Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

flopici, buna explicatia ; de ce vrei sa-i schimbi programul? daca doarme asa bine, da-i sa manance prin somn si fa-i baie dimineata; am citit ca e bine sa le respectam programul pe care si-l fac singuri.

martuta, in mare parte asa este si Stefania, insa ea se intinde si de la gaze, cand se screme pt. un amarat de partz. Ea nu a acceptat suzeta si nu se poate linisti singura. Adoarme la san sau daca s-a saturat si somnul nu a venit, o mai tin in brate si cant incetisor sau bag o sh-sh-iala. Cred ca gresesc ca nu o las sa se obisnuiasca sa adoarma singura, dar ar dura o vesnicie iar eu nu prea rezist de oboseala si fac tot posibilul sa adoarma cat mai repede. Imi dau seama ca fac unele greseli pt. ca nu am suficienta vointa si ca sa-mi fie mie mai comod. Imi merit soarta, ce mai.

Despre problema ta cu sanul: si eu am sanul drept putin mai mare si se intareste mai mult decat stangul peste noapte. La fel alaptez si eu, alternativ la cate un san, dar la ultima masa de pe la 22:00, o pun sa suga la amandoi, la unul mai mult, sa-l goleasca aproape complet si apoi repede o trec la celalalt. De multe ori adoarme dar o mai "indes", ii trag de barbita si cand deschide gura hop si eu cu sanul .
Tot de teama sa nu se accentueze diferenta dintre sani, ziua o pun la sanul mai mic la 2 mese consecutive.

noapte buna.......

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Martutza, intru pe fuga sa-ti raspund la intrebarea cu sanii. Am patit si eu la fel, am si povestit asta, din cauza ca alaptam mai mult din sanul drept (eu alaptez culcata si imi convenea pozitia spre dreapta) si m-am trezit ca mi se umplea atat de tare incat mi se impietrea de la o masa la cealalta, pe cand stangul era din ce in ce mai gol. Cred ca am fost la un pas de mastita, ca deja sanul drept ma durea.

Eu am facut in felul urmator: am inceput sa o pun pe Giulia la sanul stang la fiecare masa si ea il golea pentru ca nu aveam asa mult in el, apoiii dadeam completarea din dreptul din care nu mai sugea prea mult pentru ca era aproape satula. Astfel am stimulat sanul stang sa reinceapa sa produca mai mult si scotand numai putin din dreptul nu a mai produs asa exagerat. Asta a fost acum o saptamana, acum sunt mai bine, parca tot dreptul e mai plin, dar cu putin.

Cu privire la somnul bebeilor, eu la ambii copii am procedat la fel, au dormit din prima noapte in patutul lor, in camera lor, e drept ca am un somn f usor si camerele sunt f apropiate si ii aud si cand se foiesc in pat, dar ambii copii au fost f cumintei, Raul a dormit toata noaptea de la 2 saptamani, Giulia de pe la o luna. Depinde de fiecare cum simte si cum sunt copiii. Dar parerea mea e ca e bine sa invete sa se linisteasca singuri....si in plus eu nu pot dormi bine numai langa sot.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mihael@,KItty multumesc.Voi incerca sa nu mai stimulez mult pe stangul.Sper sa-mi revin.Noapte buna.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Bantui si eu pe forum si ce vad... La Multi Ani, Roxanici! Sa fii sanatoasa, implinita si baietii tai sa te iubeasca si sa te aprecieze mult, mult, mult sa-ti aduca numai bucurii si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca
Mai vroiam sa mai scriu, da' rupta de somn.Azi am fost toata ziua pe afara si ne-am obosit toti trei.
Pupe, poate reusesc si eu sa scriu maine mai mult
Somn usor!

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Roxanici la muti ani cu sanatate si tot ce iti doresti,multi pupici pentru tine si Rares scumpicul!!!

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

LA MULTI ANI ROXANICI!fIE CA DOMNUL SA ITI INDRUME MEREU PASII,IAR BAIETELUL TAU SCUMP SA ITI ADUK NUMAI BUCURII!!!

Mai fetelor,puiu meu papa la 12 (noaptea) sau unu apoi la 3 si apoi la 5 dim ,e prea mult????dar chiar nu am ce sa ii fac...dak cere nu tre sa ii dau?ce sa fac?k tot citesc ca ar treb sa manance doar o data pe noapte,dar el nu ar deloc somnu linistit il chinuie burta aia tot timpul...mereu se screme si se chinuie,dar cel mai rau e dim la 5 sau 7...

Mady cu Razvan Stefan 9.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Buna dimineata!

In primul rand LA MULTI ANI ROXANICI! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME,SA TE BUCURI DE FAMILIA TA,SA FITI SANATOSI SI SA NE FI IN CONTINUARE APROAPE! AAAAA ERA SA UIT SA-TI TRAIASCA SI PISICUTA CARE SUNT SIGURA CA-TI ADUCE MULTE BUCURII!

Nickol--eu asa ii dadeam- o data debridat,o data sab simplex(la indicatiile doctorului)Sa ai grija insa ca la debridat se face o pauza.Eu i-am dat mult timp si m-a cam certat dl doctor.(desi el a uitat sa-mi spuna).

Martutza- si la mine sanul stang este mai mic si da si mai putin lapte.Greseala a fost a mea.In zilele cu, colici cand cadea rapusa de oboseala de teama ca nu va manca il dadeam pe cel mai mare.Asa ca m-am trezit cu unul mic si prapadit si cu unul cat casa.Toate bluzele stateau aiurea pe mine.Asa ca acum procedez in felul urmator:cand simt ca ii este foarte foame o pun la sanul stang pentru ca atunci trage cu putere.(de obicei la prima masa de dimineata)Incet, incet a inceput sa-si dea drumul dar in timp ,nu imediat.Mi-am dat seama dupa vinisoarele de pe san care s-au inmultit.Si eu ma mai trezesc cu sanii ca piatra insa atunci ii dau ei sa suga din cel care este mai plin (doare daca nu fac asta)Se mai intampla asta cand la o masa suge mai putin.

Cu ochisorul eu o trag si acum.Ii pun ser,ii fac masaj ....degeaba!Imi este asa mila de ea!Nu stiu....cred ca ma duc din nou la doctor!

Despre noi ce sa va spun?! Cuvantul potrivit este AGITATA.Nu prea mai reusim sa-i intram in voie.Iar seara incepe lupta cu gazele.Doamne ce mai plange mititica.Ma credeti ca deja dupa 3 luni si jumatate deja nu mai suport sa o vad suferind?Atatea a tras cu burtica asta!Mai nou se trezeste si noaptea o data(ea dormea neintrerupt de la 22 la 5-6 dimineata)sa manance.Eu nu stiu cum s-au descurcat fetele ai caror bebei au plans noaptea.Cred ca ma aduna sotiorul cu matura de pe jos.Bravo voua!

Va las acum ca sa ma apuc sa mai fac si eu ceva prin casa! Pupici la pitici!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Madyda la copil sa manance de cate ori cere ca nu are cum sa-i faca rau iti spun din propria experienta sant la a treia tura de facut bebe si celelalte doua matze tot asa le-am dat cand au vrut si de cate ori au vrut si acum sunt mari si sanatoase una are 6 ani si alta 3,sigur ca si Arthur va fi hranit la fel ca surioarele.>Te si numai bine.
Mihael@multumesc pentru compliment Stefania ta e o scumpica ce zici ne facem soacre?.

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Ma enerveaza tare mult cind nu mai pot sa tin pasul cu voi!

Si incep cu restantele: Sa ne traiasca copilasii, sa fie sanatosi si sa ne aduca multe, multe bucurii!

Asta era prima. Apoi.... da.. trebuie sa vad pozele ca pe ele nu am apucat sa ma uit asa ca.. revin imediat

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Stai asa ca pe urma uit si dau dovada de lipsa bun simt:

La Multi Ani, Roxanici! Sa fii sanatoasa si fericita si Rares sa iti aduca bucurii!

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Tudor luna de luna

Mergi la inceput