Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

LA MULTI ANI OANA! Sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!
M-am uitat la pozele voastre, sunteti intr-adevar o familie frumoasa, mare si fericita, cand te uiti la poze si ii vezi cat sunt de dragalasi iti mai doresti copii, noroc, ca eu am trei(cati mi-am dorit) si ma abtin.
Cum a fost in vacanta? Cred ca foarte bine, v-ati deconectat, ati avut o vacanta bine meritata, chiar daca a fost scurta. Cu cine au stat copii? Nu au avut probleme cu ei? Nu au plans dupa voi? Te intreb pentru ca si eu as vrea sa plecam undeva doua zile, la odihna si nu stiu cum ar reactiona praslea, ca pentru ceilalti doi nu imi fac probleme.
Va pup si astept sa mai scrieti.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Oana, ce frumuseti!

Copiii mei sunt plecati de 10 zile la tara, azi plecam si noi. Desi imi propusesem sa fac multe chestii la gandul ca voi fi singura, n-am reusit sa fac mai nimic. De multa vreme n-am mai stat asa mult singura, e casa goala, nu-mi gasesc locul. Iar cand cel mic (care n-a fost niciodata pana acum fara mami) mi-a zis la telefon: "mami, pup" m-am topit toata si am dat in balbaiala.
Luasem hotararea sa nu ma mai duc niciodata la shoping cu copii, ca nu mai fac fata, dar acum cand am fost singura nici n-am avut chef de shopping, pt cine sa fac cumparaturi?!

Azi va fi marea intalnire!!!

Va dorim o vacanta placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bagoiu spune:

Miha, si ai mei se tachineaza, se cearta, cei mari, si sunt fata si baiat, deci nu de acelasi sex. Iar daca ii pun in camere separate, nu rezista prea mult, tot impreuna vor sa fie. Asta ma linisteste, prin urmare nu se urasc. Cel mic beneficiaza de ocrotirea amandurora, in general nu sunt probleme, dar mai are si el momentele lui de incapatanare., dar cerd ca per total e cel mai intelegator dintre toti, desi mic, stie sa isi stranga jucariile cand ii zic.
La noi fata e cea mai nesupusa, ei trebuie sa ii spun de o suta de ori sa stranga jucariile si o face numai daca o ajuta cineva, de fiecare data cand intram ii aduc aminte sa-si puna pantofii pe raft. E destul de superficiala si de imprastiata, desi ff ambitioasa. Acum e marea noastra responsabilitate sa o aducem la echilibru. E tare greu, dar merita. NU?!

Va zic din nou vacanta placuta, acum chiar plecam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Oana mamico de copii frumosi, LA MULTI ANI ! Sa fii fericita si iubita mereu !
La Multi Ani si pentru tripleti, sa va traiasca si sa va bucurati de ei toata viata !

Alina, la noi vara vine cind vine la voi iarna
Iarna la noi e asa, ca un fel de toamna romaneasca, cu temperaturi intre 9-12 grade noaptea si ziua 12-16 grade. Nu ninge, nu scade nici macar la 0 dar ploua mult si des...dar macar totul e verde

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Mie mi s-a parut ca vorbesc singura,de aia n-am mai postat.
Nu imi place sa ma bag in seama aiurea.
Spor la discutii si sanatate la bebici.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura XXX spune:

Super subiect !!!!!!!(nu l-am vazut mai devreme din cauza ca ramasese pe paginile din spate). Eu am 2 gemeni si omai mare.
O sa mai intru sa va citesc.

Laura xxx

Ramin acestea trei: credinta, speranta si dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

Laura bine ai venit.Cati ani au copii tai? povesteste-ne despre voi , despre tine, dewspre ei. Cum te organizezi? Ce sfaturi ne poti da?

Hanen tu lucrezi sau deocamdata te ocupi de printese?.. A...acum am vazut ca mezina abia are 9-10 luni... crestere mare... te mai ajuta cineva inafara sotului?

Marimar, bagoiu, mcrmiki, alincicmutumim de aprecieri
mi-a fost tare dor de ei... mereu sunam acasa sa vad cat au dormit peste zi, daca au mancat bine, au fost cuminti...
azi am avut vaccinul si Andrei l-a ratat pt a doua oara pt ca avea putin rosu in gat si 1 scaun moale... deci el il face luna viitoare

acum merg sa il plimb pe Rares ca arde de nerabdare

pupicei tuturor

http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)
http://b1.lilypie.com/3yvUp3.png

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Buna fetele
Eu nu prea am timp sa scriu, tot pe fuga mereu..
Irina(bagoiu) cand povestesti de Sofia parca ai vorbi de Olga mea. La fel e si ea: incapatanata, ambitioasa, dar extrem de bright(zise cioara)... orice i-as spune trebuie intai sa treaca ea prin acel lucru si abia apoi ma crede pe cuvant.. Mi-e teama de ea, ce va fi cand va creste
Hannen, nu vorbesti singura mai, cum asa? De abia mai am timp de scris.. Tie cum iti e cu 3 fete? ma gandeam ca ele sunt mai dificile la majorat decat baietii.. sau o fi o preconceptie a mea..

Oana ce frumosi sunt gemeneii..... mi-au placut mult filmuletele, vad ca baietii se impaca de minune..
As vrea si eu putina pauza, dar mai puternica e posesivitatea.. nu i-as lasa pe copii cu nimeni, nu gasesc persoana care ar putea fi de incredere.. si cred ca mi-ar fi un dor cumplit de ei.. ma mangai cu gandul ca vor creste si incet ma mai rup si eu de ei

Mcrmiki, si ai mei se tachineaza, desi sunt mai mici.. asa eram si eu cu sora, cred ca e in legea firii sa imparta tot timpul ceva intre ei

Marimar succes la bebeic, sa fie sanatos

Iar trebuie sa plec..

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Oana Iti doresc si eu "La multi ani" multa sanatate si fericire.
Azi la servici m-am delecta cu pozele voastre. Ce frumosi sunt copilasii tai, si voi ce tineri sunteti!!! au plecat deja in picoare??...de acum incolo o sa fie toto mai usor cu ei, vad si eu la fata mea cea mica, incep sa se joace, te poti intelege cu ea, vrea sa manace singura. Ce bine ca mai puteti sa evadati!! unde ati foat la dunare??
Vrei sa-i dai la cresa?? de ce spui ca la cele de stat nu ai curaj?? unde stati in Tm??
Si noi ne pregatim de gradinita. In sfarsit David incepe din aug. Aici asa e sistemul abia de la 5 ani. A mai fost el 1 1/2 ani la cresa doua zile si jumatae dar fiindca am crezut ca ne mutam l-am retras si rau am facut ca tot aici stam.
Katik si la mine raman multe nefacute. Mai ales de cand e sotul acasa cu copii, el face treaba dar sunt lucruri pe care numai eu pun mana. Am invatat sa nu mai uit atat. Chair daca nu e ordine in dulap cum mi-ar place mie, sau ferestrele sunt pline de amprente....copii sunt mia importanti. Acum ca e si vara iesim mult pe afara, parca si mai multe lucruri raman nefacute, iar seara dupa ce ca ajung pe la 6-7 si pana mancam si-i bag in pat, cateodata se face 9 pana adorm, nu mai am chef de nimic, pic si eu franta.
Marimar, pai si la acum tot un fel de iarna de a voatra e, dimineata 10 gr si la pranz 15, si ploaie cata vrei ... de o luna.....cica pe la sfarsitul saptamanii vor fi 33. vom vedea!!!

....si ai mei cei mari se cam cearta. Nici acum cei mari nu se joaca impreuna. Cred ca pur si simplu nu se potrivesc. Intotdeauna David zice ca Daria ii strica jocul ca ea nu stie... In schimb se intelege si se joaca f bine cu verisoara lui de aceeasi varsta cu el. Fetele in schimb se inteleg mult mai bine de pe acum. Dar se iubesc mult, si sunt tare protectori cu Selin, chair si Daria care nu e mult mai rasarita decat ea.
spuneti-mi stiu sa se joace copii vostri?? stiu sa-si faca jocuri?? ai mei nu preastiu, incep ceva se plictisesc f repede, si tot asa. Cel mare e pasionat de trenuri si.....televizor, daca l-as lasa de asta nu s-ar plictisi cred toata ziua.

Va pup

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alincic spune:

Hanen,ba sa stii ca nu vorbesti deloc singura.
Eu citisem postare ta,taman intr-un moment nu prea bun pt mine,si tare mi-a priit ceea ce ai scris.....
Eu saptamina asta am pus ceaunul cu pilaf pe plita,si am zis ca peste 15-20 min trebuia scos(era pe foc mic).Am scaldat copiii,i-am imbracat,culcat.Mers cu sotul in gradina,sa udam rosiile si castravetii,pe racoare si sub cerul instelat,doar noi doi si lanterna.Intram in casa,si eu simt un miros placut de mincare coaptaaaaaaaa,bine ca era mult orez in ceaun,ne-a ramas si noua.
Si eu,cea care am ris cind ai uitat tu de mincare

Mergi la inceput