Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by andrruzza

Marunzika, am tras si eu cu ochiul la foto. Chiar ai o casa frumoasa, s-o locuiti fericiti! Si picturile is faine! Bravos!

urmychance, bine ai venit!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

multumesc tututoror, sunt eu mai de demult, dar am fost discreta

MAMA DE BAIAT
24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

La expozitie nu ma bag; pana acum am pictat doar pt mine si pt prieteni si cunoscuti. Am vrut sa expun intr-un restaurant ori intr-o banca, insa nu am avut destul curaj.
Iar pictura aia mare am facut-o intr-o seara in noiembrie, cand am schimbat canapeaua in camera si nu se mai potrivea pictura anterioara. Mi-am trimis barbatul la nani si eu m-am apucat de zugravit si pictat si se vede ca era noapte ca e stramba, dar a ramas asa ca oricum trebuie schimbata.
E super ideea cu floricele pe exterior, dar e ceva de munca! Iar cu nudul...din pacate nu sunt experimentata sa ma bag la nuduri, dar la traznai m-as baga, insa fara bani, caci pana acum numai asa am pictat si mi-a placut - dar cred ca mai trece putintel pana ajung in Ro si bb o sa fie ingaduitor cu mami :))
25+ & 17,5kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie nu mi se incarca picturileeeeeeeeeeeeee

io-s mai bine, am pictat fata cu violet de gentiana la bubite. ca cica e alergie sau ceva bubite de caldura.
In rest, sa culcat de-o ora si inca nu tuseste.
Avem toate sansele s-o ducem la gradi lunea ce vine.

Gabriela,sper sa-ti treaca odata raceala asta sacaitoare!!

Urmy, bine te-ai urnit la scris!! parca ma vad pe mine, si eu tot cu rucsacul in spate umblu, cred ca de aia nu mi se da locul in metrou, ma cred oamenii vreo tanara studenta mai grasana asa

stati asa ca am vazut picturile cu IE, bravo Marunzika, da-i bataie, ai talent!!! dar asezata, nu picta agitata in picioare, catrebuie sa te menajezi!

Myral, ce rau imi pare cate chinuie contractiile alea:( Nici nu stiu ce sa-ti mai zic.

Andries, si tu cu greturile m-ai omorat, uffffffffffffff.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Gabriela,sper sa-ti treaca odata raceala asta sacaitoare!!

Urmy, bine te-ai urnit la scris!! parca ma vad pe mine, si eu tot cu rucsacul in spate umblu, cred ca de aia nu mi se da locul in metrou, ma cred oamenii vreo tanara studenta mai grasana asa

s

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

si eu INCA mai intreb: se vede ca sunt gravida sau par doar grasa? toata lumea insa zice ca este clar ca sunt insarcinata. La metrou mi s-a oferit locul doar pe peron (de o femeie si de un barbat o data), in metrou niciodata, in tramvai niciodata. Nu or observa sau or fi nesimtiti?

MAMA DE BAIAT
24 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Sabina tin pumnii sa se faca bine Sofiuta si sa mearga la serbare!
urmychance bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
Chiar nu are nimeni parola de la MamiciDe2007 ca sa ne facem capitol nou?

25+ & 17,5kg in +

Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

CAPITOL NOU AICI burtici

Mergi la inceput