Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 20
Gabriela77 spune:
Da, Myral, ai ghicit, la serviciu eram, dar fara nici un chef. Eu nici nu am observat ca nu mai e reclama aia idioata! Bravoooooooooossssssssss!!!! Sper ca ai moralul ridicat!Pup!
Ali, bravo pt fetita! Felicitari!!!!!!!!!!!!!
Piciulika, ce tonus ai. Bravo! Asta da stare de spirit! Si ai contribuit serios la capitol! He-he-he! Sa nu mai vina contractii pana nu e vremea lor! Ce frumusica esti in poze! Si burtica, la fel!
Sabina, multumim pt vesti! Ne bucuram ca si Roxana e bine sin u ne indoiam ca e la un marathon de shopping! O cam invidiez! Tu esti mai bine?
Of, Lavinia imi pare rau de alergia t! Bine era de puteai interupe putin No-spa, da’ daca iar de doare burta, musai sa iei!
Annisia, banuiam eu ca la fotbal s-a petrecut minunea. Asa reusesc barbatii sa si-o faca cu mana lor! Numa’ nu am mai zis nimik san u pun paie pe foc! Oriscum, insanatosire grabnica! Si tu mai hai pe la noi!
Sim ,acum nici de intrat in panica, nu cred ca e cazul, dar si eu zic ca de-acum e momentul sa ne mai lansam. Eu inca nu am luat nimik, dar in weekend e Baby Expo la Cluj asa ca nu ratez!
Ana, sa va fie de bine pizza! Da, e foaaaaaaarte bine la 6h, ca exact ultimele 2 h trecau cel mai greu! Cand muti biroul acasa?
M-au apucat si pe mine arsurile. Ce nasol, pana acum nu stiam de ce vorbiti! Mama-mama ce furtuna fost la noi…Si burtica creste-creste! Ma bucur ca m-am temperat cu kg, vad ca de 2 sapt stagnez, nu am depasit 60...Ufff!!!
Gabriela,
25+
Pup burticile toate!
slippers76 spune:
Gabriela, cred ca vine si la noi furtuna. M-a luat o durere de cap de abia mai vad. Biroul il mut acasa de pe la 1 iulie cred. Dar ca sa pot face asta am o gramada de probleme de rezolvat inainte. Si mai am si o gramada de drumuri de facut, asa, pe ultima suta de metri, ca pe urma nu ma mai misc de acasa. Saptamana asta mergem pana la soacra-mea, saptamana viitoare termina Miruna gradinitza si o ducem la mama, la Targu Mures. Mi-e groaza de drum, dar nu se descurca Mihai singur cu ea pana acolo. Si dupa aia, ma mut acasa, promit!
Ana
27+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
danuta36 spune:
Gabriela mama,tu ce inaltime ai?cum de ai doar 60 de kg?Cred ca daca mergeam si eu la servici,nu puneam atata,dar asa,acasa...'traiul bun si nesimtirea'...
Piciulika chiar esti de invidiat,ca tare bine arati!
Roxali felicitari pt. fetita!
amar spune:
Annisia nu ar fi nici o problema sa iti trimit un carut de aici....uite si un link sa vezi daca asta este,nu stiu daca la pretul asta are si scoica, ca eu nu prea o vad ... dar daca are la pretul de 309,97 euro mai costa 32 de euro pachetul , pus la posta..deci la ,,artimetica,, mea ar face 341,97 euro..dar daca nu are scoica la acelasi pret , la aceeasi firma au la urmatorul pret de 76,87 euro, deci 341,97 plus 76,87 face 418,84 euro, transformati in lei la cursul de azi al BNR , ar face exact 13.637.430,40lei
http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=4045875010934&source=froogle&ls=d
deci...tu decizi....te pup
carmen 25s
Sabina spune:
Ana, si eu am avut ieri durere de cap, ufff, ede la vreme presupun!!
Gabriela,multam fain, sunt mai bine,dar tu... 60 de kile...wow...eu la sofia aveam 62 in perioada asta si mi se parea ca-s balena umblatoare, dar acum cand am sarit de 70 ce sa mai spun????
ia sa vedeti aicisa poze edificatore, le-am ales pe cel mai balenoase posibile: cu picioare umflate, fund mare si latime considerabila![]()
http://s35.photobucket.com/albums/d199/Sabinelu/balenutza/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cecilia L spune:
Multumesc pentru raspunsuri.
Referitor la fastum gel am renuntat, am gasit undeva pe net ca ar afecta dezvoltarea plamanilor lui bebe; am remarcat ca parca s-ar mai fi redus durerea, sau cel putin asa mi se pare.
In ce priveste culoarea in camera lui bebe, raman cred la portocaliu si restul alb, mobila mea de dormitor este o nuanta mai inchisa ,maron, nu mai stiu exact ce denumire avea, iar sifonierul este destul de mare, ar intuneca mult camera, mai ales ca mai am si draperia si perdeaua nuante de maron-galben-portocaliu, desi as colora si peretii ceilalti, zau nu ma pot hotari, portocaliu cu alb sau portocaliu cu ......nu stiu. Am citit intr-o revista despre camerele bebelusilor, cea mai recomandata culoare era albastru, portocaliu, roz,.... verde mai putin, dar nu mai stiu de ce, si mie imi placea verdele pal, dar am renuntat; albastru nu se poate ca prea am in toata casa albastru.Portocaliul merge si cu mobila mea.... Hai ca v-am inebunit cu problemele mele, si chiar nu voiam asta. 

cecilia,26+
Cristian
Raluca spune:
Sabina, lasa kg. in pace, esti o dragutza in poze iar rochia mov e f. frumoasa! Eu peste doua zile plec in concediu, la mare da' crezi ca mi-am luat costum de baie? N-am tupeu....da' bb sa fie bine ca de kg. oi scapa cumva, dupa!
Piciulika....no comment! Asa gravida, mai rar, toata admiratia!
Lavinia, supozitoare, poti lua scobutil, da' se gasesc mai greu!
Raluca 20+ si mami de Ilinca
cecilia L spune:
Sabina de ce exagerezi, crezi ca noi suntem mai suple, si avem picioare mai frumoase,
chiar daca ar fi asa, sa fi sanatoasa si tu si bebe, restul chiar conteaza, eu cred ca nu.

cecilia,26+
Cristian
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Ema, frumoasa rochia. Sa o porti sanatoasa!
Andreea, si eu am de multe ori starea asta de nerabdare! Abia astept sa imi tin fetita in brate, sa vad ca e bine sanatoasa. Sunt curioasa cum va fi, cu cine va semana...
Tare liniste la noi la odisee, dar iertam fetele ca sint in concedii...
Pup si eu, somn usor!
Gabriela25+
Multumesc frumos! Esti o dragutza!
Emma
slippers76 spune:
Uhu Sabinutzo ! Daca ai vedea tu celulita de pe coapsele mele... Zici ca sunt un sac de gelatina, asa arat! Asa ca poze in costum de baie nu fac
!
Cat despre durerea de cap, am constatat ca am devenit meteodependenta, eu care n-aveam nici in clin nici in maneca cu vremea. Deh, am imbatranit, m-am ramolit... Incep sa seman cu bunica-mea!
Ana
27+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica