Mamici de iulie-august 2007 (58)
Raspunsuri - Pagina 18
olguttza spune:
quote:
Originally posted by nma
olguttza "explicatiile" despre anestezie nu merg asa ca te rog sa imi dai si mie adresa caci ma intereseaza subiectul.
Nicoleta, linku ala cica e "reclama mascata", asa ca ti l-am dat pe PM.
in alta ordine de idei, ziua buna!
io-s cam rupta-n gura, ieri am fost acasa, la campina, avuram parastas pt. bunica. am plecat la 6 dimineata din bucuresti (deci, scularea la 5 si un pic) si m-am intors asear' la 10. am fost singura (ma rog, cu sor'mea si cu famelia ei), adica fara consort, ca el munceste si sambata si duminica - a ajuns acasa la 10 minute dupa mine. azi a plecat din nou la munca, de la 8, iar io mi-s sedusa si abandonata.
uitai sa va spun ca m-am si cantarit vineri, am deja +17!
sunt si cu nervii la pamant, parca-s speriata de bombe, ma simt neputincioasa si nefolositoare, bla-bla-bla...
va pupez si va doresc o zi frumoasa...!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
33+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
andutzy spune:
hello!
Imi pare rau ca nu am mai apucat sa va scriu de cateva zile dar a fost ziua baietelului meu(intr-un cuvant am baiat mare!!!) si am tot avut musafiri si agitatie!
Daca vreti sa ne vedeti, va pun niste poze facute zilele astea! AM 2 ANI!!!
Andra
Sapt31 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
ghinetz spune:
nma, bine ca ai adus vorba, ca de mult voiam sa intreb mamicile care sunt la al doilea bb: de cand preconizati sa-i mutati in aceeasi camera? Adica de la ce varsta? Stefan doarme singur in camera lui de pe la 10 luni. (El a dormit in cosuletul de rachita pana la 2 luni, parca, apoi in patut, niciodata cu noi/mine in pat). Acum are camera lui si ma gandesc ca o voi modifica cu pat supraetajat cand va veni si Victor sa locuiasca acolo, dar cred ca mai e ceva timp pana atunci, nu? Noi avem 3 camere, deci nici o speranta sa aiba fiecare camera lui. Si asa am improvizat si am facut si dormitor si birou intr-una singura.
(Stefan vrea musai ca Victor sa doarma cu el in pat, ca daca plange, vine el si ma trezeste. Dragul de el...)
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
andutzy, la multi ani puiutului scump!!!!!!Ce dulce e el cum sufla in tort! Sa traiasca si sa creasca mare. Si sa se joace frumos cu fratiorul care trebuie sa vina.
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Simo78 spune:
Oana nici eu nu beau alcool. Nici inainte nu prea...adica o bere din cand in cand, si exista BEREA FARA! 
Andutzy sa-ti traiasca flacaul! Ce baiat mare are mama ![]()
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
liadorian spune:
Tocmai am luat o pauza de la numaratul ursuletilor de plus cu fina mea (sa-mi aduc aminte ca niciodata nu-s destule jucarii intr-o casa cu un copil!). Deci...
Simo, bafta multa sotului tau cu examenul! Eu promit sa sarbatoresc succesul lui cu un Ppsi rece si acidulat pe post de sampanie!
Andutzy, La multi ani feciorasului tau! E de acum baiat mare isr tu esti o mami foarte fericita!
Ashera, la mai multe saptamani usor de dus si de acum inainte!
Gata, fug, ma striga copilul! ![]()
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 9 saptamani!
ghinetz spune:
E pranzul, lumea serveste masa acum. Eu, daca sunt singura am mers si mi-am luat niste mere. Cred ca asta am sa mananc azi. (Dimineata am mancat bine, branzica, lapte, unt) A! Si pentru ca ai mei sunt la niste prieteni care au livada de ciresi, voi manca pe seara, cand se intorc...CIRESE!!!! Multe-multe
Ascult Zdob si zdup. Poate ma apuca si dansul pe aici, ca-mi place tare trupa! Cand pisica nu-i acasa...
Si pentru ca in singuratate ma navalesc intrebarile: mama de anya, cand crezi ca ar fi bine sa merg cu bb la homeopat? adica de la ca varsta/luna? Cu Stefan am fost in special pentru problemele cu amigdalele, dar cu bb vreau sa merg de la inceput pentru imunizare. Ce m-a derutat a fost ca la Stefan mi-a spus ca nu e de acord cu vaccinurile, "ca ce, copii de tigani sunt vaccinati? si? au ceva?" (de unde sa stiu eu ca nu au, ne tot obisnuim ca sunt sanatosi tun, dar ce stim noi. Faptul ca nu merg la medic nu e o justificare a faptului ca-s sanatosi). Eu nici lui Stefan nu i0am facut decat vaccinurile obligatorii, dar daca sunt obligatorii...sa nu le fac?
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Simo78 spune:
S-a intors iubi victorios de la exam!!!!!!
Suculet pentru toata lumea! 
Simona
31+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
ghinetz spune:
Simo, am veni bucuroase la un pahar de suc, dar daca stricam surpiza cu
?
Felicitari domunului dr. Si vezi, poate se specilaizeaza in obstretica si gine, sa ne consilieze la urmatoarele sarcini. Sau atunci veti fi pe alte meleaguri de soare pline...
Oana
32+
si Stefan-Vladimir
4ani+
Ashera spune:
Olguttza, fruntea sus ! Iar ne deprimam cu kilogramele ?.. Parca ziceam ca nu mai conteaza
. Daca te face sa te simti mai bine, eu am 30 saptamani si + 20 kg
. Si o sa mai pun pana nasc. Dar, pe bune, nu ma mai intereseaza. Mananc salate, fructe si legume, adica sanatos ptr bebe mic
. Iar dupa ce nastem, avem timp sa slabim ca sa fim mamici sexi si frumoase 
30+
Christian