Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetelor care ati facut cezariana, cum e? dureaza mult refacerea dupa? doare tare burta dupa? poti sa tii bebeul in brate? se pare ca cezariana scrie pe mine, asa ca as vrea sa aflu impresii de la "veterane"........

+29 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

M-am intors, mi-am luat pastilele linistita (fier si acid folic) si acum parca de cand mi-au zis ca sunt anemica sunt si mai lesinata. Va pupesc pe toate.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Am papat bine de amiaza (vorba Lunei, parca ma simteam oleaca lesinata dupa numai 2 banane dimineata ) si am terminat de vizionat pozici cu copilasii vostri. Carmena, Stefi e un scump si un flacau mare! Acuma o sa ma minunez ca proasta, da' nu ma pot abtine: chiar asa putin timp raman bebelushi????
Ioana, conferinta placuta!
olguttza, tu esti vitezomana de-a mea! Eu - melcul, si tu - testoasa! Si eu am un stil de-a ma deplasa de-s de mai mare coma. Imi pare sincer rau ca nu ma pot da de-a dura, cred ca ar fi mai rapid si mai putin dureros. Ce spui, ne intrecem pe distanta bucatarie - pat?

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am intors si eu, din dormitor ca nu am fost plecata nicaieri!

Deci nu mai merg la mare, ca la noi in Romania, la nimeni nu vezi! Se pare ca hotelul unde vroiam este pe "serii" si nu ne primesc in perioada pe care o vroiam eu, iar varianta a 2-a este mult prea scumpa pentru 3 persoane si 1 copil. Adica de banii astia, le trimit pe bunice si copil in Bodrum la hotel de 5 stele all inclusiv, tot pe "serii" dar acolo e vorba de charter frate! La Mamaia dupa ce se iau oare? Dupa cum vine trenul in gara? Chiar nu imi vine sa cred, cica sa fii patriot sa incurajezi turismul romanesc... de ce?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetelor,

am citit pg.14 si ma ofer sa iti dau clatite dna.jadi daca cu glicemia stati bine... ca tot m-ai intrebat zilele astea (si eu n-am avut timp sa raspund) ce mai gatesc bun?

mai citesc si va mai scriu
dna.luna n-am uitat de tine sa stii; voi face si poze diseara cred... in we am amenajat cum zicea si dna.noastra Samurai tot ce inseamna dulapuri cu haine si rafturi cu carti etc... curatenie generala... deci NO CHEF de poze!

karligutza, sapt.35 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

jadi, pai Bodrum sa fie!! Fara regrete! (Macar pentru copil si bunici...)

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am scris o multime si am pierdut tot.
GABI ARAMA,felicitari pentru bebe3,nu am avut timp sa te felicit,scuze.Sa dea DUMNEZEU sa fie cuminte si sanatos..si papacios.
Eu,nu m-am simtit deloc bine in week,am inceput sa am carcei mari la muschii de la burta,cand ma ia cate unul,ma tine bine de tot ca aproape plang.Bebe nu s-a intors inca,tot acolo il simt,sper sa se intoarca curand.
Iosua,ma solicita mult,a inceput sa aiba crize de personalitate,cu parere de rau va anunt ca azi mi-am pierdut rabdarea si l-am disciplinat la fundulet,dupa care mi-a parut rau bineanteles.Nu stiu cum sa procedez,sa-l las sa planga pana se linistes-te sau cum sa fac/ideea e ca nu pot suporta sa-l vad cum plange...Sper sa am destula rabdare cu el,mai ales dupa ce nasc.

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 32+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Astazi am fost cu Bogdanel la medicul de familie si l-a cintarit .Se pare ca nu a luat decit 20 de grame de joi si pina azi .Dar nu disper , i-am spus ca ma duc si saptamina viitoare sa il mai cintaresc pe acelasi cintar si abia apoi vad ce si cum .Pina acum,in maternitate l-au pus doar pe cintar electronic ,iar medicul de fam foloseste cintarul clasic .

Simbata ,2 iunie ,trebuia sa sarbatorim 6 ani de casatorie ,dar numai de asta nu ne-a ars noua .Plus ziua tatalui meu .Deci dubla sarbatoare .Un mic accident de masina al fratelui meu ,cu masina sotului ,in timp ce ii aducea de la tara pe tatal meu si pe matusa mea .Era obosit , venise de la Bucuresti si nu dormise pe tren ,iar acasa nu a dormit deloc .Bine ca nu a patit nimeni nimic .Imi pare rau de fratele meu ca trebuie sa suporte cheltuielile de reparare ale masinii , imi pare rau si de sotul meu ca si-a vazut masina asa , dar imi pare rau si de mine ,ca am ramas fara masina .Si eu speram ca de azi ma urc la volan

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

pt. cele care fac cezariana la municipal!!
o cunostinta a nascut vineri dimineata acolo, cu madam badea. toate bune si frumoase, 2 mamici in salon cu bebicii langa ele, dar mamicile, ambele cu cezariana, n-au inca lapte (lactatia vine dupa 2-3 zile). spitalu nu da lapte nou-nascutilor!! deci, daca mama n-are lapte, e problema lor!! a fost nasa mea aseara acolo, cupilu era lesinat de foame, plangea si-ti apuca mana daca-l atingeai pe la guritza; proaspata mamica era disperata, pt. ca, saraca, tot astepta sa hraneasca cineva copilu, ea se chinuia sa provoace lactatie, curgeau 2-3 picaturi si aia era tot! nu te lasa cu lapte praf! va dati seama ca de vineri pana duminica bebelushu nu mancase mai nimic??? copilu facuse si icter, evident, dar nimeni nici macar nu-i adusese mamei la cunostinta; nash'mea i-a zis, ca l-a vazut galbior.
ca sa nu mai spun ca de vineri pana aseara dna dr. nici nu mai trecuse sa-si vada pacienta...
marile spitale si marii dr. din bucuresti...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi felicitari pentru cei 6 ani de casatorie si pentru ziua tatalui! Lasa ca sarbatoresti anul viitor la 7 ani, spargi ghinionul! Noi facem maine 8 ani de casatorie, nu imi vine sa cred ca sunt maritata de atatia ani .

Karliga nu mersi, am cumparat si eu clati, si mi-am satisfacut pofta. Si nu mai zic ce si cum ca o supar pe Luna care sta cu burta la soare, auzi la ea!

Lia si eu zic ca la Bodrum! Sa vedem ce rezolva sotul meu, bine ca i-am facut copilului pasaport separat, nu trebuie sa stea legat de mine!

olgutza la municipal nu da nimic la bblusi, doar daca ai pile le aduce un pic de lapte praf cu linguritza dar in rest cred ca asa se recomanda in cazul in care se vrea sa se alapteze copilul, astept si opinia Alinei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput