Perete-hol/bucatarie/ DA sau NU?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

OANA ai facut alegerea perfecta , o sa vezi ca nu are sa-ti para rau deloc ....
Eu nu regret nici o clipa, imi place la nebunie sa fiu intr-un spatiu larg , e o senzatie minunata , parca e mai mult aer, nu stiu , eu nu suport sa stau intr-o camera cu usa inchisa , simt ca lesin , si sa mai si gatesc ..... as muri imediat

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

voi reveni cu vesti cand voi incepe sa gatesc! pana acum sunt foarte multumita de noul "look" al apartamentului fara usa de la bucatarie!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

OanaAlina eu am cumparat un apartament cu bucataria comuna cu livingul. Dar mi-am pus o usa de sticla intre el care se trage pe sine. Cand usa e deschisa spatiul este foarte mare si frumos DAR cand gatesc o inchid, n-as suporta sa-mi miroasa tablourile si cartile din living a tocanita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si noi am spart zidul dintre hol si bucatarie. Si e ok. Acum avem o hota cu 2 motoare care trage mai bine mirosul decat inainte fara (si tineam geamul deschis, dar tot iesea miros pe la usa)-acuma trage prin aerisire si mirosul de la ce gateste vecina

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

OanaAlina, Giulia, va dau un sfat: atunci cand folositi hota, nu tineti geamul deschis la bucatarie.
Deschideti un geam cat mai departe de bucatarie. Astfel, in toata casa va circula aerul curat tras de hota, de la geamul ala.
Nu stiu cum sa explic, da' asa este .
Daca hota functioneaza cu geamul deschis la bucatarie, se duce miros de mancare in toata casa.

A, si inca ceva: luati-va hota cu turatie reglabila, eventual cu o functie turbo, pe care sa o folositi atunci cand faceti gratar sau chestii din astea mirositoare rau.
Sau, mai bine ascultati pe Guestus: fierturi si copturi :-)))

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput