Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Salut,

am vrut sa revin ieri dar n=am mai putut... se pare ca puii nostri s-au vorbit sa ne streseze

Victor, bebe de Martutza: stai linistit ca inca nu iti facem concurenta, la cat suntem de maraiti inca nu se uita nici o fata la noi Dar sa ai grija ca la intalnirea urmatoare o sa fim mai in forma . Si draguta ideea cu intalnirile de fiecare 1 Chiar de 1 iulie o sa avem botezul, dar la restul vrem sa fim prezenti

A fost frumos la intalneala, asa putin cat am stat... nu l-am scos pe Alex din marsupiu ca era destul de curent la terasa si mai tine si marsupuiul la urechi Ma bucur ca n-a deranjat prea mult cu maraiala, si ca am vazut ceilalti bebei si celelalte mamici

mady (si sot de mady): ma gandesc si eu la leaganul respectiv... cat de orizontal se poate lasa? si cam cat e de mare?

bubitele de la caldura: eu nu le-am dat cu nimic ci au trecut cele de pe partea stanga cand dormea pe dreapta si respectiv cele de pe dreapta cand dormea pe stanga... asta e.

stefaniya: al meu imi spune in gluma ca ar trebui sa am grija si de mine, ca incep sa seaman cu o baba cloanta partae proasta e ca imi vine sa ii dau dreptate asa ca zilele astea plec la vanatoare de vopsea de par

Cam atat deocamdata... iar imi maraie juniorul... va doresc o dup-amiaza excelenta

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Elpower, multumim , erau ciresele reci si nu-i placea deloc. Vezi ca pozele puse de ioanaradu la pag. 2 au si numele mamicilor (multumim, ioana)

Eu sunt tare obosita, e greu sa fiu singura cu bebita, ma cuprinde depresia, nu alta. Acuma doarme in sfarsit si cand s-o trezi ies afara sa mai luam o pauza de jucat, vorbit, plimbat in brate, scremut, etc.

o duminica frumoasa la toate....

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

am 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna,mamici si bebici

Mihaela - Carl a avut probleme cu ochisorul de la 2 saptamani si inca mai curge cateodata.Doctorul mi-a zis ca nu e nimik grav daca nu e rosu ci doar acea secretie galbena.Eu am folosit pt ochisor niste picaturi care tot nu au oprit si atunci mi-a recomandat sa folosesc doar acea solutie (un fel de apa sarata) care se gaseste la magazinele de unde iti poti procura si lentile de contact.De fapt lentilele de contact se tin in acea solutie.Vad ca nu-l deranjeaza ochisorul,face doar cand vrea sa planga.

Diana - uite ca e bine ca te atentioneaza ca te-a facut sa fugi dupa vopsea Eu am tot amanat,lenea isi spuena cuvantul,cand aveam un pic de timp liber nu voiam decat sa stau in pat,nici sa sun pe ai mei nu aveam chef.Dar m-am uitat la caseta cu filmuletele de cand am nascut,of ce fata de super obosita aveam la o ora de cand s-a nascut bebe si iar trebuie sa spun gusa aia nesuferita.Dar pe 10iunie avem botezul si ma pun la punct iar apoi sper sa nu ma mai neglijez.
Apropo,fetelor mie imi pare rau ca sotul meu nu a vrut sa filmeze cand a venit bebe,dar el a zis ca aia nu e amintire cu atata chin dar eu asi fi curioasa sa vad,ca in acele momente unele lucruri nu le mai stiu exact cum s-au intamplat.

Eu am inceput sa-l tin mai mult pe Carl in dormitorul unde si doarme de altfel ca asa mi-a zis asitenta,sa-l tin mai mult acolo ca sa se invete ca de fapt ala e locul unde el trebuie sa doarma.Uneori a inceput sa doarma si nelaganat dar daca cere o fac.Uneori am impresia ca incepe sa vorbeasca,asa multe sunete scoate si rade aproape ca un adult,nu-mi vine sa cerd ca acum 2 luni erai n burtica.

Va pup si pe mai tarziu

http://pg.photos.yahoo.com/ph/niceeyero/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

BUNA FETELOR

F.frumoase pozele iar bebeii niste ingerasi,pacat ca nu putem avea o intalnire a intregului stup.

