*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

Jasmine, extraordinara povestea!!!!! Neaparat semnaleaza-i Sabinei treaba asta !!!! Sunt curioasa ce parere are! Si ce raspuns iti va da. Dar de unde sa fie greseala? A cui e vina ca a ajuns la tine un colet pe care nu l-ai comandat?

Edit: poate ar fi bine sa le semnalezi direct pe site, poate citesc mai multi nu doar Sabine si are sanse malul sa nu fie musamalizat!

O sa-i scriu Sabinei dar nu prea stiu cum sa formulez.Oricum as mai sta un pic sa apuc sa dau comanda pe mail,sa nu se crizeze.

Pe site pot sa scriu dar am impresia ca tot Sabine citeste si raspunde.De fapt sunt sigura.Pana acum am scris pe site de 3-4 ori,incercand s-o ocolesc pe aburitoarea Sabine si tot ea mi-a raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Copiez eu mesajul tau cu povestea si i-l dau prietenei mele din Bordeaux sa-ti faca un rezumat. Vrei?

Sau ca sa dureze mai putin, poate ne ajuta una dintre fetele care stie f bine engleza.

In alta ordine de idei, a sosit azi coletul din 21, comnadat pe numele si adresa prietenei mele, cadoul de ziua ei. Mi-am luat o piatra de pe inima!!!!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pai Jasmine chiar daca sa zicem ca a intrat in tara la noi si apoi s-a redirectionat catre jp oricum e o greseala imensa faptul ca acest colet nu-ti apartine si probabil la vremea asta o tipa din Jp e amenintata cu sistarea livrarilor pe motiv de colete disparute....de catre aceeasi sabine. Ca iar imi (si va) amintesc ca la o cautare google dupa adresa ei apare un forum de scriere asiatica in care e data adresa ei, deci sigur si pe alte meridiane sunt pb cu LR si cu Sabine.

Poze

Mergi la inceput

Dar care e explicatia pentru adresa Jasminei lipita pe plicul adresat tipei din Japonia? Unde si cine a lipit adresa si numele lui Jasmine?

poze Simon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Pai Jasmine chiar daca sa zicem ca a intrat in tara la noi si apoi s-a redirectionat catre jp oricum e o greseala imensa faptul ca acest colet nu-ti apartine si probabil la vremea asta o tipa din Jp e amenintata cu sistarea livrarilor pe motiv de colete disparute....de catre aceeasi sabine. Ca iar imi (si va) amintesc ca la o cautare google dupa adresa ei apare un forum de scriere asiatica in care e data adresa ei, deci sigur si pe alte meridiane sunt pb cu LR si cu Sabine.

Poze

Ai dreptate Aissa,si eu imi amintesc ca am primit la un moment dat un colet in care erau lucrurile comandate de mine,dar la "justificativ de livraison" erau hartiile unei tipe din...nici nu mai stiu exact Thailanda sau Malaezia sau Hong Kong.

Claujro,e foarte buna ideea cu prietena ta din Bordeaux,daca poate sa faca o traducere a ideilor principale.Macar asa Sabine nu mai poate sa se prefaca ccc ca nu pricepe ce-i spunem.Mersi pt propunere,sigur ca vreau,daca se poate.

Inca ceva : eu trebuie sa dau pe mail o comanda de 27.41 euro in schimbul coletului care se plimba prin Japonia la ora asta.Am tot sucit si rasucit diverse produse si imi iese in final suma de 27.60 euro dupa ce apas pe "je valide mon panier",adica cu tot cu taxe (si intre noi fie vorba cu tot cu un cod care da reducere de 15 euro si fdp=0 ).Credeti ca merge asa,cu diferenta asta de 20 de eurocenti,sau se crizeaza madam Sabine daca nu e suma exacta sau o suma mai mica?Eu una am cam ametit cautand produse a caror suma cu tot cu taxe sa dea fix 27.41 euro.

Mergi la inceput

Cu atat mai mult TREBUIE sa afle si ei asta, sunt convinsa ca nu e primul caz si ca stiu deja ca asa ceva se intampla...DAr sa afle si de cazul asta! Neaparat! Sa nu mai zica "in tara d-vstra se pierd prea multe colete"!!!!!!!!!!!!!!

poze Simon

Mergi la inceput

Jasmine, cred ca iti va cere datele cardului sa ia si ceilalti centi

poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu am avut o situatie din asta si concluzia ei a fost ca o urmatoare comanda (nu m-a conditionat de un termen in care sa o lansez) sa o dau pe fax in loc de "on line" si sa specific in comanda ca vreau sa imi taxeze si diferenta de... de la comanda trecuta. E adevarat ca asta presupune sa dai pe fax odata cosul imprimat cu produsele dorite si a doua pagina o hartie pe care sa scrii datele cardului, mentiunea cu retinerea sumei in plus, hartii pe care sa i le adresezi ei, lui Sabine.

Poze

Mergi la inceput

I-am trimis mail Cristinei si am rugat-o sa ne faca un text scurt in care sa-i spunem Sabinei de coletul cu Japonia. Astept acum sa-mi raspunda dupa ce vede mailul si cand va avea un pic de timp.

Ma duc jos sa-mi iau o inghetata!

poze Simon

Mergi la inceput

Claudia,mersi,asteptam raspuns de la Bordeaux.

Aissa,in cazul asta mai bine schimb un produs din cos.Prefer sa pierd 1-2 euro decat sa ma complic iar cu Sabine,cu fax-uri si alte alea.Mersi de info.

Mergi la inceput