Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ce sa mai zic, la Giulesti le da glucoza cu seringa, se intampla sa ma duc la alaptat si sa fie copilul satul si mie mi-a venit laptele din a 3-a zi!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Doamne, Olgutzza , cum sa nu le dea lapte copiilor ?
La Iasi ,veneau asistentele si ma intrebau la fiecare masa daca nu vreau sa ii dau supliment copilului , desi stiau ca eu alaptez exclusiv .

Mychydutza , eu am facut a treia cezariana ,mi-a fost greu in primele zile ,mai ales din cauza faptului ca faceam foarte mult efort plimbindu-ma de la un etaj la altul , si nu mai apucam sa ma odihnesc calumea ,dar acum ma simt bine .Nu as putea spune ca ma feresc de efort fizic asa cum mi-a recomandat dr ,desi nu ar trebui ii mai iau in brate si pe cei mari , nu sa ii car doamne fereste , dar trebuie de exemplu sa ii ridic ca sa ii asez in scaun la masa , sa ii bag in cada si sa ii scot ,sa ridic carutul cu bb3 pe treptele de la scara blocului etc.In primele zile dupa operatie durerile sunt mari , dar suportabile zic eu .mai iei un calmant si poti suporta .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hop si noi, asa, mai pe la pranz. As fi venit cu drag la cafeluta, dar am fost sa-mi inscriu copilul la gradi. Sunt foarte multumita ca am reusit sa-l mut la o gradinita buna si la niste educatoare despre care am auzit numai de bine. Dau si de baut, ca merita!

Gabi, atata timp cat nimeni nu a patit nimic...e bine. Restul e tabla si..se indreapta. Bagdan e intr-adevar un nume foarte frumos. Noi daca ne lasam pe mana lui Stefan el ar fi vrut o fata, sa o cheme AMIGDALA . Mihnea a ales insa foarte bine.

quote:
Imi pare sincer rau ca nu ma pot da de-a dura, cred ca ar fi mai rapid si mai putin dureros.

Lia, ce simpatica esti!

Lavinia, bine ai revenit!

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Michi, miscare trebuie sa faci si la Giulesti daca faci cezariana te cazeaza la 1 si copiii sunt la 2 si dupa ora 6 nu mai merge liftul! Si sa stii ca doctorii apreciaza pacientele care se misca natural dupa cezariana!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by jadi
olgutza la municipal nu da nimic la bblusi, doar daca ai pile le aduce un pic de lapte praf cu linguritza dar in rest cred ca asa se recomanda in cazul in care se vrea sa se alapteze copilul, astept si opinia Alinei!

io inteleg ca se stimuleaza alaptarea, dar cum sa lasi flamand 3 zile un nou-nascut??? si nu i-au dat nici glucoza, nici altceva!! ma-ntreb atunci care e avantaju ca ai copilu langa tine, in salon? sa te urci mai repede pe pereti, nu?!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Uite de aia imi place mie la Giulesti, pana pleci acasa nu faci depresie! Sta copilul in responsabilitatea lor si nu trebuie sa te stressezi decat acasa ca nu stii ce sa ii faci! Dar esti acasa, e curat, frumos si e un alt mediu in care te poti obisnui cu copilul si tipetele lui.

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Oana , ai pm de la mine .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Gabi, dar stiu ca s-au adunat o multime de evenimente acum! Lui Bogdanel ii uram "Pofta mare!" l fiecare masa, mai ales ca tu alaptezi si asta ii va face foarte bine.
Despre faptul ca bebelushilor nu li se da supliment in spital am intrebat-o si eu pe gine si mi-a spus ca se procedeaza asa pentru a se incuraja alaptarea la san si pentru ca bebe sa stimuleze si el lactatia mamei. Eventual li se da un pic de glucoza. dar sigur nu biberon, pentru ca dupa aceea ar putea respinge sanul. Experienta mea personala la capitolul asta e 0, dar cred ca nu i-ar fi lasat pe bietii copii flamanzi asa, numai din rautate...

Oana, vin la baut cu tine! Si de-a dura daca altfel nu se poate! Chiar ca meriti felicitari pentru reusita cu gradi, mai ales dupa cate discutii apar acum legate de numarul mic de locuri pentru cei mici. Barbatul meu se cam stramba cand i-am spus ca eu vreau sa stiu de pe acum la ce gradi merge Miruna, dar cand aude si el povestile cu copii care n-au mai fi putut fi inscrisi la gradi, tot mai deschis...
Sa nu uit!! AMIGDALA???? Stefan merita cea mai tare gradi nuami pentru perlutza asta! Tare-as fi vrut sa va vad cum i-ati fi explicat copilului ca o fetita nu se poate numi Amigdala! (Mai, sa nu spun prostii - nu e asta un nume de prin ceva film SF sau din vreo carte pentru copii?!)

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Buna ziua! Sunt graviduta in saptamana 32(DPN 29 iulie)
Va salut si va doresc la toate bebeisanatosi si nascuti la termen-fara probleme!

Luna si eu am avut probleme cu constipatia o perioada si doctorita mea de familie (locuiesc momentan in Dublin)mi-a recomandat:- 5 fructe pe zi,mere si portocale in primul rand(nu trebuie sa fie neaparat 5 fructe diferite)
-la mic dejun porridge sau cereale bogate in fibre
-supliment de fibre-Fybogel(asta zilnic+obligatoriu)eu am luat Fybogel de la Boots, probabil fac mai multe firme dar eu am de la Reckitt Benckiser
-Linseed (Flaxseed)adica mai pe romaneste seminte de in
-1,5-2l de apa

Din toate astea cu sfintenie iau zilnic Fybogel-ul si cel putin 4 fructe(mere la greu)si in cursul saptamanii cereale(cele de la Tesco Fruit&Fibre le-am gasit cu cel mai mare procent de fibre dar mai diversific), semintele de in sa zicem ca iau cam tot a 2-a zi(daca nu uit). Apa beau multa oricum....
Pe mine m-a ajutat, sper sa te ajute si pe tine.
Bafta!

Timi

Mergi la inceput

Pot sa schimb capitolul cat mananc?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput