Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ElenaGiulia spune:
Cristina tu cu ce companie ai calatorit ca mi sa parut super in avion.
Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Krissy spune:
quote:
Originally posted by ElenaGiulia
Cristina tu cu ce companie ai calatorit ca mi sa parut super in avion.
Lufthansa, ca am calatorit prin Germania. Si Tarom
de la Munchen la Sibiu.A, inca ceva, pt noi a fost f important, e f util daca ai un carucior care se pliaza, vine foarte la indemana, mai ales daca ai de schimbat avioane si terminale. Il poti "gate check", adica il predai doar la usa avionului, iar la debarcare te asteapta chiar la iesire.
Multumesc Loradin
pt raspunsul cu sucul de fructe. Nu stiu totusi cum e storcatorul cu doua vase, dar am inteles ideea ca trebuie sa fie suc limpede.Lauramar, am raspuns cu vreo 2 pagini mai inainte ca fetita ramane acasa cu mama-soacra. Multumesc oricum pt incurajare.
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
diana_jors spune:
quote:
Originally posted by nickol_f
Offfffffff noi am avut o seara fffff agitata bebelina a urlat ca niciodata. Am fost eu deranjata la stomac si mititica s-a deranjat si ea.
Fetelor pot sa-i dau Sab simplex in combinatie cu Debridat?
Nicol mami de Beatrice 19.04.2007
Sincer eu i-am dat numai Sab Simplex, si cand se termina sticluta nu ii mai dau nimic. Si i-am dat doar de 2 ori pe zi (dimineata si seara la mesele de 8-9), ca doar atunci avea probleme de acumulare de gaze.
Am inteles de pe-aici ca Debridat are ca efect secundar constipatia...
Doar sa ai grija ca nu de fiecare data problema e acumularea de gaze... eu abia in ultimele zile incep sa inteleg plansul bebelului meu si sa ii ofer ceea ce vrea de fapt (multumesc
inca o data pentru articolele pe tema asta amintite aici)Aaa, si ziceam de Calcium de la Pharco - am uitat sa va spun doza: noi luam 2,5 ml pe zi, 10 zile (aceleasi) in fiecare luna.
Intrebare pentru mamicile care isi mai culca puiutii pe burtica : nu se deplaseaza?
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Noi tocmai ne-am intors , am fost la gratar in camping.Am ajuns acasa si datorita aerului tare, Alexia s-a tot framantat.
Vai, sunteti super toate, in pozele de la intalnire.Imi pare rau ca n-am putut sa vin si eu.
Fetelor care veniti pe la mare , in special in Mamaia(ca e mai aproape), dati de veste si daca sunt in C-ta si pot, na intalnim, poate la plaja cu bb-ii.
Va pup si o duminica placuta in continuare!!
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Mihael@ spune:
stefaniya, multumesc de raspuns, cred ca la ser fiziologic te referi. Asa procedez si eu, o sterg cu compresa sterila inmuiata in ser dar nu stiu de ce ii tot apare. Rosu nu e sau iritat.
lauramar, multumim
Stefania a plans rau de tot azi, nu mai reuseam s-o potolesc ca sa manance si sa ies afara. Avea un fel de crize de colici, dar nu prea o mai inteleg ca ea se intinde si se incordeaza si cand o doare burtica si cand o apuca rasfatul si vrea plimbata in brate. Acuma nu mai functiona nimic. Intr-un final am reusit sa iesim si am tot stat vreo 3 ore, cand am vazut ce linistita era. Sper sa fie o noapte linistita , cel putin.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
poze Stefania
am 2 luni
ioanaradu spune:
carmenefr nu ai PM activat?
vroiam sa te rog sa nu uiti de poza cu "boxa" voastra de filtrat aerul, ca i-am povestit sotului si vazuram si noi ceva in selgros, dar nu stim daca e ce credem noi. poate-mi poti trimite pe mail sau pe messenger ioanaaradu@yahoo.com.
matei o pupa pe teo! hi hi hi
mami de
Matei Stefan 12.03.2007
poze botez - 20 mai
flopici spune:
Mihael@, mai rezista putin. Da-o-ncolo de depresie. Poate bebelinei ii e dor de tati... :))
Eu cred ca trebuie sa ii schimb programul Marthei. Aseara iar a adormit in parc la 9 si nu s-a mai trezit pana dimineata, nici macar la 23.00, cand avea ultima masa.Iar acum am adus-o de jos...si dooooarme...sper sa nu ramana iar neimbaiata.
martutza spune:
Pe unde roiti dragilor?
Tare linistiti ati fost azi.Noi am fost in Cismigiu si a fost super.O sa pun poze.Nu am gasit cu cien sa mut azi asa ca aramas pe maine.Deci mai vorbim
.
Am si eu o problema de cand il hranesc pe Victor la 3,5-4 ore si ii dau alternativ cate un san am observat ca sanul stang se intareste si este mai mare;uneori doare daca il atin (mai ales noaptea) si trebuie sa-l detnsionez si scot cate 50-70 ml din el.A mai patit cineva asa?Oare ramane mai mare?Ce credeti ca ar trebui sa fac?E imposibil sa suga Victor la amandoi la aceeasi masa;am incercat dar el se satura in 90% din mese cu unul singur.
Despre rasfat si dormit cu bebe in pat nu vreau sa mai vorbesc pt ca nu vreau sa se simta vreo mamica avizata.Fiecare ne crestem copii asa cum credem ca e mai bine si daca gresim noi suportam consecintele nu altii.Eu am doar atat sa mai spun:am doua nepoate crescute diferit:una numai in brate si in pat cu mami si cealalta in patutul ei si in camera ei de la 2 luni.Ghiciti care dintre surorile mele nu poate merge nici la toaleta cu usa inchisa si face bai ecu copilu in camera de baie pus in scaun ca altfel urla.![]()
Eu nu vreau sa cer voie copilului sa merg la toaleta sau sa fac
cu tatal lui.Si mai vreau ca fiului meu sa nu-i fie teama sa doarma singur.E spre binele lui.Copiii nu se nasc cu teama de nimic,noi le-o inoculam
matcutei care ne-a facut cadoul de 1Iunie.Chiar daca sunt in 71 nascuta ma regasesc in mesaj;noi suntem generatia " in tenesi de Dragasani" care stie sa se distreze si acum pe orice muzica si in orice anotimp.
Crian _mio ce faci?
Mai stie cineva ceva de ea?Parca era o fata din Brasov care avea cunostinte comune cu ea in Rucar.Oare s-a mutat la ai ei?
Ralualexandrei ce faci? Nu mai vorbesti cu noi?
Ce se intampla fetelor? Oare nu ne mai intelegem de au disparut atatea de pe forum sau nu facem fata?
Elyane eu nu ma regesc in grupul dependentilor
.Eu nu ma mir ca a dormit Victor putin decat cand nu apuc sa termin toate paginile de citit si atunci mi-as dori ca el sa mai doarma "macar un pic cat sa citesc si pagina asta"
.Glumeam.Chiar asa e si la mine.Asa ca mersi ca m-ai atentionat.O sa vad daca dauneaza sanatatii..![]()
Ghibuadina noi nu venim anul asta la mare dar la anul sigur te vizitam.Da un PM cu nr de tel sa-l salvez in agenda.Dupa ce ne vom caza vom veni sa va vedem.
Pe maine deci.O noapte usoara.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
paxela spune:
revenim si noi dupa un weekend agitat, care a debutat cu intalnirea mamicilor
, niste dragute cu niste puiuti minunati, si carora imi cer scuze ca nu am schimbat preamulte vorbe cu multe ditre ele dar zapacitul cel mare capta multa atentie, deabia astept vii toarea intalnire intr-o zi mai calduroasa si poate si mai lunga ca timp
ieri a fost o zi de asemenea agitata cu o invitatie la o aniversare si o bebelina in greva foamei, care cu greu ajungea la 40 ml la masa si aia.... mai mult picurat in gura decat supt,
iar astazi.... mama nebuna
, i-am dus la zoo si la circ, sa plimbat domnisoara printre animalute , si apoi a stat foarte cumintica si a admirat o parte din spectacol
, inceputul si sfarsitul, caci in rest era ocupata cu papat si dormit, dar a fost cumintica si incantata de lumini zgomot si miscare
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
martutza spune:
Mihael@ daca au colici se strang genunchii nu se intind.Iti spun astapentru ca si Victor are un astfel de comportament cand e ff obosit si ar mai suge dar stie ca nu are putere si atunci se inroseste, se incordeaza si se intinde cu capul spre spate.Trebuie mult calm si mangaiere ca sa se linisteasca.Poate si la Stefania e la fel.Eu incerc sa indepartez orice stimul nervos ca sa-l linistesc (nu lumina, nu voci).Nici eu nu vorbesc ci doar murmur usor un cantec de leagan.Asa se mai potoleste.Si automat il mangai pe frunte sau pe manuta.AM vazut ca-l linisteste.Ca sa doarma de multe ori stau ingenunchi langa patul lui si il tin de manuta si cu cealalta mana ii tin suzeta care la el e un fel de surogat f bun ca nu vine lapte care sa-l innece cand e obosit si nu poate inghiti.Poate mereg si la ea.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07