Mamici de iulie-august 2007 (58)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna ziua la pranz si de la mine.Va mutumesc la toate pentru incurajari, dar mai ales lui Anto, ai mare dereptate cu ce imi recomanzi, dar este f.f.f greu. Nu sunt obisnuita sa imi faca nimeni treaba,tot am impresia ca nu se vor descurca...dar vad ca se straduie,au facut si baie Evei si curat in casa...sper sa fie totul OK. Despre mine ce sa zic parca azi a mai trecut depresia, ieri am jelit pe furis cata am putut, ma dor oasele bazinului mai o contractie mai o tumba zdravana dea lui bubu si cam atat.Am momente cand as vrea sa nasc odata...dar ma razgandesc repede si o rog pe bubu sa mai stea acolo sa se mai coaca.Va las ma duc sa misun putin ca am amortit.Va pup si sa aveti o zi linistita si fara contractii.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu am inceput dieta pentru colesterol, fara grasimi animale si sunt rupta de foame. Orice as manca, din cele ce am voie, nu ma satura, sa vedeti cat ma ingras eu acum ca o sa mananc de 3 ori mai mult ca sa ma satur. De azi dimineata am un gol in stomac dupa ce am rupt branza dietetica, salata de rosii si iaurt fara grasimi.

Andutzy, promit ca imi fac timp sa iti vad baiatul cel mare

Peseu: am comandat niste dulciuri sa compensez! ca stau bine cu glicemia

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Duamna Simo, sa transmiteti domnului alkaida felicitarile noastre!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Olguttza, fruntea sus ! Iar ne deprimam cu kilogramele ?.. Parca ziceam ca nu mai conteaza . Daca te face sa te simti mai bine, eu am 30 saptamani si + 20 kg . Si o sa mai pun pana nasc. Dar, pe bune, nu ma mai intereseaza. Mananc salate, fructe si legume, adica sanatos ptr bebe mic . Iar dupa ce nastem, avem timp sa slabim ca sa fim mamici sexi si frumoase

m-ai luat, ce sa zic?!
nu, nu faptu ca ma fac ma deprima, ci ca ajung aproape nedeplasabila; gafai, transpir, ma tarasc mai mult...astea sunt problemele mele, nu kg propriu-zise. oricum, tind sa cred ca ma-ngras si cu aer, asa ca...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
eseu: am comandat niste dulciuri sa compensez! ca stau bine cu glicemia

si eu stau bine cu glicemia, asa ca vreau si eu dulciuri. Prajituri, torturi, budinci...Oare daca fac comanda la fetele de pe forum, alea de ma innebunesc cu pozele cu bunatati (ca de, si eu sadica, ma uit)...primesc?! Of! In seara asta, dupa ce ma indop cu cirese, musai ies la o prajitura (una? nu prea cred...)

olguttza, ahera...toate suntem grase, stati linistite. Grase si frumoase, voiam sa zic.

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

jadi, uite ca in loc de "peseu" am copiat doar "eseu". Profele de romana, ce ziceti...sa ma apuc de un eseu despre dulciuri si importanta lor - cum altfel? - in sarcina? [aladesetavalestederas,darsidepofta]

Oana 32+ si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Am uitat sa va zic sunt tare bucuroasa ca ieri am comandat patut pentru Eva, asta tarca sa ramana lui bubu, vine joi. E el cam scump dar se transforma in pat mare 1,30/2.00 si vor avea fetele patul lor

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Simo, felicitari ptr domnul doctor ! sarbatorim cu o bere rece si fara alchool . Andutzy, ce flacau mare si frumos ai . O sa fie un fratior cuminte si devotat

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Grase si, normal, frumoase . Cele mai frumoase . Ca doar asta auzim in fiecare seara de la barbatii nostri, nu ? .

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

ashera nu ne include pe toate ca ma supar. pai daca ai vedea fata mea ai trece peste frumoase. zilele trecute alex mi-a spus ca m-am facut tare urata. sotul l-a corectat: mami e frumoasa doar ca are multe bubite. acum saracu spune ca mami e frumoasa, dar daca ma uit in oglinda il inteleg.
azi ma hotarasem sa ii insotesc pe baieti la un gratar la nasi, de nu mai sunt contagioasa, dar acum ma gandesc ca se sperie copiii de mine. cireasa de pe tort a fost un vecin care a venit sa-mi ceara ceva si cand ma vede panicat " vai doamna dar ce ati patit?". si eu care ma amageam ca arat mai bine. mai bine mai stau in acasa.
la capitolul kg stau binisor caci am dat jos 2kg cu varicela asta.

simo felicitari d-lui. eu vin la suc caci in casa nu mai am decat apa si lapte.

olguttza multumesc. ti-am dat un pm.

andra sa-ti traiasca mandretea de baiat. daca mai e tort vreau si eu o feliuta.

azi am realizat ca al meu face in curand 4 ani.pai chiar e baiat mare si el inca doarme in patut. si nu il pronuta bine pe r. acum nu stiu daca sa-l mai las sau sa merg cu el la logoped. daca stiti astept sfaturi.

oana alex s-a indragostit de un pat etajat. ma ducea in fiecare zi sa-l vedem. totusi mai amanam cumpararea lui caci pitica va dormi in patut cel putin un an (sper) si alex in pat. singuri in camera nu stiu cand ii voi lasa. depinde de ei. daca ea e cuminte, daca el o accepta bine. acum abia asteapta sa vina surioara, a promis ca ii lasa patutul ca de, e baiat mare, imi da sa mananc tot ce e bun ca sa ajunga la fetita in burtica. e dulce el acum, dar nu stiu cum se va comporta cand ea va fi in centrul atentiei. noi il tot pregatim. sper sa fie bine.

29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput