*** LA REDOUTE (28)***
Raspunsuri - Pagina 26
andreap spune:
Jasmine....ce intamplare!Deci undeva prin Japonia,China..India sunt coletele voastre nesosite...macar sa lase pe ele adresele,sa puteti sa corespondati intre voi,tu cu japoneza.
parerea mea este sa-i spui exact asa Sabinei cum ne-ai spus noua,eventual daca ai putea sa scanezi sa-i arati si dovezile,sa vada ca se pierd ptr.ca ei sunt cascati,nu ptr.ca fura Posta(se poate sa fure si posta..dar..).
Felicia,acum vad la "mica publicitate" ca ai niste blugi marimea 36..mai sunt de actualitate?Oare imi vin mie?adica....ce dimensiuni ai tu, ca sa stiu daca imi vin mie.Multumesc
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
felicia74 spune:
andreap da, mai sunt de actualitate, dar trebuie sa te avertizez ca tebuie sa fii scandura ca sa ti se potriveasca. Eu am 55 kg si vreo 98 in sold. I-a incercat si Cin care e mai slaba decat mine si degeaba![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Jasmine scrie-i, ca sa o informezi si sa vada cat de tampiti sunt, dar din start spune-i ca sub nici o forma nu vei suporta costul expeditiei catre ei daca vor propune asa ceva. E clar greseala la ei atunci, inseamna ca ale noastre colete sunt la mama naibii!!! Idiotenie!
Cat despre comanda pe mail eu i-am dat link cu produsul dorit, si i-am scris eu masura si culoarea.
Poze
lavi02 spune:
Feli, la ING eu mut banii de pe un card pe altul prin homebanking si pot folosi banii de pe cardul pe care i-am mutat in momentul urmator.
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by aissa
Cat despre comanda pe mail eu i-am dat link cu produsul dorit, si i-am scris eu masura si culoarea.
Poze
Asa am procedat si eu desi primisem cec.
cin spune:
Hai ca am avut ceva musafiri de care am scapat intre timp
Jasmine, cred ca ar trebui scrisa si pe site toata povestea. ca prea ne ia pe noi ca numai la noi in tara se pierd colete
ioana_77 spune:
Jasmine, de-aia am zis ca nu-i o problema locala,ca stiu ca Madau e din Bucuresti. Faina patania de-aseara, sa ne gamdim prin ce colturi ale lumii bantuie pachetele nostre.
Maria(29.11.2005) si Ioana
17+ 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07
cin spune:
Jasmine, cand am comandat pe mail, sabine mi-a zis sa-i trec si referintele produselor, precum si pretul, ca sa poata aplica ea oferta din ziua respectiva
si da, eu la fiecare comanda pe mail am aplicat un cod de reducere (prima data prosopul cu nemo, dar n-am primit coletul) si acum i-am dat un cod de fdp gratis (astept coletul)
INTREBARE: fetele, eu am doua minuni de cec-uri (2 si 8 eur)...ce naiba sa fac cu ele?? oare abuzez de sabine daca ii trimit o alta comanda pe mail in contul acelor bani? ca de incasat n-am sanse
nushulica spune:
salut fetele!!!
jasmine chiar ca acum trebuie sa-i zici lu sabine asta sa vada ce erori apar...si nu numai la noi...oricum n-ai ce face cu hainele alea...si decat sa planga japonica
dupa boarfe mai bine vorbeste cu sabine sa vezi cum faceti
in alta ordine de idei vreau sa zic ca azi i-am impins un mail lu sabine de am facut-o cu ou si cu otet ca nu mai suport
sincer va zic mi s-a aplecat cand vad ce persoana incompetenta au la relatii cu clientii...deci va zic sincer ca eu ma enervez greu dar si cand ma enervez...nu mai accept nicio varianta
sa vedeti : a avut tupeul sa-mi zica ca rochia care am promit-o e cea care am comandat-o!!!!

voi va dati seama???de parca eu nu stiu ce comand...si i-am zis io vreo 2 de dulce si i-am zis ca nici nu mai comand de la ei ca sunt toti niste incompetenti!!!!si pe deasupra cand apare o problema nici nu investigheaza cum trebe...o tine pe a lor!!!!ei atunci sa faca bors cu boarfele lor cu tot ca mie mailuiala nu-mi mai trebe si sa mai si astept pe banii mei!!!
acu imi cer scuze fata de voi ca stiu ca tineti ca relatia cu lr sa fie cat mai buna si sa mai livreze in ro...dar eu una nu mai suport sa ma enervez zilnic cu o ....sa nu zic cum![]()
![]()
i-am zis ca nu mai am nevoie sa-mi scimbe nik dar nici nu mai comand nik...ca si asa ne ameninta ca nu mai livreaza...de parca ne-ar da ceva degeaba
andreap spune:
Felicia..cat de slaba e Cin??
Eu am cam 1.67,53kg..in solduri cam 95-96..crezi ca-mi vin?
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004