Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Marilen spune:
Nu stiu ce-as putea adauga...
Mi-am amintit de o poezioara numita "Veste de la Tudorel":
"Nu am plecat ca vrut-am eu
Asa voita-a Dumnezeu.
In planul Sau cu voia Sa
Avea nevoie de o stea"...
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
kossir spune:
Ingres ai dreptate sa plangi, sa fii deznadajduita, asa ca plangi, urla, loveste, apoi incearca, incet, incet, sa te ridici. Nu-mi pot inchipui durere mai mare, cu siguranta nu exista, dar ti-a ramas bucuria celui de-al doilea copil. N-o pedepsi pe Roxana din cauza pierderii pe care toti o suportati. Trezeste-te si priveste-o si ai sa vezi un copil derutat, care nu intelege de ce mama ei nu o mai ia in brate, nu o mai asculta, poate se simte nedorita? Poate se gandeste ca l-ai iubit doar pe fratele ei? Priveste-o ascult-o, te va ajuta enorm.
Dumnezeu sa te ajute, noi suntem alaturi de tine si sigur Mihai de acolo din dreapta Domnului vegheaza asupra voastra.
Carmen, mami de Mihai
kossir
steauademare spune:
"N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu..."
Ingres, nu incerca sa-ti gasesti vreo vina in ceea ce ai facut pentru Mihai pt. ca tu ai incercat din rasputeri sa-ti salvezi copilul. Si alte mame au incercat, dar din pacate nici ele n-au putut. Ma uit acum la mama disperata a lui Bogdan, baiatul care s-a sinucis din dragoste pentru Corina, profesoara de limba romana. Biata de ea abia mai are putere sa traiasca. Nici ea nu a reusit sa-si salveze baiatul. A facut totul ca el sa fie multumit, dar nu a depins de ea. Si multe alte mame care-si duc cu mare greutate durerea de a-si fi pierdut in diverse circumstante copiii. Te rog mult nu incerca sa-ti faci mai mult rau decat cel de care deja ai parte.
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by ingres
Roxana, care e doar un copil, imi prinde fata intre palmele ei firave si-mi ridica capul plecat, obligandu-ma sa ma uit in ochii ei si-mi zice:"De ce plangi, mami???nu inteleg de ce plangi...Mihai e aici cu noi...uite te mangaie, te pupa, doar ca tu nu il vezi...daca inchizi ochii nici pe mine nu ma mai poti vedea, dar eu sunt AICI...la fel e si el..."
N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu...
asculta-ti fata. plangeti impreuna. fata ta e langa tine si ea iti va da puterea sa treceti cu bine si peste hopul asta. uita-te in ochii ei. si gandeste-te la Mihaita asa cum il stiai tu .
ai facut tot ce era omeneste posibil, nu te mai tortura.
te imbratisez si eu cu mare drag
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
ingres spune:
Aseara de la serviciu am plecat direct la biserica, pentru ca in fiecare luni seara parintele Ilie de la biserica Mantuleasa din Craiova face tot felul de rugaciuni si dezlegari, unde participa foarte multi oameni, din tot judetul si cred ca vin si din alte judete...aici veneam si eu mereu cu Mihai...
Am pasit sfioasa in Biserica, era plina...cu mare greutate am putut sa ma strecor, cate un pas si iar un pas, voiam sa ajung mai in fata, sa fiu mai aproape de Parinte...
La un moment dat m-a vazut...a inchis ochii si s-a clatinat, iar vocea a inceput sa ii tremure...nu stia de Mihai...toti si-au indreptat privirele in spate, nu intelegeau reactia Parintelui...eu am inceput sa plang cu suspine, parintele m-a chemat la el si m-a strans la piept...am plans amandoi si toata biserica...cu greu si-a mai sustinut rugaciunile pentru ca si el il iubea foarte mult pe Mihai. Le-a vorbit tuturor despre Mihai...iar mie cu lacrimi in glas mi-a spus:"Mihai e un inger, tu ai un inger acolo sus, si de acum, cand nevom ruga la toti ingerii, ne vom ruga si la Mihai..."Plangea si el, plang si eu acum si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Ingerul meu, sa ma intareasca...
Multumesc tuturor, va multumesc ca imi sunteti alaturi, am mare nevoie...
multumesc
lorelaim spune:
Draga Ingres,
In ultimele zile m-am gandit f mult sa-ti scriu si nu am stiut cum sa-ncep. Asa cum spunea si micutza ta Roxana, asa cum spunea si parintele Ilie - MIHAI E UN INGER - SI ESTE ALATURI DE VOI! El nu a "plecat" este prezent si va fii permanent prezent alaturi de voi. Ma rog sa-ti dea bunul Dumnezeu putere sa vezi cu ochii mintzii ca Mihai e FERICIT acolo sus in Imparatia Cerurilor ("unde nu exista nici durere si nici intristare"). El va fii de-acum incolo Ingerul vostru pazitor care cu drag va va imbratzisa in fiecare clipa si va va ocroti de orice rau.
Ia-o pe Roxana in bratze si sarut-o cu drag, uita-te in ochii ei minunatzi de colipas nevinovat si vezi cata dragoste are pt tine. Roxana TE IUBESTE si TU O IUBESTI. Lasa-tzi toata aceasta dragoste sa se reverse asupra ei.
Multa sanatate si numai bine-tzi doresc,
Lorelai
Lorelai
Digital Macro 5,Digital Macro 4,
Digital Macro 3, Digital Macro 2, Digital Macro 1, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."
conchita spune:
quote:
oh Doamne, Ingres, nu te mai biciui pe nedrept...dar exista oare pe lume vreo mama care sa-si poata salva copilul, ne sta noua in putere asa ceva, spune tu, mamico draga? nici Maica Domnului nu l-a putut salva pe Iisus...nu esti mai prejos decat alte mame! gandeste-te altfel, ca alte mame nu ii au pe Mihai si Roxana, ce zici de asta? iubirea ta nu este comparabila cu nimic si cu nimeni, incearca sa nu iti mai gasesti vina, ca nu ai nici una, absolut nici una.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)
Nora spune:
quote:Oooo, ce copil minunat e fetita ta! Ce fericita trebuie sa fii si ce mandra ca e copilul tau!!! Trebuie doar sa deschizi ochii s-o vezi si vei gasi si puterea sa mergi mai departe! Hai, da-i mana fetitei tale si te va ajuta sa te ridici.
Roxana, care e doar un copil, imi prinde fata intre palmele ei firave si-mi ridica capul plecat, obligandu-ma sa ma uit in ochii ei si-mi zice:"De ce plangi, mami???nu inteleg de ce plangi...Mihai e aici cu noi...uite te mangaie, te pupa, doar ca tu nu il vezi...daca inchizi ochii nici pe mine nu ma mai poti vedea, dar eu sunt AICI...la fel e si el..."
Cat despre faptul ca nu ai putut sa-l salvezi pe Mihai...ooo Doamne, de ce te torturezi asa? Boala a fost mult prea crunta, stiu prea bine, mama mea sufera acum exact de asta! Noi acum incepem lupta, chimoterapii, radioterapii... Sufletul mi-e greu si durerea e mare! Dar ma gandesc mereu ca nu trebuie sa uit de ceilalti dragi din viata mea: copiii mei, sotul meu, sora mea, tatal meu...
Nu ne putem lasa doborati, Dumnezeu nu vrea sa ne vada asa. Dumnezeu ne intinde mana (prin cei de langa noi, prin fetita ta) si ne spune sa ne ridicam si sa luptam mai departe!!!
Hai, zambeste, fii fericita macar un strop ca e soare afara, ca fetita ta te strange in brate, ca pasarelele ciripesc, haide!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
caramel spune:
Draga Ingres, toti suntem alaturi de tine, te incurajam si te sustinem. Nu putem sa-ti luam durerea din piept si din suflet, dar incercam sa-ti stergem lacrimile de pe obraji atata cat putem.Crucea ce o porti va fi mai usoara daca vei lasa dragostea sa patrunda din nou in sufletul tau. Gaseste-ti resursele si drumul in viata in zambetul copilasului din preajma ta.Da-ti o noua sansa!Dumnezeu sa fie cu tine,sa te ajute si sa nu te paraseasca in aceste grele clipe!
Irinel spune:
Draga mea Ingres,
Trebuie sa recunosc ca mi-au trecut prin cap ganduri ca ale tale: daca m-as fi rugat mai mult, daca as fi crezut mai mult, Dumnezeu mi-ar fi ascultat rugaciunea, asa cum a facut-o in multe alte cazuri imposibile. Nu e asa, cum spunea conchita, nu ne e dat noua sa hotaram, noi puteam doar sa ne rugam si sa acceptam voia Lui. Si nu spune "nu putut sa imi salvez copilul". Depinde ce intelegi prin "salvat". El e salvat, e intre ingeri, s-a mantuit. Voi suferiti, tu suferi si te invinovatesti, dar el nu numai ca nu mai sufera, el a ajuns la FERICIRE. Tu l-ai ajutat cum poti tu ca OM sa il ajuti: cu rugaciunile tale.
M-a impresionat nespus ce ne-ai povestit despre parintele Ilie. Trebuie sa iti fi fost teribil de greu sa te duci acolo fara Mihai pentru prima data. Dar uite, nu esti singura. Il ai pe Dumnezeu. Si Mihai e cu tine, asa cum spune Roxana. Ai doi copii minunati. Sa te ajute Dumnezeu sa nu-ti intorci fata de la cel care e inca aici, pe pamant. Tu ii iubesti cu siguranta pe amandoi la fel, nu lasa durerea sa te indeparteze de Roxana. Ea are nevoie sa te stie langa ea, sa o ghidezi in viata.
Te imbratisez cu drag.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria