Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ingres, te rog, vino si vorbeste cu noi! Toate vrem sa te ajutam! Gandeste-te ca Mihai ar fi primul care te-ar indemna sa re uiti in jur si sa realizezi ca viata ta nu s-a sfarsit, ca bunul Dumnezeu e mare si ca nimic nu se intampla fara voia lui. Hai, fa-ti curaj si revino in mijlocul nostru!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada101 spune:

Chiar daca acum simti ca nu mai poti, ca totul s-a terminat stiu ca intr-o zi vei putea zambi iar, ai multe de facut in viata si mai ai multe de trait.
Vei putea trece peste acesta tristete nemarginita alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ingres, ingerul tau Mihai este alaturi de tine acum, te vegheaza! nu asa au luat sfarsit toate durerile lui ... chinul lui...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Va multumesc tuturor din toata inima...
Mi-e cumplit de greu...nu pot concepe viata fara acest copil...nu pot...
As merge de s-ar putea pe sub Pamant, pentru ca nu mai fac fata in "lume"...
Ma copleseste durerea pe care o port in suflet, imi plang copilul pe toate drumurile, inca neacceptand ca el nu mai este aici cu mine, tot sperand ca nimic nu este adevarat si intr-o dimineata ma voi putea trezi cu el langa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

quote:
Originally posted by ingres

Va multumesc tuturor din toata inima...
Mi-e cumplit de greu...nu pot concepe viata fara acest copil...nu pot...
As merge de s-ar putea pe sub Pamant, pentru ca nu mai fac fata in "lume"...
Ma copleseste durerea pe care o port in suflet, imi plang copilul pe toate drumurile, inca neacceptand ca el nu mai este aici cu mine, tot sperand ca nimic nu este adevarat si intr-o dimineata ma voi putea trezi cu el langa mine...

Sigur ca ti-e greu, oof Doamne, ce durere... Dar trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe pentru fetita ta care este in viata si care are nevoie de tine! Si ea si-a pierdut fratele si are nevoie de tine mai mult ca oricand!

Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca, ma rog pentru tine si ma gandesc la voi. Doamne ajuta.

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Roxana, Roxana!!!!!!!!!!!
ea e taria ta!
Gandeste-te la durerea ei, durere ca l-a pierdut pe Mihai, fratele ei drag, dar si durerea de a-si vedea mama murind de durere!

Draga Ingres, fii tare pentru Roxana!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ingres, fii tare, chiar daca suna banal, cauta in tine si in familia ta puterea de a merge mai departe. Gandeste-te la fiica ta, mama ei trebuie sa-i fie alaturi!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Roxana, care e doar un copil, imi prinde fata intre palmele ei firave si-mi ridica capul plecat, obligandu-ma sa ma uit in ochii ei si-mi zice:"De ce plangi, mami???nu inteleg de ce plangi...Mihai e aici cu noi...uite te mangaie, te pupa, doar ca tu nu il vezi...daca inchizi ochii nici pe mine nu ma mai poti vedea, dar eu sunt AICI...la fel e si el..."

N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Ingres, ai nevoie de ajutor. Trebuie sa ceri ajutor calificat. Nu-s psiholog, dar din ce am citit e usor de vazut ca ai cazut intr-o depresie severa. Ma rog sa ai puterea sa iesi singura din ea, dar, daca n-o sa poti, te implor, mergi si vorbeste cu cineva, un preot, un psiholog, oricine.
Si nu, nu esti tu vinovata, nu aveai cum sa-l salvezi tu. Boala a fost neiertatoare. Ai facut tot ce era omeneste posibil. Nimeni in locul tau nu putea face mai mult. Poate ca asa i-a fost dat, sa stea o vreme cu noi, si apoi sa plece. O vreme, in casa ta a locuit un inger. Din pacate, doar o vreme. Ti-ai facut datoria de mama fata de el. Fa-ti datoria de mama si fata de fiica ta. Cere ajutor, te rog!
Sa te intareasca Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Ai avut un copil minunat,dar Roxana nu e cu nimic mai prejos decat Mihai.Pe el nu l-ai putut salva pt.ca tu ca om nu poti infaptui imposibilul ,Dumnezeu are un alt plan cu Mihai,a avut nevoie de el.
Roxana e cu voi ,are nevoie de mamica ,si ea este indurerata de pierderea fratelui dar are nevoie de sprijinul tau.
Curaj, Ingres!!!

Mergi la inceput