Ingres are MARE nevoie de noi, de DC !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
marybell spune:
ingeras iti doresc din suflet ca Dzeu sa iti dea multa putere ca sa fii capabila sa suporti pierderea si sa treci peste ea. intr-adevar Roxana are multa nevoie de tine, si poate ca daca iti canalizezi si tu toate resursele ramase catre acest copil pe care il mai ai iti va fi mai usor sa accepti crucea pe care o ai de dus in viata asta. ma voi ruga si eu pentru linistea ta.
Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kid2003 spune:
Ooof, Doamne! Cata suferinta poate incapea in sufletul unui om! Ingres, Mihai a fost darul tau de la Dumnezeu! Eu abia am descoperit subiectul (rusine sa imi fie) si privind retrospectiv, trecand pagina cu pagina prin scrierile tale, cu ochii inlacrimati si cu sufletul tandari am inteles printre randuri ca Mihai a fost si este inca ingerul tau frumos, copilul venit de Sus ca sa te lumineze si sa te bucure cu sufletul lui deosebit! Acum el sade acolo sus, dar totusi aproape de tine si familia ta. Nu uita ca este undeva acolo si ca va este inca alaturi, chiar daca din alte planuri. Era un copil deosebit, mult prea special ca sa traiasca in lumea asta! Dumnezeu l-a vrut alaturi de el!
Nu am citit la timp ca sa ma pot si eu ruga pentru el, dar am citit azi! Ca sa pot sa ma rog pentru tine! Sa depasesti si sa intelegi aceasta incercare, sa poti sa te intorci asupra sotului tau si a Roxanei! Ei sufera enorm, alaturi de tine si au nevoie de tine ca de aer! Fruntea sus! Lupta! Mihai si-ar dori sa fii puternica si sa te intorci la cei pe care el i-a iubit atat de mult! isi doreste mamica aceea vesela, care il imbarbata si ii facea cadouri frumoase, care avea mereu o vorba buna pentru el! Curaj!
Loma spune:
Draga mea Carmen,
permite-mi te rog sa te strang virtual in brate si sa te felicit pt. faptul ca ai nascut, crescut si ingrijit aici pe pamant un inger, parintele Ilie stie ce vorbeste, probabil vorbele lui ti-au adus multa mangaiere, si iti dau putere sa mergi mai departe. Dumnezeu stie de ce te-a ales pe tine mama lui Mihai, mare e credita si dragostea ta Carmen, ma aplec adanc in fata ta... nici nu indraznesc sa ma compar cu tine.
Nu mai plange pt. Mihai draga mea, acolo unde este el totul e lumina si bucurie... cum tu nici nu puteai sa aranjezi asa bine pt. el, o viata vesnica langa Dumnezeu si printre ingeri.
tu ca mama lui fizica nu puteai face mai mult pt. el aici pe pamant, ai facut tot ce a fost omeneste posibil, chiar ai incercat imposibilul, insa Dumnezeu l-a luat acasa.. langa el, era si copilul lui.
Nu uita faptul ca Dumnezeu a pus atata suferinta pe umerii lui Mihai, nu inseamna ca nu l-a iubit, l-a iubit chiar f. mult. Trimisii Lui au misiuni grele pe pamant pentru noi turmele de oi care suntem plini de pacate. Ei vin la noi pt. noi din marimia inimii lor, pentru sacrificiu, traiesc printre noi tocmai pt. noi pentru a ne deschide ochii si inimile, si raman in inimile noastre ca niste modele de urmat... asta a fost Mihaita, un model de intelepciune, credinta si smerenie, chiar daca era doar un copil, el ne da lectii multora dintre noi.
Si pe tine deasemenea atat de greu incercata, Mihai si cu tine ati dus totul cu credinta si blandete, asta e mantuirea ta Carmen si a familei tale.
Nu deznadajdui Carmen, ca nu ai de ce, Mihai nu e pierdut - e acasa, moartea e doar trecerea la vesnicie, el traieste cu voi insa e sub aripa ingerilor si va vegheaza pe toti, aici o ai pe Roxana si pe sotul tau, viata pe pamant e trecatoare, ia-o pe Roxana de manuta si nu o lasa sa simta si mai tare pierderea fratelui care si asa a ravasit-o si dupa cum si ea ti-a spus ca nu a avut destul timp sa-l cunoasca, priveste cerul si spune-i si ei si lui Mihai ca intr-o zi ve-ti fi din nou impreuna atunci cand tatal nostru din ceruri va decide.
si Roxana e un copil deosebit, copii tai sunt niste ingeri, acorda-i si ei dragostea ta cea mare asa cum stii tu sa oferi.
Te imbratisez cu mult drag Loma .
Edit ca vreau sa-i dau o floare si lui Tzuni pt. ideea de a deschide acest topic.
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by ingres
N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu...
Ingres, nu trebuie sa gandesti asa. Tu ai facut tot ce ti-a stat in putere, tot ce a fost posibil sa-l salvezi. Daca ar depinde de noi...
Dar din pacate unele lucruri nu le putem face, unele sunt peste puterea noastra.
ElenaGiulia spune:
quote:Subscriu la cele spuse de de tine Ana,Ingres mult forta iti doresc
Originally posted by steauademare
"N-am putut sa-mi salvez copilul...alte mame au reusit...dar eu...nu..."
Ingres, nu incerca sa-ti gasesti vreo vina in ceea ce ai facut pentru Mihai pt. ca tu ai incercat din rasputeri sa-ti salvezi copilul. Si alte mame au incercat, dar din pacate nici ele n-au putut. Ma uit acum la mama disperata a lui Bogdan, baiatul care s-a sinucis din dragoste pentru Corina, profesoara de limba romana. Biata de ea abia mai are putere sa traiasca. Nici ea nu a reusit sa-si salveze baiatul. A facut totul ca el sa fie multumit, dar nu a depins de ea. Si multe alte mame care-si duc cu mare greutate durerea de a-si fi pierdut in diverse circumstante copiii. Te rog mult nu incerca sa-ti faci mai mult rau decat cel de care deja ai parte.
AnA
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
![](floare2.gif)
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
http://b1.lilypie.com/fUZKm3.png
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=19c88ab550e89067185257&utm_source=otm&utm_medium=text_url
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ingres/ingres.jpg)
ingres spune:
Va multumesc foarte mult...imi scrieti atat de frumos...va simt ca si cand ati fi surorile mele...aveti suflete minunate si pentru asta meritati tot ce este mai bun!
Maine il pomenim pe Mihai...ii voi imparti pe langa lucrurile noi pe care i le-am cumparat si hainutele, jucariile si lucrurile pe care Mihai le-a folosit.
Cred ca imi va fi cumplit...sper sa fac totusi fata si sa nu ma colpeseasca durerea careia cu greu ii fac fata...
multumesc
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
pentru o mamica atat de incercata !
Ingres - suntem alaturi de tine azi, maine si in fiecare zi
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
www.newsfive.net/sara/" target="_blank">AJUT-O SI TU PE SARA !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Ingres, stiu ca durerea e mare insa priveste moartea lui Mihai ca o perioada in care el e in alta viata iar noi suntem aici pe pamanat. Veti fi impreuna in ceruri...pentru o vesnicie...gandeste-te ce putin inseamna cativa ani pe pamant in comparatie cu o VESNICIE. Veti fi mereu impreuna si va veti regasi....asta cu siguranta..doar ca o perioada sunteti separati. Lui ii este mai bine dincolo...fara durere si suferinta de aici, acolo e fericit.
Mult curaj si Doamne ajuta!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
Nicoleta spune:
Ingres, nu ne faci "cunostinta" si cu fetita ta? Sunt sigura ca e un copil minunat, pentru care trebuie sa te aduni sí care sigur te vrea langa ea.
Multa putere iti doresc,
Nicoleta