Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
Sabina spune:
piciuliko, io nu ma mai joc. nu tu o celulita, nici un brat ingrosat, pai ce-i asta???
io ma bag la loc in grota ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
crishtina spune:
Sabina stiu ca nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, dar nu te stresa din cauza asta. Sunt sigura ca dupa ce nasti o sa fii super. Cum ziceau si fetele cu retentiile de apa la tine, imediat o sa iti revii. Ne faci concurenta la toate apoi ![]()
25+ 
sim_stoian spune:
Piciulika, mi-au placut lucrurile.
Cecilia, noi am facut verde pal dormitorul lui bebe. Mie nu imi place ideea peretilor de mai multe culori, iar verdele mi s-a parut o culoare calda, placuta.
Annisia, multa sanatate sotului. Eu te intrebasem ce a patit pt ca eram curioasa cum de i-au pus brose.
Eu am scapat de revizie si ITP, pana la anul m-am spalat pe maini. Daca tot m-am dus pana la Badsi am analizat in detaliu Qashqai-ul. Pot sa spun ca mi-a placut, e beton. Probabil ca atunci cand vom schimba si noi masina, ne vom orienta spre un Qashqai.
Cum revizia m-a costat mai putin decat estimasem, probabil ca maine ma duc la Piciul sa mai iau cate ceva. Am inceput sa intru in panica pt ca mi-am dat seama ca maine intru in luna a 7 a si nu am cumparat mare lucru. Trebuie sa ma pun pe treaba.
Sim
26+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
piccaflor spune:
Hello!
Roxali felicitari pt fetita!
...sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!
Cristhina mie ostetrica mi-a zis ca trebuie doar certificatul eliberat de ginecolog la 30-32 sapt(decide el)....originalul se duce la Inps,si-ti mai faci doua copii ,una pt il datore di lavoro si una pt tine....a! copia pt il datore di lavoro trebuie sa fie ea semnata,stampilata de cei de la Inps...
Annisia multa sanatate sotului....si al meu mi-a facut vara trecuta o "surpriza" de felul asta,tot la fotbal....asa ca te inteleg perfect...
Cecilia toata camera zugravita portocaliu ar fi prea mult,zic eu...insa 3 pereti albi si unul portocaliu cred ca ar fi dragut....noi adoram culorile vii(mai ales portocaliul) si ne venise si noua ideea asta pt camera noastra....insa pina la urma am optat pt pereti albi si un mega sifonier portocaliu ![]()
In camera lui bebe in schimb avem tavanul galben caisa (asa era facut de fostii proprietari si ne-a placut) si peretii albi... dar oricum vor fi o gramada de accesorii colorate...
Myral hai nu mai fi tristuta c-a plecat sotul,ca se supara si bebeitu'....cit despre contractii,eu nu mai stiu ce sa mai cred...tu zici ca de obicei cind mergi mai mult sint mai numeroase,nu?....mie una mi se intimpla sa am uneori mai multe in zilele in care chiar n-am facut nimic
....hai ca daca am rezistat noi pina acum,ajungem cel putin pina in sapt 37 si o sa avem super bebei 
Piciulika ma bucur ca te simti mai bine...ti-am vazut pozele si arati super bine!
Vacanta placuta fetelor care sint in plimbari!
Picca
25+ cu
Matteo
myral spune:
Piciulika, Picca eu cred ca sunt campioana la contractii le am cam de la 15 16 sapt nici nu mai stiu sigur, la inceput nu credeam ca sunt contractii, acum sunt sigura la mine e nasol ca chiar cu tratament tot am destule pe zi. Lavinia eu pe langa no spa care e apa de ploaie iau si scobutil supozitoare (scopantil sau uscosin contin aceeasi substanta).Roxali felicitari pt fetita sanatoasa!Myral
26+
danuta36 spune:
Buna fetelor!
M-am gandit sa scriu si eu cateva randuri,caci acum ma simt mai bine,nu mai am durerile de acum cateva zile.Azi am devorat aproape 1,5 kg cirese,mancare mai putin,dar multe lichide.Vad ca iau in greutate f.repede,de la 68, am ajuns in doua saptamani,la 72kg.Asa ca Sabina nu esti singura,vin si eu in grota aia,daca ma primesti
Peste burtica am 99cm,inainte aveam 65cm...
Sim inainte de a-ti face titrarea aia de anticorpi,mananci dimineata?sau trebuie mers cu stomacul gol?
Vad ca toata lumea cumpara deja lucruri pt. bebelusi.Ma tenteaza si pe mine,dar am zis ca incep pe la 8-9 luni,cred ca nu e tarziu nici atunci,nu?
Pupici la

dana
22s
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by danuta36
Sim inainte de a-ti face titrarea aia de anticorpi,mananci dimineata?sau trebuie mers cu stomacul gol?
dana22s
Inainte de titrare poti sa mananci.
Sim
26+
StefanAsa creste bebe
Poze
slippers76 spune:
Am ajuns si eu acasa. Apa n-am, ca s-a spart ditamai conducta pe Prelungirea Ghencea
. Nici mancare facuta n-am, asa ca am comandat doua pizza imenseeeee! Miruna n-a vrut sa manance, asa ca ne-am ghiftuit noi.
Piciulika, ce bine imi pare ca te simti mai bine! Cat despre poze... no coment! Eu una trebuie sa ma ascund!
Annisia, sanatate baiatului tau. Ai grija de el, dar si de tine!
Cecilia, si eu am cochetat cu fastum gel, ca am niste dureri in solduri de vad stele verzi. Insa mie nu mi-a dat voie medicul. Mi-a spus sa iau cel mult aspenter. Pe care nu-l iau ca oricum e apa de ploaie si imi mai strica si stomacul.
Kriss, ai avut ceva de plata! Am si eu o intrebare: nu ti-au perceput majorari? Am o prietena avocat care tot asa isi tot face curaj sa-si plateasca sanatatea si inca nu a ajuns.
Gabriela
, multam de urari. Las ca scap eu si de treaba! Cum e la 6 ore program
?
Myral, eu am deja 27 saptamani si doctorita mi-a zis sa le fac acum, ca sa poata sa-mi dea din timp tratamentul cu foer pe care probabil ca va trebui sa il iau, ca sa nu mai am surprize neplacute ca la prima sarcina.
Roxali, bravo pentru fetita si pentru vestile nemaipomenite

!
Ana
27+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica
slippers76 spune:
Sabina, cred ca te insotesc si eu in grota dupa ce am vazut-o pe Piciulika.
Sim, bravo pentru economie. Sa-i cheltui cu placere la Piciul. Imi place si mie magazinul. Am luat o gramada de lucrushoare de acolo pentru Miruna si alti copilashi. Eu deocamdata nu iau nimic pentru bebe. Dar nu stiu cat mai reusesc sa ma abtin
!
Ana
27+
Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica