Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihael@ spune:

LA MULTI ANI ROXANICI, SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE RARES
ElenaGiulia, vazandu-l pe Arthur eu m-as baga la o incuscreala
Mady, daca vrea sa manance , da-i fara grija, abia mai tarziu o sa renunte singur la mesele mai dese. Stefania aproape la 2 luni a inceput sa se trezeasca max. de 2 ori, ca pana atunci manca la 2 ore, ca si ziua.
La noi a fost o noapte linistita, dupa ziua agitata de ieri a adormit bustean la 10 si s-a mai trezit la 4. Insa pe urma s-a mai trezit la 5,30 si 7,30 si acuma am pacalit-o sa mai doarma putin.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
gabi78 spune:
Comentez din nou pentru ca am inchis ca fraiera fereastra. Cred c imi e cam somn.
Asa ca .. scuzele de rigoare daca scap pe cineva.
Tzuna.. o fetita de milioane! Ma alatur celor care te felicita pt rabdare si iti doresc sa scapi cit mai repede de probleme Mariei.
Andreea20, Iunita ce mame tinere si ce copii super simpatici.
Mada-roz cu un lungan de bebe-roz. Daca se vede si n poze ca e lungan, cred ca daca il vad "live" ma uimeste si mai mult.
Victor pare a fi un curios ca si Tudor
Teodora pare sa aibe un somn linistit.
Si gemeni... habar nu am care cum e ..sunt dulcei. Dar pe Domisoara am recunoscut-o.
Ce dragute snt chestiile alea atirnate la carut Paxela!
Imi place mult soarele de la carut Iunita. E splendid.
Curaj mare cu bebe in marsupiu la citeva saptamini! Eu am iesit cu el asa abia pe la o luna si jumate.
Si mi se pare ca a vut si mai mult curaj Sherbi venind atita drum. Dar parca esti cu sotul? A condus el? Eu sincer nu m-am incumetat sa vin de la Ploiesti, desi ma batea gindul atunci cind s-a propus intilneala. Poate vin si eu odata si odata.
Daca am scapt pe cineva, sa ma ierte. Am vazut pozele. Mi-au placut. Dar pentru toate mamicile nu am de spus decit atit:
aveti copii frumosi si sa va traiasca! Sa fie sanatosi!
Va pup pe toate si incerc sa fiu pe faza azi.
intrebari care s-au pus... am uitat . Dar daca mai stiu si eu mai raspund.
Inca odata va pup.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna
ddana spune:
La multi ani, Roxanici!!! Te-am admirat mereu si am apreciat disponibilitatea ta permanenta sa dai raspunsuri, sa fii aproape, sa iti pese de fiecare... Pentru asta, si pentru multe alt motive, meriti cu siguranta sa fii fericita si sanatoasa, sa-ti traiasca printul si sa se faca mare si cuminte, si sa ai parte de tot ce e mai bun.
Dana
ElenaGiulia spune:
Mihael@ tu unde locuiesti?
In curand o sa vin in tara si cine stie Arthur ii face o vizita Stefaniei
.Va 
Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
ElenaGiulia spune:
fetelor unde sant pozicile de la intalneala ca eu nu am vazut decat una pe yahoo
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
paxela spune:

Roxanici
sa fo sanatoasa si fericita sa ai parte de tot ce iti doresti
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
carmen94 spune:
Roxanici.......La multi ani!multe realizari alaturi de familie
noi am fost in vizita la bunica si ne-a placut tare mult.am stat la aer curat,ne-am plimbat.........intr-nu cuvant ne-am relaxat cu totii.
bebe a fost cuminte.imi era putin teama ca nu stiam daca va dormi noaptea fiind prima data in alta casa,alt patut......dar nu am avut probleme.bebe Darius si-a urmat programul fara nici o schimbare.
marti mergem si noi sa facem vaccinul si am emotii ca nu stiu cum va reactiona.
si eu am sanul drept mai mare decat cel stang,dar greseala este a mea ca imi era mai comod si ma simteam mai bine daca il puneam pe bebe sa pape din sanul stang.el se satura doar dintr-un san si din dreptul nu prea ii mai venea randul la golit.de ceva timp incep cu sanul drept.daca se satura doar din dreptul atunci ma mulg din stangul.faza este ca niciodata n-am scos mai mult de 50 mililitri.oare cu atat sa se sature bebe Darius,fiindca in greutate a luat bine.avem 5,300 la 2 luni.
madybulancea..............si noi avem cam acelasi prg. de papa.nu m-am intrebat deloc daca e putin sau mult.i-am dat sa manance.o singura data s-a intamplat sa pae la 12 si sa se mai trezeasca la 6.30.cand am vazut cat e ceasul am intrat in panica crezand ca bietul copil s-o fi trezit sa manance si nu l-oi fi auzit eu,dar mi-a spus sotul care s-a mai trezit peste noapte ca bebe a dormit linistit si nici el nu l-a trezit din somn.
Carmen
deDarius/5.04.2007
tzuna spune:
La multi ani ! ROXANICI. Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce-ti mai doresti tu.
Despre intalnire..... Foarte frumos a fost. Poze nu va pun ca "dictatoarea" de Mariuca nu m-a lasat sa fac si toate pozele mele sunt facute de taticul Teodorei si cum ei le-au postat deja nu are sens sa le mai pun si eu. Bebeii veniti, niste scumpi toti. Pacat de vreme ca ne-a facut sa ne refugiem pe terasa si sa stam oarecum impartite pe grupulele din cauza spatiului si a carucioarelor. Oricum mie mi-a placut mult si mai venim. Maria a si plans putin dar trebuia sa se faca si ea cunoscuta. Sa va arate cum face acasa.
Paxela si sotul ei niste draguti. Ne-au luat si ne-au adus cu masina din fata blocului, ba s-au mai si chinuit sa ne bage si carutul ca sa nu vin cu fetita in marsupiu. Chiar au fost super draguti. Iar Ana e o dulce. Statea asa cumintica in scaunelul de masina...
IMi pare rau ca nimeni nu i-a facut o poza Elianei cand a aparut cu cei 3 copii in carut. Gemenii la locul lor si Elena in fata cocotata pe mijlocul carutului.
Regret si ca nu am apucat sa stau de vorba cu toata lumea dar chiar sper sa mai fie intalniri. Si ideea cu intalnitul in fiecare luna mi se pare ok. Poate reusim.
Eu ce sa va mai spun. Ieri am fost in plimbare in gradina botanica. A fost foarte frumos. Maria mananca din ce in ce mai bine lucru care ma bucura dar in ultima saptamana nu a luat deloc in greutate. Nu stiu ce sa mai cred. Cand manca putin si-mi faceam griji lua macar 80g / sapt acum nici 10 grame. Cred ca o iau razna pana la urma.
Saptamana trecuta a fost soacra mea la mine. Ne tot zicea ca vine ca sa stea cu maria si sa mai iesim si noi, sa-mi termin lucrarea... Si surpriza. Ne-a facut mancare, si tot felul de dulciuri, i-a calcat toate hainutele Mariei ca eu chiar nu mai am timp sa le calc si le folosesc asa dar nu a stat deloc cu Maria ca-i este frica. Mai degraba a stat in primele 2 saptamani cand a venit dupa ce am nascut. Nu a vrut nici sa o plimbe singura asa ca pentru mine nu a fost nici o schimbare. Sunt la fel de obosita, cu sotul tot nu am iesit nicaieri singurei, lucrarea e varza si nu cred ca mai am vreo sansa sa o termin.... Asa ca sunt destul de suparata. Macar daca nu-mi puneam atatea sperante in saptamana asta care a trecut. Dar asteptam vizita asta de vreo luna si tot spuneam ce vom face si acum.... Totul e la fel ca inainte. Deci nu are sens sa mai sper in ajutorul altora. Tot eu si sotul tb sa ne descurcam cum putem. Ciudat este ca soacra mea e cadru medical si a crescut si ea doi copii iar Maria nu plange chiar non stop. E un copil mai dificil nimic de spus.... Dar asta este pana la urma nu e obligata sa ne ajute cu nimic . Dar macar sa nu-mi mai spuna ca vine si face si sta si apoi nimic. Sunt f dezamagita dar imi trece.
KMI78- Maria chiar nu pare slabuta. Are ceva carnita pe ea ca nici in lungime nu a crescut mult. E sub greutatea considerata ok de medici dar nu am ce face.
MADY- e mic puiul tau si daca vrea sa pape mai des da-i asa. Si ai nostri mancau haotic in prima si chiar a doua luna. Maria si acum se trezeste noaptea de cele mai multe ori (spre fericirea mea).
Asta este tot pentru astazi. Va doresc o zi buna tuturor.
Maria- 28.02.2007
ioanaradu spune:
buna dimineata
incepem cu ... La multi ani, Roxanici!! 
acum despre noi ... matei face in continuare fitze si talente la mancare. adica mananca cel mai bine seara, la masa de 22-23, apoi pe la 4-5 mai mananca o data si de la masa de 9-10 incepe circul. cum zicea si paxela mai mult ii picur eu in gura decat trage el din biberon. in felul asta nici nu mai stiu sigur cand sa-i dau sa manance, ca eu ma uit ca trec 3, 4 ore ... si ma gandesc ca el n-a mancat decat 30-40 ml cu chiu cu vai si incep sa ma stresez. dar el e bine merci ... scoate biberonul cu limba sau rade cu el in gura, deci ... NU II ESTE FOAME!!!! o sa vedem cum o scoatem la capat ... sper sa nu ne inscriem la fotomodele!
in rest, de 2 zile de confruntam cu o mare problema!!!!! matei isi suge 2 degete de la mana stanga, incat si le-a inrosit fff tare. eu incerc sa-i dau suzeta cat mai mult, dar smecheria mica face tot posibilul sa o scoata si sa-ti bage degetele. aseara i-am pus niste sosetele pe post de manusi, dar n-au rezistat prea mult. ma gandeam sa-i pun niste leucoplat ... o fi bine????? oricum, daca nu fac ceva, isi da sangele. 
tzuna stii tu ... rabdare. rabdare ...
cat despre soacra ta ... e ok ca v-a ajutat si la treburile gospodaresti. soacra mea, de cand e matei, sta numai botoasa si ma critica pe la spate (dar asa incat sa aud si eu): ba ca de ce nu plec la mama ca sa se odihneasca sotul, ba ca sotul a slabit de atata stres si munca si tot pune mana pe hainele lui si zice: "tricoul asta il ai din facultate?" (adica vezi doamne nu l-am imbracat eu ... dar in fiecare an, fiecare anotimp, am campanie de reimprospatat garderoba), daca am fost plecata la mama ... cica cum s-o descurca sotul de mancare (dar ii lasasem pt o armata), daca am venit in bucuresti sa-i fac mancare sotului si sa stau cu el in week-end si pe bebe l-am lasat la mama, iar n-a fost bine ... cum sa lasi copil de 2 luni singur?? iar cand il vede pe matei il studiaza pe toate partile impreuna cu cumnata mea sa vada daca e bine ingrijit. si bineinteles concluzia este intotdeauna in defavoarea mea!!!
si dupa cate sfaturi da ... cand i-l dau in brate cica ii e frica sa-l tina!!! deci ... be happy!!
despre iesirile doar cu sotul la noi sunt bineinteles iesiri in 3. ![]()
intoarcerea la serviciu ... nu dati cu rosii, dar eu daca as avea cu cine sa-l las pe bebe m-as intoarce si maine la serviciu. prin a avea cu cine sa-l las ma gandesc la mama mea, ca asa, as putea angaja o bona, dar nu-mi surade ideea.
gabi78 stai linistita, ca dupa 14 iunie noi vom veni la ploiesti la mama, poate ne intalnim atunci.
deocamdata va pup, matei mai trage un somnic, ma duc si eu sa-mi fac o cafeluta. 
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
Kitty spune:
La multi ani Roxanici!
Tzuna, sunt de aceeasi parere cu tine in ceea ce o priveste pe Paxela, eu consider ca e un mare noroc ca e in grupul nostru, ea intotdeauna s-a implicat in a ajuta pe altii, o tin minte de anii trecuti!
Si eu sunt tare ramasa in urma cu lucrarea de diploma pe care in 10 zile trebuie sa o predau, iar indrumatoarea mea sta sa nasca, nu stiu cum o sa ma descurc ca nu ma ajuta nimeni si eu il am pe baiatul mare in clasa I
!
Ioanaradu si piticuta mea isi suge mainile de si le invineteste si nu accepta suzeta. Nu stiu nici eu ce sa fac, a ajuns ca si daca o pun pe burtica tot isi suge pumnul si asa tzocaie la el de se aude pana in celelalte camere.![]()
Am uitat sa scriu ca vineri am facut vaccinul (pentaxi..) si totul a fost in regula, i-am pus cate o jumate de supozitor de paracetamol imediat dupa vaccin si seara, comprese cu apa statuta fixate cu ciorapei lungi (ca n-am stiut cum altfel sa le fixez) si nu a avut nici o reactie.
In dimineata aste Giulia mi-a vomitat in jet, nu i s-a mai intamplat si m-am speriat f tare, dar cred ca a fost din cauza ca a mancat f mult. Imediat dupa aceea era vesela si radea in hohote si de atunci doarme, asa ca nu cred ca trebuie sa-mi fac probleme.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007