nokia 1600 - pret
a dat piticu cu telefonu meu de pamant si nu am chef sa merg sa imi fac un abonament sa imi iau un telefon nou... cat credeti ca merita un telefon nokia 1600 nou?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Raspunsuri
Sabina spune:
ah, si eu vroiam sa vb despre Nokia.
Imi trebe telefon nou, dar nu vreau de fitze.Nu ma intereseaza camera foto si alte prostii...
ce imi recomandati? de la Nokia evident:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Gabbriela spune:
asta e fara foto si fara video, foarte dragut si simplu...
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
Gabbriela spune:
chiar nimeni nu are idee cat costa un asemenea tel... nu am chef sa ma fenteze un tip in piata sa imi ceara 30 de euro pe un tel care in realitate e posibil sa fie mai putin...
Sanatate si numai bine
buli spune:
sabina, nokia 2610
sau cel mai simplu, dar bun nokia 1100
nu stiu cit costa fara abonament
Sabina spune:
in Rio l-am vazut la 180 ROn, la un magazin mai convenabil, anume emag.ro.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
mie mi-au mai placut si 2310 sau 2626, dar ala doar intr=-o sg varianta de culoare, da nu l-am gasit pe nicaieri:))
1100 parca e prea trist.
toate astea sunt maxim 270 Ron, pt un telefon, e ok zic eu.
Ashera spune:
Gabbriela, intra pe pagina orange.ro, ai un link catre telefoane, si acolo ai preturi ptr abonament si preturi la liber (cum te intereseaza pe tine). Si vezi exact cat costa un tel nou .
30+
Christian