Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi
Raspunsuri - Pagina 12
bagoiu spune:
Hop si eu pe-aici, mamica de trei puradei. GABRIEL - 6 ani juma', la toamna merge la scoala, SOFIA - 4 ani juma' si NICODIM - 2ani juma'.
De cateva luni m-am intors la birou, e adevarat part-time.
La capitolul organizare si noi stam cam prost, desi eu ma straduiesc, dar nu prea imi iese asa cum ma astept. La noi in casa e vesnic dezordine, dar nu prea ma mai stresez, ca tot nimic nu realizez.
Mi-am luat si eu permis de conducere ca sa ma pot deplasa mai usor cu toti trei dar inca nu am libera trecere de la tati, care nu ma vede inca in siguranta. Imi mai fac ucenicia avandu-l copilot si sper ca pana in toamna sa imi dea liber.
Pe multe dintre voi va stiu de la alte subiecte, dar ma bucur sa va intalnesc aici pe toate.
Cea mai recenta reactie vizavi de numarul nostru a fost azi cand o bunica m-a intrebat in parc, observand ea ca ma striga cam multi copii "mami", doar nu aveti vreo religie.... de-aia mai ciudata?!
Apoi, intrebarea univesala: i-ati vrut sau s-a intamplat?!
Va imbratisez si va doresc rabdare!
Mik spune:
Irina, si aici in Franta te intreaba de religie daca te vad cu stare si mai mult de 4 copii. ![]()
hannen spune:
Hahaha,ultimele mesaje sunt nostime,pe mine nu-i nevoie sa ma intrebe de religie ca se vede de la o posta
numai ca aici mamicile cu 3 copii nu sunt ozn-uri,asa ca nu se uita nimeni chioris.

Va multumesc la toate pt. aprecieri si desi nu am vazut puiutii vostri ,sunt sigura ca toti sunt superbi.
Apropo de permis,fetele,permisul meu din ro. e expirat de vreo 6 ani ![]()
De cite ori am fost acasa nu m-am dus sa-l schimb de teama birocratiei.Desi vreau sa conduc de moooor.
Acum vreo 3 zile ma pune omul sa ma interesez daca nu poate fi schimbat prin procura ca si pasaportul pe care azi mi l-a scos sor`mea.
Si mi-a bagat omul niste "fitile" incit deja ma vedeam la volan
si dai si cauta pe net,intreaba acasa .Si am aflat,se poateeeeeeeeee

Sunt asa bucuroasa,insa partea nasoala e ca nu stiu daca au aici la ambasada procuri pt. permise de conducere.Stiu ca am intrebat consulul dar nu retin ce mi-a zis
Asa ,partea cea mai nasoala abia acum urmeaza,nu reusesc sa dau de cineva la sectia consulara.Sun de 2 zile continuu.Ba suna si nu raspunde,ba suna ocupat,ba se baga o tanti de la culturala pe fir,ba raspunde o baba ametita care se face ca nu intele romaneste,dar la japoneza ei sigur e romanca![]()
Am turbat.Aveti idee cum sa fac sa raspunda la tel?![]()
Am niste emotii,sa vezi ca tocmai aici ma impotmolesc pe motiv ca nu au procuri.

Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
Mik spune:
quote:
Originally posted by hannen
Hahaha,ultimele mesaje sunt nostime,pe mine nu-i nevoie sa ma intrebe de religie ca se vede de la o postanumai ca aici mamicile cu 3 copii nu sunt ozn-uri,asa ca nu se uita nimeni chioris.
Hannenmamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
hanen, eu ziceam de la 4 in sus, si fara semne exterioare vizibile.
marimar spune:
quote:
Originally posted by capra cu trei iezi
m-as bucura sa existe un "club al mamicilor cu multi copii" si m-as simti si eu speciala printre voi!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
caprito,
eu, ca initiatoare a subiectului, iti dau mina libera daca vrei sa-l transformi in club de mamici

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
elyanne spune:
Uite cand n-are omu' ce face... ma vait ca nu am timp
Incerc o tentativa de lista ![]()
Daca e ok, Marimar s-o bagi in primul tau mesaj... si s-o sterg de aici... Probabil io n-o sa am cand sa fac modificari...
Daca lipseste careva (sigur lipseste)... sorry... da' e tarziu si's obosita... ma-ntelegeti... V-am bagat in lista in ordinea in care v-am gasit ca ati scris la subiect... Si mai sunt mamici de 1, 2 pui pe care n-am stiut unde, cum sa le trec.. Merge sa facem separat oaspeti?
Zic si io... bat campii la ore de-astea, in loc sa dorm...
si noapte buna
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
elyanne spune:
Mamici cu muuuuulti pitici 
Marimar:
Adita:
Stefan (18.01.2007), Nectarie Ioan (5.01.2005), Elena (21.05.2003), Antim (27.09.2001)
Elyanne:
Elena (23.10.2004), Mihai, Andrei (3.03.2007) - web
Ank_miki:
Adem (1.09.88), Iulia (17.02.89), Emre (28.03.94), Miki (7.10.05) - www.dropshots.com/miki_s" target="_blank">web
Mariana_1976:
Monica, Matei, Markus, Magda
Cornelia_laura:
Eduard, Eric - web
Hannen:
Oanna3:
Rares, Andrei, Ingrid (20.06.2006) - www.dropshots.com/oanna3" target="_blank">web
Dodo:
Alincic:
Samuel (10.06.2002), Evelina (3 ani 10 luni), Loredana (1 an 9 luni) - web
Katik:
Krisztina (28.07.2003), Robert (19.08.2006) - web
Acs:
Maria (5 ani), Ioana (3 ani si 4 luni) si Victor (6 luni si jumatate)
Mcrmiki:
Bogdan (24.12.2000), Vlad (17.11.2003), Alexandru (29.09.2006) - web
Adriana:
Codrin - 2002, Olguta - 2003, Cornelie mica - 2006
Miraklucker:
David (15.08.2002), Daria (20.11.2004), Selin (07.02.2006)
Mik:
Fomalhauti:
Capra cu trei iezi:
Bagoiu:
Gabriel (6 ani juma'), Sofia (4 ani juma'), Nicodim (2 ani juma')
marimar spune:
ce draguta esti elyanne
am incercat ceva dar nu ma prea pricep
cine se pricepe mai bine???
-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
valentinag spune:
Eu va citesc din umbra!Sa va traiasca minunile!
Hannen,ai un msj ofline!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
capra cu trei iezi spune:
robert-marian (1998), clara-maria (2004), teodora-ileana(2006).
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!