*** LA REDOUTE (28)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by cin

nici eu nu m-as putea lasa...mai degraba strang mai multe produse si fac un colet mare, eventual o pandesc pe Felicia si poate ne nimerim sa comandam impreuna, sa reducem riscurile (Felicia inca nu stie , da' uite ca afla acuma)

hi, hi, chiar voiam sa-ti propun Sper sa mai fie ok contul meu vechi. Daca nu ma impusc!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia, tie nu ti-a raspuns Sabine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

nope. Cred ca face cecul ala marat si-mi intoarce spatele.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by cin

Jasmine...nu prea stiu...din una in alta am ajuns aici
http://www.album2.com/landing.php?action=intro3&co=ro&ag=baby&se=google&gclid=CMOJkryxx4wCFSAwZwodHlnuHQ

mersi,am ajuns si eu acolo.

stiu ca am vazut chiar aici pe forum niste poze puse pe www.photoboucket.com,deci se poate.Da' pt asta sigur trebuie facut un cont si eu nu vad pe site cum naiba se procedeaza.

edit : hai ca m-am prins in cele din urma.Numele site-ului e photobucket!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

jasmin uite aici poti sa iti faci cont :
http://photobucket.com/register.php?ref=headerregister

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Eu am 8 comenzi din care 2 nesosite.
Procentaj de 75% . Naspa

Din astea 8 - 2 sunt retrimiteri pt prima comanda pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Nu ma speriati,abia ce am dat o comanda de 140E..printre care si cate ptr.Aissa(bai,sigur nu le-ai spus ca suntem prietene,da?)
sper sa le primesc

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

na, ca tot mi-a dat Jasmine de lucru cu photobucket-ul ei...
din lipsa de ocupatie am vrut sa vad cum merge, ce-i de capul lui si-am pus 3 poze (imense, de altfel) cu fi-miu
edit: ceva nu-i bine...dar ma dumiresc eu
edit iar: m-am lasat pagubasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetele am primit si eu azi comanda de pe 26 cu 2 perechi de balerini rosii si gratarul ala moka care l-ati luat si voi

si eu am primit toate comenzile exceptie facand una care s-a intors la ei in timp record ...ma rog eu cred ca nici n-a ajuns la posta...mi-au trimis si cec pe ea fara sa discut cu sabine nik...l-am si incasat...deci n-am probleme cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am primit acum mail in care imi spune ca imi trimite cec de 56,40. Asta e.

Insa ce vroiam sa va mai arat este ce mi-a raspuns.
Eu i-am zis: Please tell me a thing: you tell me not to place another order. What this mean?? You rennounce to the whole romanian market or only at me as your client?

Iar raspunsul ei: Hi,
I confirm that we rennounce to the whole romanian market because we have a lot of lost parcels. Confirm if you want a cheque because by bank transfer it takes about a month.
Best regards.
Cred ca e un mod prin care incearca sa ma descurajeze pe mine personal, mai ales ca ii spusesem de cecul nesosit si primit de la ei pe alt cont, ceea ce probabil ma pune pe lista suspiciosilor . Insa nu cred ca mai inregistrau comenzi daca sistatu livrarile spre Ro, cred ca se refera doar la faptul ca daca se pierd ata ete, bafta noastra.

Poze

Mergi la inceput