Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
bertha spune:
Ingres, te rog, vino si vorbeste cu noi! Toate vrem sa te ajutam! Gandeste-te ca Mihai ar fi primul care te-ar indemna sa re uiti in jur si sa realizezi ca viata ta nu s-a sfarsit, ca bunul Dumnezeu e mare si ca nimic nu se intampla fara voia lui. Hai, fa-ti curaj si revino in mijlocul nostru!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mada101 spune:
Chiar daca acum simti ca nu mai poti, ca totul s-a terminat stiu ca intr-o zi vei putea zambi iar, ai multe de facut in viata si mai ai multe de trait.
Vei putea trece peste acesta tristete nemarginita alaturi de noi
danielac spune:
Ingres, ingerul tau Mihai este alaturi de tine acum, te vegheaza! nu asa au luat sfarsit toate durerile lui ... chinul lui...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?
Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Va multumesc tuturor din toata inima...
Mi-e cumplit de greu...nu pot concepe viata fara acest copil...nu pot...
As merge de s-ar putea pe sub Pamant, pentru ca nu mai fac fata in "lume"...
Ma copleseste durerea pe care o port in suflet, imi plang copilul pe toate drumurile, inca neacceptand ca el nu mai este aici cu mine, tot sperand ca nimic nu este adevarat si intr-o dimineata ma voi putea trezi cu el langa mine...
Nora spune:
quote:Sigur ca ti-e greu, oof Doamne, ce durere... Dar trebuie sa te rogi lui Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe pentru fetita ta care este in viata si care are nevoie de tine! Si ea si-a pierdut fratele si are nevoie de tine mai mult ca oricand!
Originally posted by ingres
Va multumesc tuturor din toata inima...
Mi-e cumplit de greu...nu pot concepe viata fara acest copil...nu pot...
As merge de s-ar putea pe sub Pamant, pentru ca nu mai fac fata in "lume"...
Ma copleseste durerea pe care o port in suflet, imi plang copilul pe toate drumurile, inca neacceptand ca el nu mai este aici cu mine, tot sperand ca nimic nu este adevarat si intr-o dimineata ma voi putea trezi cu el langa mine...
Dumnezeu sa te ajute si sa te intareasca, ma rog pentru tine si ma gandesc la voi. Doamne ajuta
![](rugaciune.gif)
Nora
![](hi.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maru/maru.jpg)
maru spune:
Roxana, Roxana!!!!!!!!!!!
ea e taria ta!
Gandeste-te la durerea ei, durere ca l-a pierdut pe Mihai, fratele ei drag, dar si durerea de a-si vedea mama murind de durere!
Draga Ingres, fii tare pentru Roxana!
Doamne'ajuta!
bertha spune:
Ingres, fii tare, chiar daca suna banal, cauta in tine si in familia ta puterea de a merge mai departe. Gandeste-te la fiica ta, mama ei trebuie sa-i fie alaturi!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Roxana, care e doar un copil, imi prinde fata intre palmele ei firave si-mi ridica capul plecat, obligandu-ma sa ma uit in ochii ei si-mi zice:"De ce plangi, mami???nu inteleg de ce plangi...Mihai e aici cu noi...uite te mangaie, te pupa, doar ca tu nu il vezi...daca inchizi ochii nici pe mine nu ma mai poti vedea, dar eu sunt AICI...la fel e si el..."
N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu...
bruxinha spune:
Ingres, ai nevoie de ajutor. Trebuie sa ceri ajutor calificat. Nu-s psiholog, dar din ce am citit e usor de vazut ca ai cazut intr-o depresie severa. Ma rog sa ai puterea sa iesi singura din ea, dar, daca n-o sa poti, te implor, mergi si vorbeste cu cineva, un preot, un psiholog, oricine.
Si nu, nu esti tu vinovata, nu aveai cum sa-l salvezi tu. Boala a fost neiertatoare. Ai facut tot ce era omeneste posibil. Nimeni in locul tau nu putea face mai mult. Poate ca asa i-a fost dat, sa stea o vreme cu noi, si apoi sa plece. O vreme, in casa ta a locuit un inger. Din pacate, doar o vreme. Ti-ai facut datoria de mama fata de el. Fa-ti datoria de mama si fata de fiica ta. Cere ajutor, te rog!
Sa te intareasca Dumnezeu!
misulescum spune:
Ai avut un copil minunat,dar Roxana nu e cu nimic mai prejos decat Mihai.Pe el nu l-ai putut salva pt.ca tu ca om nu poti infaptui imposibilul ,Dumnezeu are un alt plan cu Mihai,a avut nevoie de el.
Roxana e cu voi ,are nevoie de mamica ,si ea este indurerata de pierderea fratelui dar are nevoie de sprijinul tau.
Curaj, Ingres!!!