Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ingres sunt si eu alaturi de tine. Citind povestea ta mi-a venit un singur gand: Mihai a fost un inger trimis de Dumnezeu pe pamant.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Draga Ingres, nici nu indraznesc sa ma adresez tie.
Tu esti precum o martira, iar eu cu ce drept vin sa-ti scriu tie, Ingres??
Mi-e pur si simplu rusine.

Ingres, daca tu n-ai fi, CINE S-AR MAI GANDI LA MIHAI ASA CUM O FACI TU?????????

Acum, Mihai dainuie prin memorie, PRIN GANDUL TAU SI AL CELOR CARE L-AU CUNOSCUT SI L-AU IUBIT!
Si oare cine l-a iubit cel mai mult? Nu esti tu aceea?

Te rog sa te aduni (stiu ca poti, desi numai Dumnezeu stie CUM mai reusesti!), ca sa ai putere sa te gandesti la Mihai, ca sa il facu sa dainuie prin gandul tau catre el!

Iti doresc atat de multa putere, incat sa reusesti sa ingenunchezi suferinta...

Asteptam sa vorbesti din nou cu noi, cand vei putea si cand asta te va ajuta din nou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mult curaj!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Ingres draga, Mihaita a lasat in urma lui mii de amintiri care vor trai in sufletul tau pentru totdeauna ...
Esti in rugaciunile si gindurile noastre
Atit de multe ginduri si mult prea putine cuvinte ...
Suntem alaturi de tine asa cum esti tu alaturi de Roxana si al ei tatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Draga mamico, un gind bun si o imbratisare iti trimit, orice altceva as scrie in acest moment mi se pare neinsemnat si mic.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Ingres, baiatelul tau a grait prin sora lui, e langa tine, trebuie doar sa-i zambesti! Ai pierdut doar trupul lui.

Sunt cu gandul alaturi de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ingres, tu stii ca Mihai traieste de-a pururi.Credinta lui e un exemplu pentru noi toti.
Fii puternica pentru familia ta minunata si nu uita suntem alaturi de tine pentru orice lacrima.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

INGRES,

Mihai va iubea pe toti trei atit de mult si a fost un copil puternic.
De acolo din ceruri te va ajuta sa lupti sa invingi durerea: sa lupti pentru tine, si sa lupti pentru sora si tatal lui care acum au nevoie de tine.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ingres iti sunt alaturi, stiu cat de greu iti este...iti ofer si umarul meu...si te rog accepta si plange atat de mult cat vrei...este o durerea grea de tot.
Ma rog pentru Ingerasul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ingres, te imbratisez cu drag si te rog din suflet sa lupti asa cum ai facut-o si pana acum. Nu esti singura!

Imi inchipui doar cat de dor trebuie sa-ti fie de Mihai si imi inchipui si ca nu mai ai chef de nimic. Sunt sigura ca te-ar ajuta putin sa mergi la un preot. Dar un preot care sa fie aproape de sufletul tau. Poate ai timp sa incerci asta...'

Te asteptam sa mai impartasesti cu noi durerea ta si sa te racoresti aici.

Alina 11+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput