*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 27
felicia74 spune:
nu cred. Mie, la 98 cm in sold (mai bine zis la aripioare, ca asa la sold am si eu vreo 95) mi-ar fi fost buni cam cu 2 nr mai mici
EDit: nushu, bine i-ai facut, deja m-a plictiseste sictirul cu care ne trateaza![]()
andreap spune:
"nu cred. Mie, la 98 cm in sold (mai bine zis la aripioare, ca asa la sold am si eu vreo 95) mi-ar fi fost buni cam cu 2 nr mai mici"
Felicia..gata,ma pun pe slabit....sau pe ingrasat?oricum,multam mult.
..culmea e ca eu am luat de la LR 36 si imi sunt un pic..mari
..sa-i ia naiba cu masurile lor.
Nushulica,bine i-ai facut....prea crede ca suntem o tara de hoti si mincinosi.si prea ameninta...
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
cin spune:
hop si eu...andreea, m-am masurat acuma
am la sold 90 (si aici e buba, ca nu se inchide fermoarul) iar peste aripioare si fund trec pantalonii (greeeeu de tot) si am cam 94 cm...
NUshu, f bine i-ai scris... tare-s curioasa ce-ti raspunde 
eu ma pregatesc de o tura in ikea, las copilul cu mama si stau cateva ore pe-acolo
cin spune:
eu pe-acasa pantalonii pe care-i am sunt toti 36, masuri frantuzesti... si unii chiar sunt maricei...
ai dreptate: naiba sa-i ia cu masurile lor. eu mi-am comandat o pereche 38, parca vad ca o sa inot in aia. daca voi primi coletul
felicia74 spune:
asta ca sa nu va mai zic , ca au si masura 34... ptr pisici, probabil
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Jasmine spune:
stati asa ca m-am bulversat complet.Am verificat pe site la posta romana sa vad ce info dau despre colet si...ce credeti????Coletul a intrat in tara pe 13.04.Cum eu am facut comanda pe 04.04 inseamna ca a fost trimis din Franta bine?A ajuns in RO!Si pe urma cum a plecat spre Japonia?Asta ar cam insemna ca LR nu e de vina.
Uitati aici ce scrie pe site la posta :
Raport sumar:
Numarul trimiterii CD058771731FR
Tara origine FRANTA
Data intrarii in tara 13.04.2007
Stare actuala In transport - Plecat din Tranzit Bucuresti
mai intelege cineva ceva?
cin spune:
o nebuloasa totala 

va pup si week-end placut sa aveti...si sa dezlegati misterul cu coletul "uite-l, nu e"
carolinah spune:
Nu mai stiu cine m-a intrebat: da, nu am de gand sa ma razboiesc cu Sabina. La ce bun? Asta este, nu sunt nici primii si nici ultimii bani dati aiurea din viata mea.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Jasmine spune:
Am intrat si pe "track& trace" Colissimo,am introdus codul coletului si am primit mesajul asta :
Aucun colis ne correspond à vos critères de recherche. Veuillez vérifier la saisie de votre numéro de colis et qu'il a été envoyé il y a moins de 30 jours.
Pai normal,ca au trecut de mult cele 30 de zile.
Treaba e ca in momentul asta nici nu stiu ce naiba sa-i scriu lu' Sabine,ca nu mai sunt atat de sigura ca de la ei a fost greseala.
claujro spune:
Jasmine, extraordinara povestea!!!!! Neaparat semnaleaza-i Sabinei treaba asta !!!! Sunt curioasa ce parere are! Si ce raspuns iti va da. Dar de unde sa fie greseala? A cui e vina ca a ajuns la tine un colet pe care nu l-ai comandat?
Edit: poate ar fi bine sa le semnalezi direct pe site, poate citesc mai multi nu doar Sabine si are sanse malul sa nu fie musamalizat!
Ref banca, eu am la BRD dar cred ca renunt, sunt niste idioti din punctul meu de vedere. Internet bankingul nu e in timp real, acum de vreo 2 zile zica ca accesul la conturi mi-a fost suspendat. Acum dau telefon sa-mi spuna si mie de ce...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon