VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Astery de unde ai luat iaurtul de la Nestle? eu i-am luat , sper sa fie acelasi, din Italia si a fost foarte bun. L-am papat eu, lui marco tot Danonino ii place.
Rali am tot uitat sa-ti spun: misto tort ai avut de ziua ta.
Lume noua, Lili . cred ca asa sunt toti spiridusii, caci si marco e innebunit dupa copiii mai mari. ma bucur ca ati facut party si s-au distrat puradeii.
Bun venit Ana Bordea. ce mai fac printesele?
Acina pai ce faci pe DC la ora asta?
Irina sper sa fie ok Mario si sa nu mai faca febra.

acum gata, la somn cu mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

va salut fetelor si va multumesc inca o data pt urari,dragutze ca de obicei.
eu inca sper la subiectul spiridusilor din clubul scutecelor,asa ca raman neutra.ma doare sufletul de ce s-a intamplat,nu credeam sa ma afecteze in asa masura o situatie virtuala.imi sunt dragi absolut toti spiridusii(sa nu-l uitam nici pe dani al biancai,nici pe dia),asa ca eu inca mai sper...
probabil o sa mai urmaresc o vreme din umbra,sper sa nu deranjeze pe nimeni...
si poate o sa fiu in curand mai activa,niciodata nu se stie...
pupici

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gio nu m-am putut abtine.Eu de la Carrefour i-am luat lui Andrei iaurt de la Nestle .Il papa bine.Se pare ca ii place.
TeolindaPupicei pt Nicolas.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Linda si Rali-salutare si pupicei la spiridusi.
De ce va miratzi ca Moni nu mai scrie, dc atzi pus-o la zid ca va sacaie cu detalii despre o spiridusa isteatza si ca"alimenteaza discutziile"- ceea ce eu nu cred ca e adevarat, din contra ea mereu a fost pro adevar si aflarea celor intamplate cu adevarat- ce vretzi sa faca, sa scrie repede telegrafic- eu zic ca unele pers ar treb sa isi ceara scuze pt cele spuse la adresa ei.
Eu ma retrag in umbra pina nu devenim ceea ce am fost cu adevarat, sorry!
Mirela- sper ca ai avut o zi faina!

Denisa 34 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

M-am razgandit, de fapt nici nu e treaba mea si oricum, aici am decis ca nu mai discutam asa ceva!Pupici!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Lili, hello! Ma bucur ca mai scrii de Nicolas. Nici lui Ayan nu ii plac deloc copiii de varsta lui sau mai mici, aia mai mari il fascineaza.
Ralu, stiu cum e cu faza cu caftitul, intr-o vreme cand ma vedeam cu Cata acelasi comportament il avea Ayan cu Bia si cu toti copilasii pe care ii intalnea. Acum vad ca s-a calmat, nu-i mai bate, dar ii ignora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Alina, nu te cred........nu as fi spus nici intr-o mie de ani ca Ayan a batut copiii......pai are o fatzuca de copilas super-extra cuminte
De Anastsia auzisem eu mai de mult ca o mai cafteste pe Daria dar cum sa nu atenteze la parul printesei ca are Dariuta un par........numai bune de ciufulit

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Ia s-o intrebi pe Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hi hi neata..sunt in toane bune ca desi a baut laptele la 6 a mai dormit cu noi pina la 8 si cind s-a trezit ne-a luat la o serie de pupaturi pe rind de ne-a albit!
Ioana si Bia are "cub" din ala..mai si nimereste, mai mult nu, sa bage figurinele, dar in cele mai multe din cazuri il ignora sau baga peria mea de par in el!
Liliana si Bia prefera clar copiii mult mai mari decit ea..e topita dupa cei de la 3 ani in sus!
Da..Bia si-a mai primit niste palme in cap de la Ayan, dar acum cind il prinde il pupa..ultima data a facut-o..drept rasplata pentru palmele luate in cap! Din pacate imi pare rau ca le place sa se joace cam separat, daca mergem la Mall unul trage hais si altul cea, dar sunt sigura ca pe la 2 ani se schimba datele..adica sper macar!

www.dropshots.com/utocatalina" target="_blank"> Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Neatza si de la noi...fara febra si cu mult chef de stricat...trebuie sa ma apuc de treaba ca e jale ...toata casa e pe invers.
Sper ca Ioana sa fie ok fara febra.
Nici Mario nu mai bate asa des adica in ultimul timp nu l-am mai vazut batand poate si pentru ca ii cunoaste pe copii din fata blocului.In schimb e inebunit sa plimbe carucioarele la fetitele de aici...trebuie sa merg sa ii cumpar...o roaba ...ca sa nu ne creada lumea pe invers.
O zi frumoasa azi sper sa profitam din plin de ea.
Va pup si ne auzim mai tarziu.

Mergi la inceput