*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 29
lavi02 spune:
Jasmine, eu cand i-am dat comanda pe mail Sabinei mmi-a acceptat un cod de cadou. Dar in comanda initiala era un cod de FDP 0 pe care a zis ca nu mi-l mai poate da.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Jasmine, eu cand i-am dat comanda pe mail Sabinei mmi-a acceptat un cod de cadou. Dar in comanda initiala era un cod de FDP 0 pe care a zis ca nu mi-l mai poate da.
inseamna ca eu sunt chiar obraznica cu codul asta,nu?vreau si reducere si FDP=0 si cadou.
Dar asa era si la coletul care s-a pierdut...
Edit:gata,i-am dat mail,i-am spus ce produse mi-am ales si ce cod obraznic vreau sa aplic.Suma totala e 25.18,deci un pic mai mica decat 27.41 cat era la coletul pierdut.Astept cu mare interes sa vad ce zice,dar probabil ca abia luni pot sa sper la un raspuns.
claujro spune:
Neata!
Ieri a venit indemnizatia si m-ar tenta niste panatloni pentru vacanta...nu stiu ce sa fac. Mi-as lua, nu mi-as lua... Sau sa-mi iau direct de pe drum, ca plec exact cand sunt reduceri...
Maine plec sa duc copiii la Eforie Nord cat mai are bunicul concediu 7-10 zile. Barbatul meu zice sa rama si eu, io ma cam codesc, destul ca ma voi duce 3 saptamani in august... Parintii sotului meu au un apratament la bloc si ne putem duce oricand /oricat...
Va pup si va astept la o cafea...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon
aissa spune:
Neata!! Eu aseara, neavand ce face, am scotocit iar pe la copii, iar am pus 7 produse in cos dar nu cred ca dau curand comanda ca nu mai ma tine buzunarul momentan, canalizam tot spre concediu. Dar poate, poate, cand imi iau banii de CO lansez asa o comanda in vant sa o gasesc cand vin de la mare. ![]()
Inca nu stiu pe ce cont sa ma mai risc, cel al sotului clar il ignor de acum, mai raman al meu si al Andreeip.
Poze
claujro spune:
aissa, cand si unde plecati in concediu? O luati si pe pitica cu voi?
poze Simon
soanso spune:
buna fetelor,
nu am mai scris cam demult la acest subiect findca nu am mai dat pe Lr decat o comanda mica ,un tricou Puma pt. un nepot .
Parerea mea este ca :unele produse nu merita banii ,mai este si inconvenientul ca la unele produse nu corespund marimile,culorile nu sunt totdeauna cele din poza sau (ex. la ei gri inchis este kaki) ,sa nu mai vb de problemele care parca in ultima vreme sunt tot mai multe .
Astea fiind spuse eu am sa mai comand da nu pentru ca nu as gasi si aici produse similare ci pentru ca sincer imi este comod sa dau o comanda si sa merg doua minute pana la posta dupa ia ,asta in caz ca vine si imi ajung produsele pe care le-am comandat.darrrrrrrrrrrrr,am sa fiu foarte atenta ce comand ,am sa incerc sa traduc specificatiile de la produse si sper din suflet sa nu mai nimeresc Chinezisme.
referitoe la aceasta tipa Sabine care este responsabila cu Relatii clienti ,parerea mea este ca habar nu are si nu stie nimik despre Rel. Clienti si nici nu cred ca este o persoana autorizata sa sisteze Livrarile din Romania .
Ar trebui sa-i dam lectii despre ce inseamna sa ai o relatie cu un CLIENT,ce inseamna sa fii in permanenta la dispozitia clientilor pt a le rezolva pb ,a veni in sprijinul lor,sa astepte cu interes orice opinie si sugestie care sa ajute la inbunatatirea activitatii .
stiti ce este pacat ,ca toate mailurile nus cum se face ca tot la ia ajung si nu cred ca este vreo modalitate de "ai da peste nas".
astea fiind spuse va doresc spor la cumparaturi si succes(sa vina coletele,sa se potriveasca marimile,sa corespunda culorile,sa fie in colete marfa comandata etc)
of.topic,Claujro ,mi-a parut bine sa te cunosc si sper din suflet sa ramanem prietene si sa ne intalnim cu bine data viitoare ,multi pupici (Anca)
mersi pt cuvintele frumoase scrise despre mine.
SOSO
felicia74 spune:
Fetelor, stiti ce ma gandeam? Ca noi ne plangem aici de serviciile LR si nu ne baga nimeni in seama. Dar daca am povesti pe forumuri in franceza?
Mai ales "cazul Osaka" cred ca ar face furori![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Fetelor, stiti ce ma gandeam? Ca noi ne plangem aici de serviciile LR si nu ne baga nimeni in seama. Dar daca am povesti pe forumuri in franceza?
Mai ales "cazul Osaka" cred ca ar face furori
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
"cazul Osaka",ce frumos suna.
Ideea e buna,dar stim noi atata franceza cat sa scriem pe forumuri?EDU inteleg destul de bine,dar cu exprimarea e cam greu.
claujro spune:
Fetelor, m-am intors de la mare, de la Eforie Nord...pun si poze, imediat cum le descarc
Apa ciorba!!!!!! Calda!!! De necrezut pentru luna iunie (de-aia nici nu mi-am luat costumul de baie cu mine...si ma consolam zicand.."eh, lasa ca le prinde bine copiilor aerul, nu trebuie sa faca si baie"...Si cand colo gasesc fix pe dos. O sa vedeti poze...
Amandoi si Mara si Matei erau in culmea fericirii, apa, nisip...soare, galetuse si lopetele, exact ce aveau nevoie. Sper numa sa nu se bronzeze Mara prea tare, desi dupa 1 ora de soare de dupa-amiaza am avut senzatia ca s-a innegrit cat altii intr-o saptamana 
poze Simon