Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (6)
Raspunsuri - Pagina 5
martutza spune:
Buna seara si pupici dulci
de la un baietel topit dupa albinutele vazute ieri.Mamicile dragute dar fetele loooooor, mama mama, nici nu stiu pe care sa o aleg ca e cam greu.Sa fie Teodora, Iarina, Delia, Rianna sau Maria?Tare greu mai e ca toate sunt frumoase si trebuie sa ma hotarasc repede ca am o concureantaaaa!!Ce sa va zic ca mie frica si de David, si de Matei, de Marc nu mai zic ca e si mai mare cu o luna iar gemenii...cred ca unde-s 2 puterea creste, nici Mihai nu e de neglijat chiar daca e mai mic.
Dar nu ma las.Vad eu cum inlatur concurenta.
Pana la urmatoarea intalnire va pup dulce.
Si am o propunere.CE AR FI DACA NE-AM INTALNI PE FIECARE 1 IN ALT PARC?
DE EX: 1 IULIE-TINERETULUI
1AUGUST-HERASTRAU
1 SEPTEMBRIE-CISMIGIU si asa mai departe.Luam parcurile la rand si la iarna vine randul patinoarelor
.
Eu va pup dulce si ma duc la somnic ca azi am avut insomnii din cauza fetelor si am cam suparat-o pe mami.
Victor-Mihai bebe de Martutza care va trimite

pentru mamici ca ,cica e indicat sa te pui bine cu soacra.
Iar pentru fete mii de
.
martutza spune:
Acum sa intru si eu si sa va zic ca orice e frumos dureaza putin.Din pacate nu am reusit sa vb cu toate mamicile si as vreau un bis la intalnire.
.
Imi propusesem sa o intreb pe Elyane cum aseaza puta la baieti dupa indicatiile medicului care a zis ca au apa sau asa ceva (ceea ce in traducere cred ca este de fapt hidrocel).
Voiam sa fac poza lui Victor cu Matei ca sunt nascuti in aceeasi zi.
As fi vrut sa stau sa-l ascult mai mult pe tatal Rianei cat de frumos poveste de fata lui.
Sa o felicit pe Andreea20 pentru curajul si maturitatea ei, pe Tzuna pentru rabdarea ei cu temperamentala Mariuca, pe Diana _jors pentru curajul de a veni cu Mihai la numai 5 saptamani in marsupiu, pe Sherbi ca s-a deplasat de la Slobozia sa ne cunoasca.As fi vrut sa ma joc cu Marc (ca sa vad cum va fi Victor peste 1 luna)si sa o dragalesc pe Teodora care nu e numai adorabila dar e si tare cuminte.
Din pacate nu am avut atata timp si sper sa mai repetam figura.
La urmatoarea intalnire vom veni sigur si o vom aduce si pe Iunita pentru ca suntem vecine si ascultam si acelasi gen de muzica asa ca poate mai gasim doritoare de concert Iris si mergem cu gasca
si cu piticii sa le facem cultura muzicala
.
Sper ca data viitoare sa fim mai multe si sa stam mai mult.
eu trebuie sa va spunca am o veste trista.Maine ma mut si cei de la RDS au zis ca vin sa instaleze net peste 1 luna
.Imi vine sa-i omordar asta e.Imi veti lipsi mult.Sper sa poata sotul din dotare sa aduca pe memory stick paginile.Daca nu raspund sau raspund cu intarziere nu dati cu rosii..cu gandul sunt la voi.
Si o ultima intrebare pentru medicii pediatri: Daca mama care alapteaza nu poate consuma orice pe motiv ca stomacul copilului e insuficient dezvoltat cum justifica (unii) diversificare de la 2-3 luni?
Adica e mai grav daca mananc eu portocale dar nu e grav daca le bag direct in stomacul copilului.
.
Mai citesc si maine pana la pranz cand vom termina de mutat catrafusele.O noapte fara probleme si fara colici.
Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07
riloasa spune:
quote:
Originally posted by martutza
Acum sa intru si eu si sa va zic ca orice e frumos dureaza putin.Din pacate nu am reusit sa vb cu toate mamicile si as vreau un bis la intalnire..
Imi propusesem sa o intreb pe Elyane cum aseaza puta la baieti dupa indicatiile medicului care a zis ca au apa sau asa ceva (ceea ce in traducere cred ca este de fapt hidrocel).
Voiam sa fac poza lui Victor cu Matei ca sunt nascuti in aceeasi zi.
As fi vrut sa stau sa-l ascult mai mult pe tatal Rianei cat de frumos poveste de fata lui.
Sa o felicit pe Andreea20 pentru curajul si maturitatea ei, pe Tzuna pentru rabdarea ei cu temperamentala Mariuca, pe Diana _jors pentru curajul de a veni cu Mihai la numai 5 saptamani in marsupiu, pe Sherbi ca s-a deplasat de la Slobozia sa ne cunoasca.As fi vrut sa ma joc cu Marc (ca sa vad cum va fi Victor peste 1 luna)si sa o dragalesc pe Teodora care nu e numai adorabila dar e si tare cuminte.
Din pacate nu am avut atata timp si sper sa mai repetam figura.
La urmatoarea intalnire vom veni sigur si o vom aduce si pe Iunita pentru ca suntem vecine si ascultam si acelasi gen de muzica asa ca poate mai gasim doritoare de concert Iris si mergem cu gascasi cu piticii sa le facem cultura muzicala
.
Sper ca data viitoare sa fim mai multe si sa stam mai mult.
eu trebuie sa va spunca am o veste trista.Maine ma mut si cei de la RDS au zis ca vin sa instaleze net peste 1 luna.Imi vine sa-i omordar asta e.Imi veti lipsi mult.Sper sa poata sotul din dotare sa aduca pe memory stick paginile.Daca nu raspund sau raspund cu intarziere nu dati cu rosii..cu gandul sunt la voi.
Si o ultima intrebare pentru medicii pediatri: Daca mama care alapteaza nu poate consuma orice pe motiv ca stomacul copilului e insuficient dezvoltat cum justifica (unii) diversificare de la 2-3 luni?
Adica e mai grav daca mananc eu portocale dar nu e grav daca le bag direct in stomacul copilului..
Mai citesc si maine pana la pranz cand vom termina de mutat catrafusele.O noapte fara probleme si fara colici.
martutza spune:
Ioanaradu eu am unsezlong de care sunt tare multumita.Victor nu prea doarme ziua si il pacalesc punadu-l in sezlong si tot agitunde-se balanseaz sezlongul si adoarme mintenas.
Sa stii ca si al meu a fost un pic marait si a cam facut nazuri la lapte azi.Dar nu am dat ceai l-am pus inschimb pe burta si dupa ce dadea gaze mai bagam un laptic
.Azi a mancat ca o demoazela cate putin din 2 in 2 ore.Sper sa doarma bine si maine sa nu mai fie asa.
Pupici.
riloasa spune:
Buna fetelor! Intreaba cineva de cojite in cap. Am folosit samponul de la MUSTELA, care se cheama asa;previne si elimina scoamele bebelusului. Este foarte bun, de 3 ori l-am spalat si au disparut. Am incercat si cu ulei inainte de baie, dar nu a avut nici un efect. Si sapunul de la. Nici un bebelus nu are dermatita? Al meu are si nu cred ca este in apele lui. Si lui ii curge un ochisor si acum folosesc FLUCITHALMIC, gel oftalmic. Este a 3 oara care face si nu stiu cand ii trece. Ii fac masaj in fiecare zi la ambii ochisori. Sper sa ii treaca, sa i se desfunde canalul lacrimal.
annmary77 spune:
Buna fetelor!! Foarte frumoase pozele, si bb-ii si mamicile.As fi vrut sa ajung si eu la intalneala dar am lipsit cateva zile de pe net si nu am reusit sa ma dumiresc in timp util unde are loc.POoate data viitoare.Noi am facut vaccinul de 2 luni si am trecut de perioda critica fara febra, chiar fara nici o schimbare a starii de spirit .Cred ca am uitat sa spun ora la care s-a nascut Denis- este 20.17. BUUUN..
Madybulancea- si baietelului meu ii apar zilnic bubite pe fata de la caldura . Are pielea alba ca laptele si e ffff sensibil la caldura.Initial d-na dr mi-a zis sa-l spal pe fata cu apa si sapun, dar treceau destul de greu si tot timpul apareau altele noi. Asa ca dr ne-a dat o crema de la Mustella-STELATRIA- pt piele iritata- se numeste crema dermo-reparatoare. E super.Cand vad ca apar bubitele rosii il spal bine cu apa si sapun apoi il ung cu putina crema. A doua zi nu mai are nimic.In general inspectia asta(dc i-au mai aparut sau nu bubite ) o fac seara la baita, dupa caldurile de peste zi.
In alta ordine de idei cred ca am reusit sa imi fac cont pt p;oze pe webshot, cred chiar ca am reusit sa pun acolon si ceva poze , dar nu reusesc sa ma dumiresc cum sa pun linkul aici pe dc.Si abia acum am reusit sa deschid albumul comun. Superbi bb-ii, cum pot sa-l adaug si pe bb mic al meu acolo???
annmary77 spune:
Scuze am uitat sa ma semnez
Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)
kmi78 spune:
Buna dimineata fetelor!!!
reusesc si eu sa intru dupa trei zile de lipsa -forum; am fost la Sibiu la parinti...
Primul lucru , am deschis albumul cu poze , sa va vad! ce frumos cred ca a fost, ce bine aratati ce frumosi sunt copiii, .... dar mai vrem poze, detalii;
Pe Maria - bb de Tzuna , nu o mai vazusem ... si, ce grasuta e!! ce falcute are; arata tare bine nu ai zice ca are probleme cu mancarea, Felicitari Tzuna asta ti se datoareaza tie!!!
In sfarsit am cunoscut si fete pe care nu le vazusem pana acum , aratati foarte bine...
Balansoar avem si noi cu baterii care o leaga singur si Timeea e tare incantata uneori si adoarme in el dar nu o prea las pt pozitia spatelui; si mai avem un scaun reglabil in mai multe pozitii in care iar ii place decat in pat pe spate; deci IaonaRadu eu zic ca sunt utile cel putin pana va sta in fund iar pana at mai sunt cateva luni
la capitolul mancare noi stam tot la fel de rau doar masa de dimineata pe la sapte si cea de dupa baie ce sunt mai bune in rest doar 60 la o masa si, si asta in trei reprize , adica juma de ora toooot mancam; am incercat sa-i dau si mai rar sa-i scot o masa sa o mai flamanzesc dar tot de geaba; asta e ; in schimb de lungit s-a lungit a ajuns la 60 cm de la 49
multi pupici...
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
PAPUSICA NOASTRA
madybulancea spune:
Stefany,annmary multumesc pt sfaturi...

Mihael@ nu mi-a mai dat alte detalii...a zis ca e posibil sa se infecteze,se mai intampla...si mi-a zis ca sotul ei a avut asa ceva si abia la 30 de ani s-a operat,k atunci a avut probleme,dar treb sa ajung si la un chirurg,iar asta o sa se intample luni,sa vedem ce zice si el!
Ioanaradu eu mi-am luat un leagan automat si e atre bine dupa ce papa bb si il linistesc eu putin la mine in brate il pun acolo cu suzeta in gura si adoarme,tre sa ma mai duc la el din cand in cand ca scapa suzeta sau il doare burtik si se zvarcoleste dar e e f util,mai am si eu libertate!!!
Mady
cu Razvan Stefan 9.05.2007
elpower spune:
Roxanici, IoanaRadu si Sherbi multumim pt pozici. M-au incantat si emotionat. Am incercat sa ghicesc care cum sunteti in pozele puse de Sherbi. Din cele ce ati fost la intalnire, poate reusiti la comentarii sa ne spuneti care cum sunteti in pozele alea, ca le-as identifica eu, dar nu prea am timp. Asa de familiare imi pareti toate chiar daca nu ne-am vazut niciodata. Un stup tare aratos!
Piticuta mea e tare maraita zilele astea. Am inceput sa-i mai dau formula, tocmai cand ma pregateam sa ma laud cat de mult lapte am, si o doare burtica iar
. Ieri a facut kk la trei mese consecutiv si am asteptat cu inima stransa si urmatoarea masa, dar nu s-a repetat figura. Nu stiu ce-a fost.In plus mai si tuseste un pic. Multumesc Mihael@ ca mi-ai spus ca si a ta tuseste cand scoate triluri pt ca m-am linistit pe moment, dar azi dimineata a tusit din nou. Nu stiu ce are. Si maine ar trebui sa faca vaccinul ca vineri nu a mai putut doctora sa ajunga.
Incep sa cred ca e ceva in neregula
de se tot amana vaccinul asta.![]()
Mihael@ ce scumpica e zanuca ta! Desi am papat cirese, mie nu mi-a venit ideea asta. Super! Si despre unguentul oftalmic la ochisor, mai bine mergi la un oftalmolog si intrebi.
ElenaGiulia am reusit, in sfarsit, sa vad si comorile tale.
Elyane multumesc pt raspuns si pt link. Cool!
Krissy pare interesant siteul aratat de tine. O sa-l studiez. Multumesc!
Cam atat am avut de spus, cred. Ca de azi dimineata ma straduiesc sa termin mesajul printre o taca in gurita si jucarii agitate prin fata copilului. 
Ela, mamica de Thea-Ioana - 26 martie 2007