Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Ingres este un om deosebit si puternic.
Dupa moartea lui Mihai, a daruit o saltea antiescara unui copil bolnav.
Multi oameni s-ar fi innecat in durere, nu ar mai fi avut puterea sa se roage, sa ajute pe altii, din durere si din "egoismul specific fiintei spirituale umane" (nu ma refer la egoismul firesc).
Ea a reusit si sunt convinsa ca in curand se va simti mai bine.
Draga mea Ingres, durerea se vindeca numai prin iubire si stiu ca esti o fiinta care iubeste mult.
Fetita ta a trecut printr-o trauma la fel de mare ca si tine, ea are nevoie de voi.Vorbeste cu ea si amandoua veti gasi alinare.

Tu esti mai puternica decat crezi, D-zeu a pus in tine resurse nelimitate de tarie, blandete, inteligenta, iubire si acceptare a voii Lui. Tu nu tb decat sa iti asculti sufletul, toate au un sens, au un rost si calea Lui e cea mai buna.
Mi-e greu sa recunosc asta, tocmai eu,.....dar asta e adevarul.

O sa ma rog pt tine si o sa iti trimit un Pm cu niste informatii care sper sa te ajute.

Cristina

"Sunt tanar, Doamne!"
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100378

Un film tulburator despre suferinta si taria de a o infrunta
http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-1755389395237049917&pr=goog-sl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Scumpa mamica Ingres, faptul ca Parintele Ilie a plans impreuna cu tine si toti oamenii din biserica trebuie sa-ti aduca o mica alinare (desi...pare atat de putin). NU esti singura. Iata ca si alti oameni plang alaturi de tine si iti simt durerea.

Haide....Mihaita te vrea puternica! Mihaita nu vrea sa mai suferi atat! Mihaita te vrea impacata! Capul sus! Mihai este langa tine si nu te va parasi niciodata. Vocea inocentei ti-a spus asta, doar stii.

o mamica viteaza si iubita nespus de mult de doi ingerasi.

Alina 12+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

S-au zis atatea...nici nu stiu ce as mai putea adauga...Doamne-Doamne sa aiba grija de Mihai acolo sus si de voi aici jos...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Cum spuneau fetele, ai avut privilegiul sa-l ai langa tine, sa te bucuri de el! Si cand timpul iti va mai alina durerea, v-a ramane numai dragostea ta pentru el, amintirea clipelor pe care le-ati petrecut impreuna. Cand o ti in brate pe Roxana ii ti de fapt pe amandoi.

Dumnezeu sa te ajute sa treci cu bine peste toate! Sa nu te indoiesti niciodata ca nu ai fost o mama minunata pentru el!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingres spune:

Va multumesc din inima tuturor, m-ati ajutat si ma ajutati foarte mult ...
Maru, cata dreptate ai avut..."Roxana, Roxana!!!!!!!!!!!
ea e taria ta!"
Roxana ma ajuta foarte mult, ma incurajeaza si ma sustine.
Si ea sufera foarte mult...dar nu lasa sa se vada...aseara, eram cu ea la cumparaturi la PIC, sambata avem pomana de sase saptamani, si cand am ajuns la serviciile de masa, i-am cerut parerea: "Roxana, care farfurii crezi ca i-ar placea mai mult?...ca poate tu ii cunosti gusturile mai bine decat mine..."
Roxana a inceput sa planga si mi-a spus:" N-am reusit sa ne cunoastem prea bine..."
Si-a sters lacrimile si-a plecat mai departe...
puternica a fost de mica...daca o certam pentru vreo prostioara, nu plangea in fata mea niciodata, se musca de mana, fugea in camera ei, plangea, si apoi venea la mine ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat...si nu avea decat 3-4 anisori.
In ultimi 2 ani, pe Roxana am neglijat-o involuntar...toata atentia noastra, a tuturor din familie, s-a canalizat doar catre Mihai...pentru viata lui trebuia sa luptam...
Acum, usor, usor incepem sa ne regasim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

O, Doamne ce durere !
Ingres, sunt cu gandul la tine si la familia ta.
Ai grija de Roxana, de sotul tau si mai ales de tine. Esti o femeie puternica si vei reusi. Roxana, te va ajuta, tu o vei ajuta pe ea...suteti legate prin sangele care va curge in vene . Roxana e un copil puternic si are nevoie de atentia si dragostea ta. Va aveti una pe cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ingres, cu multi ani in urma, fetita unei colege a murit intr-un accident stupid de circulatie. Pleca la Paris cu o bursa la o mare casa de mode. Avea doar 18 ani, abia terminase liceul. O fetita deosebita!
Colega mea pur si simplu a innebunit de durere! Mai are un copil, cel mic, un baiat de nota 10, care la data intamplarii accidentului intra in clasa a 7-a.
Mama nu l-a vazut, nu "l-a vazut" un an de zile. Nici n-a realizat ca baiatul e in clasa a 8-a. Dupa ce a luat examenul si a intrat la un liceu f bun, baiatul i-a lasat mamei pe masa un buchet de flori, o copie dupa lista de admitere la liceu si un mesaj in care ii spunea ca fuge la bunici, ca ea ca mama nu are nevoie de el!
Atunci a fost ca o desteptare pentru colega mea....a fugit imediat dupa el, terorizata de grija ca i se poate intampla ceva, si de atunci spune ca viata ei a recapatat sens. Ne povestea ca fetita e tot timpul cu ei, pentru ca pisicul ei, al fetei, pe care il salvase dintr-o baie de ulei de masina, revin, pisicul se freaca de aer cum s-ar freca de picioarele fetei, si sta nemiscat ca si cum cineva l-ar mangaia.

Revin, nu o uita pe Roxana! De asemenea, nici pe sot, si el sufera, si el e innebunit de durere, si impreuna sa o iubiti pe Roxana si sa cinstiti memoria lui Mihai!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ingres, mereu ma inclin in fata suferintei tale si a modului cum ai luptat pt copilul tau. Nu te mai amari inutil reprosandu-ti ca nu l-ai putut salva, nebanuite sunt caile Domnului si nu se cade sa judecam deciziile Lui, indiferent cat de dureroase ar fi pt noi. Bucura-te de fetita ta, redescoper-o, acorda-i atentia pe care o merita. Ocupa-te de ea asa cum te-ai ocupat de Mihai, cu dragoste nemasurata. Din experineta proprie iti spun ca e groaznic sa fii acel copil de la care toata lumea pretinde maturitate, care e umarul tuturor, mari si mici, despre care toti cred ca n-are nicio problema numai pt ca nu se manifesta. Cred ca intelegi ce vreau sa spun, nu stiu pe moment cum sa explic mai bine. Ideea e ca fiica ta are nevoie de tine. Uite, iti mai spun ceva ce poate ti se pare absurd, dar pe mine ma mangaie mult: tatal meu a murit cand aveam 17 ani. Niciodata nu m-am gandit serios la faptul ca e intr-un mormant. Pt mine e plecat undeva departe, stiu ca n-o sa-l mai vad niciodata, e in sufletul meu, dar nu in mormant. Merg la cimitir si pun lumanari, flori, dar nu plang, nu-i vorbesc, pt ca el NU e acolo. Cu el vorbesc in gand.
Sper sa nu te supere si sa te intristeze si mai rau mesajul meu. L-am scris cu toata sinceritatea pt o mama deosebita pe care o admir si la care ma gandesc f des. Curaj!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ingeras esti o olteanca puternica. si o mamica buna si frumoasa asa cum spunea Tzuni..multa putere sa mergi inainteee..sunt alaturi de tine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput