatit, insa camera unde am un mare desen cu figuri geometrice devine camera gargaritei, asa ca trebuie schimbat absolut totul. Aruncat biblioteca, canapeaua n-o arunc, am s-o imbrac in alte culori, schimbat perdele si pictat bineinteles pt bb. Si apoi mobila. Promit sa fac poze cand am terminat-o, insa mai dureaza ca doar prin iulie cred ca ma apuc de renovat desi o sa-mi fie greu sa ma catar sa pictez am sa incerc. Picturile mele le poti vedea aici
Edit: sa nu arunci cu ochi critic asupra picturilor, caci sunt doar un mic amator , da!!!
25+ & 17,5kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Annisia draga, esti fenomenala mai!! Nu mai pot de ras!
Ce mesaj ai putut sa scrii :)

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Piciulika

Marunzika, nu fi trista. Lasa ca se dezvaluie "secretul" la urmatoarea vizita! Pe al meu mereu in surpind in 'pozitii optime' Dar desi a zis ca e 200% baiat, am auzit eu de colegi in Austria care asteptau fetita si a iesit un Andrei si la Bucuresti un Tudor devenit Iulia, asta dupa ce toata sarcina le tot confirmau...
O sa fie bine si sanatos si tu sa fii cumintzika, mai Marunzika!

Incerc sa fiu cumintika si chiar ma bucur intr-un fel ca inca nu s-a aratat ca asa tin pe toata lumea in suspans :))
Pt capitol nou nu cred ca-i mare filosofie, tre' avut userul comun si parola si apoi... deci cine le detine poate trece la fapte
25+ & 17,5kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Marunziko, ia bucata aia de perete cu tabloul cel mare si trimite-o la fata prin posta. E super belea. Vreau si eu!!!!! Deci sa imi spui repede cand ajungi in Romanica! Eu platesc gras sa imi desenezi si mie traznai pe pereti. Plus ca imi doresc o casa pictata pe exterior cu flori imense si fluturi foarte colorati. Cred ca ar arata superb... Ce misto de mataluta ca ai acest talent. Eu nu pot sa trag nici o dunga, ca o iau prin fasole.... AAaaa si mai vreau ceva. Uite pacat ca nu avem cum sa luam legatura. Tare mi-as fi dorit pe peretele dormitorului o pictura cu moa nud nudut, ceva de genul cum pozau tipesele pe vremuri, asezate pe o bancheta si printre voaluri fine...
Uau, ce picturi marfa ai mai femeie!!!! De ce nu bagi una bucata expozitie, sa auda nemtzalaii tai cine e Marunzika!

Mergi la inceput

Nu mai pot sa stau acusica. Intru mai tarliu. Trebe sa ma duc sa-mi iau baiatul de la meci. Nu se satura bai nene, zici ca e nebun. Sa-i stea fotbalul asta in gat! Nici stricat nu renunta la el.... E clar, cand s-o repara o ia de la capat... Om rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Marunzika, am tras si eu cu ochiul la foto. Chiar ai o casa frumoasa, s-o locuiti fericiti! Si picturile is faine! Bravos!

urmychance, bine ai venit!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput