Perete-hol/bucatarie/ DA sau NU?

Perete-hol/bucatarie/ DA sau NU? | Autor: OanaAlina

Link direct la acest mesaj

Voi ce ziceti despre peretele hol-bucatarie? Este ok daca il darami sau nu? Eu ma gandesc la mirosul de mancare, chiar daca ai o hota buna...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/HQFCp3.png

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

poate e de rezistenta si darimi simultan peretele si blocul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

OanaAlina, daca ai hota foarte buna, nu miroase a mancare in casa.
Acuma depinde si cat gatesti. Daca stai mult prin bucatarie sau faci multe chestii prajite, cred ca nu ar fi bine sa ai bucatarie deschisa.

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Daca ai o hota buna si daca esti maniaca cu ordinea poti s-o faci. Dar daca mai uiti vasele in chiuveta si sotul lasa painea pe masa dupa ce-si face un sendvis, renunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Oana la mine holul e comuun cu bucataria..Deci nu am zid.E f bine asa.Fac mancare in fiecare zi dar nu se simte ff tare mirosul daca ai o hota buna.Si vb ceea si cu perete tot asa iese mirosul.cat despre vase nesapalate nu ma deranjeaza .Cand ai copii in casa nu cred ca poti sa stai ca in farmacie.E absurd sa fii cu carpa in mana toata ziua.oricum cine-i obsedat de curatenie tot va gasi ceva.Asa ca daca castigi spatiu ,si-ti place fara zid da-l jos..succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Si inca un avantaj...bb sta in rotobil cu mine in bucatarie si pot tine si caruciorul fara sa ma palesc de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

bine zis daniella - eu credeam ca numai al meu lasa painea pe masa !!!! dar cu toate acestea am spart peretele ..pentru spatiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

quote:
Originally posted by Guestus

poate e de rezistenta si darimi simultan peretele si blocul

acum on topic: eu as lasa peretele.si pentru miros si pentru estetica.plus ca e mai usor ,daca ai nazdravani mititei, sa-i tii departe de bucatarie atunci cind ai mincare pe foc,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

hotarare de familie! vom renunta in final la peretele respectiv! sper ca vom rezolva problema mirosului cu o hota buna!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Ei acu nu vreau sa te sucesc, dar eu aici unde stau nu am perete intre bucatarie si sufragerie si pute a mancare (scuze de exprimare).
Noi facem des gratar pe teflon, evident dau drumu la hota geamu deschis, tot tacamu...te ingrozesti cat fum si miros de ars poate persista!
Si inca ceva, sufrageria de aici e imensa si mirosul tot persista!
Tu fa cum crezi, dar iti zic din experienta ca nu vei avea niciodata geamurile curate, perdelele si peretii curati!
Sincer!
Cand ne-om apuca de casuta, bucataria va fi inchisa CATEGORIC!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

multumesc de sfaturi!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/UJCdp3.png

Mergi la inceput