VECHEA GARDA - mamici de spiridusi (1)
Raspunsuri - Pagina 17

asteryaro spune:
Da chiar, Moni de ce nu scrie aici ?
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

bumbita spune:
asa e, si mie mi-e dor de monica si de povestirile ei haioase cu dia vorbareata. ce-o fii facut ea azi de ziua copilului? pe unde o fii umblat? or fii terminat muncitorii lucrarea? o fii moni multumita?
oooffff, oooofff!!!
cristina ce de cumetre/ cuscre ( cum se zice la noi ) ai!!!! sa le stapanesti sanatoasa
!!! si razvanelu' ce zice? el spre care inclina?
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

alin@ spune:
Ioana, si Ayan asa se joaca , baga in gura jucariile!
Irina, se mai scrie si dicolo ca mai sunt chestii de lamurit si sa nu o facem aici, una pt ca unele nu scriu aici si doi ca am hotarat ca subiectul asta sa fie altceva.
Astery, sa poarte sanatos Razvan ce a primit. La asa un baiat frumos nici nu ma mir de atatea cadouri.
Anabordea, ma bucur ca mai stim de tine
Gio, vazut filmuletul cu scumpi de Marcolino, pozele nu se vad, nici sa comentez nu pot, merge f naspa drop-ul.

asteryaro spune:
AM STERS.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery

bumbita spune:
cris mie nu mi se deschide pagina.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita 24 + si mami de sebastian(03.01.2006)

asteryaro spune:
Alina, multumim.
Merg la somn, ca pic.
Va doresc o noapte linistita tuturor.
March si Irina, sa ne mai spuneti de bebei, sper ca sunt bine.
Cristina, mami de
www.dropshots.com/astery

ralirali spune:
Doamne, Irina, am ras de nu mai pot. Mai pune-ti si tu sotul la odihna.
Ioana, bestial Razvan cu formele. Asa le analizeaza el intai.
Cat despre participante la discutii, sincer, sunt in asentimentul portiunii de PM si parerea mea este ca ar fi bine sa ne rezumam la situatii mai deosebite, iar confesiunile si detaliile despre viata personala sa le discutam pe mess sau cum vrea si cum simte fiecare.
Ce nu mi-a placut la Moni a fost faptul a mereu a alimentat conflictele de la noi creand intrigi si discutand cu fiecare in particular, sub pretextul ca astfel se distra. Ei bine, eu una, am pus mult suflet in acest forum si m-am consumat destul de mult de-a lungul timpului si e pacat sa nu ne canalizam energiile asupra spiridusilor..cred ca avem destul si alt stres zi de zi.
In ceea ce o priveste pe Maraki, sincer, mi-a displacut foarte mult interventia ei de astazi si prea o cocolosea pe Bianca.
Sunt de acord cu Giova, ca Bianca a umplut paharul.
Sunt multe fete venite ulterior de care mie chiar imi e drag, cum sunt Cosmi, Anasol, Irina, Oana si Doina de la Iasi ... acum nu imi vin in minte si altele, dar cred ca s-a inteles cine nu as vrea sa participe. Daca se voteaza altfel, ma supun, doar sa nu mai intre Bianca.
Gata, mi-am spus parerea, am inchis subiectul. Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

ralirali spune:
I alta ordine de idei, mai fetelor, mie imi e jena sa mai merg al Deea. O Cafteste strumfa pe Daria incat trebuie sa fim ca soldatii intre ele. Daria e super cuminte si linistita si baietoiul meu o trage de par, de haine si se oftica pentru ca nu are cu cine sa se certe pe jucarii Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia :www.dropshots.com/ralu" target="_blank">(1)www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank">(2)www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank">(3)www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank">(4), www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
Poze cu familionul

acina spune:
Buna seara,
Am imbaiat, sters, piptanat, copilul, pregatit bibe pentru el si l-am culcat.
Iata-ma .
Cam tarziu dar asta e.
Ralu ai putea sa-i faci Dariei cadou o armura rezistenta...
Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Cu totii traim sub acelasi cer , dar nu avem toti acelasi orizont.

teolinda spune:
bre ca se termina ziua si n-apucam sa spun
Spirudusi nazdravani
Moama ce de lume noua pe-aici .
Bai nene dar "vaz" bine ca as avea nevoie de un rezumat al celor intamplate. Deja ati umplut 12 pagini, plus ca trebe sa cetesc si dincolo sa ma lamuresc unde fu buba.
Noi am petrecut astazi dupa amiaza cu niste copilasi si finutza mea, la noi acasa.. mai prin curte, mai prin casa( ne mai luau stropii de ploaie la goana).
Noi i-am luat lui Nicolas un balansoar de plastic de 3 locuri de la Selgros, finutzei mele i-am luat un pitic cu patut si dulciuri pentru toti copii.
In plus, am decorat de party cu Tweety( fata de masa, trompetzele, pahare) si i-am servit pe puradei cu fructe si cereale de la Nestle ( d-alea de rontzait), suculete de copilasi si o tarta facuta de o prietena.
Nicolas e super fericit cand are parteneri de joaca... neaparat mai mari decat el... adica sa aiba dupa cine sa se tina si pe cine sa imite si mai ales sa ii vorbeasca. Nu-i place compania copiilor de varsta lui.. pt ca nu se intampla nimic iar el se plictiseste.Chiar am fost sambata trecuta la o aniversare a prietenului lui , a implinit 2 anisori iar Nicolas a stat mai mult atarnat de mine pentru ca nu prea era mare actiune desi erau 6 copilasi cu varste intre 2ani si 4 luni.
So... prea multa lauda.. strica, merg sa lecturez daca nu va incingeti la glume pe-aici intre timp si ma bag si eu la caterinci.
Pupiceeeeei la spiridusi si la mamici si la burtici.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"