KRISSY nu mai fi suparata si la mine e la fel doar ca eu am dreptul la 4 luni apoi la munca,tu ce vei face cu printesa ta cand mergi la munca?

MIHAEL@ super dulce pintesa ta cu cirese dar ochisorii sunt frumosi foc,ce n-ar da mama sa avem si noi ochisorii albastrii.....

laura de arianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Mersi Ela si pustoaica ta e o scumpica.
Fetelor am si eu o intrebare stie cine cu,cate luni poate calatori cu avionu bebe mic si pitic?vreau sa vin acasa si trebuie sa stiu bine cand poate zbura puiul meu sa nu fac vreo prostie.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Va pupic pe voi si pe puiuti!

Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Diana sa stii ca leaganul nu e f mare si nu ocupa mult loc...pe spate nu se lasa fix la orizontala,pt k banuiesc ca ar pica e putin inclinat asta la ultima treapta,dar sta ok...si doarme f bine...eu sunt tare multumita de el...dak vrei sa il cumperi sa ne anunti!

Pupam mamicile si bebeii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

ElenaGiulia: daca tin eu bine minte, Mihaelaaaa a venit cu puiul ei din Germania cu avionul, si a fost ok.

mady: daca ne hotaram iti spun pe messenger. Dar abia zilele viitoare, ca pana una alta sunt singurica si trebuie sa isi dea si tati acordul

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Diana multumesc de raspuns dar cred ca de aici di Japonia trebuie sa fie putin mai mare pentru ca sunt multe ore de aici pana in Romania in total cred ca sant vreo 13 ore.

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia
Fetelor am si eu o intrebare stie cine cu,cate luni poate calatori cu avionu bebe mic si pitic?vreau sa vin acasa si trebuie sa stiu bine cand poate zbura puiul meu sa nu fac vreo prostie.Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Elena, eu am calatorit cu avionul cu fetita, schimband 3 avioane, si ne-a luat 16 ore ca sa ajungem de la Detroit la Sibiu, asa ca experienta noastra te poate ajuta. La plecare Sophia avea 9 saptamani, iar la intoarcerea putin peste 10 si totul a fost OK, a suportata foarte usor calatoria. La 12 saptamani am mai zburat o data, de data asta mai scurt, numai pana la Washington.
Sa ceri neaparat cand cumperi biletul "bulkhead seats" si "bassinet" (nu costa nimic extra), adica scaunele din fata si patut, ca asa bebe va dormi linistit. Vezi ca am poze din avion in albumul comun, poti vedea cum e "patutul". Singura problema cu care te poti confrunta e diferenta rapida de presiune la decolare si aterizare, si s-ar putea sa-l doara urechiusele pe Arthur; insa daca mananca (piept sau biberon) in acest timp, suporta mai usor (mi-a explicat pediatra ceva cu egalizarea presiunilor in trompa lui Eustache). Eu asa am facut si Sophia n-a avut deloc probleme, a fost o cuminte si jumatate.
Oricum, sa te inarmezi cu biberoane de rezerva sau pelerina de alaptat, suzete multe (ca le va tot scapa) si pampersi extra-suficienti. Am fost stresata de schimbat in avion, dar pana la urma nici asta nu a fost o problema. Toaletele sunt prevazute cu o masuta de schimbat care se coboara din perete si desi spatiul e f stramt, am facut manevra cu destula usurinta.
Cam asta este, nu stiu ce sa-ti mai spun acum, mai intreaba-ma tu si o sa-ti raspund. Bafta si drum bun!

Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007

"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold

Mergi la inceput

Cristinamultumesc mult de tot mi-ai fost de mare ajutor,intrebam doctorul de aici daca putem dar astia sant asa de nebuni daca nasteam azi si maine vroiam sa zbor imi spuneau ca e ok si cand ma gandesc ca toata lumea crede ca aici e o tara super avansata imi vine sa ma dau cu ,capul de .Daca mai imi vine vreo intrebare in minte o sa te intreb,inca o data mersi!

Mergi la inceput