Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 14
karmenutza spune:
Plaja in statiunea Argasi. Fiind cu masina ne va fi foarte usor sa ne mutam la alta plaja oricand si sa le vedem pe toate.
Cazare am gasit: apartament cu 2 dormitoare separate, baie, bucatarie la 45 euro pe zi. Self catering. Suntem 4 persoane.
Catalina
roxanaz spune:
Cazare Vourvourou
ralucis
Trimis la - 12/04/2008 : 14:46:27
--------------------------------------------------------------------------------
Gata, m-am hotarat, plecam la Vourvourou, in zona Halkidiki a Greciei. Cine ne poate recomanda cazare acolo, pe baza propriei experiente? Noi mergem cu ambii copii, care sunt micuti, asa ca am vrea sa fie totul ok. Am trimis cateva mailuri la niste pensiuni de acolo, toate par ok, asa ca poate o recomandare ne va ajuta sa facem o alegere buna. Multumesc!
zuzunaki
Trimis la: - 13/04/2008 : 11:24:19
--------------------------------------------------------------------------------
Buna!
Noi am fost anul trecut si am stat la Psarogiannis .Sunt 2 cladiri,cea cu vedere la mare si una mai in spate,fara vedere la mare.In a doua am stat noi.Uite aici un link cu mai multe studiouri,vezi ca e si asta de care spun eu: http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation.htm
Si noi am fost cu 2 copii mici(atunci aveau 2,5 si 1 an).E curatica vila,marea e ideala pt copilasi asa mici,nu e deloc adanca.Sezlonguti nu au,ramane varianta sa-ti iei cu tine.Camera a fost ok,pt cea mica am avut patut pliant cu noi si a fost destul de incapatoare.Mini bucataria are vesela,craticioare si un aragaz electric cu 2 ochiuri.In balcon era si o masuta cu 2 scaune.Cam asta e ce-mi amintesc.Vorvourou e un loc ideal pt o vacanta linistita,in mijlocul naturii.Nu prea ai ce sa vezi decat case si mareDaca vrei sa mai stii ceva ,intreaba-ma.
A,daca vrei sa vezi mai mutla agitatie,recomand mici excursii in Sarti,Porto Karras.
Vacanta placuta!
crismary
Trimis la: - 13/04/2008 : 14:27:00
Si pe noi ne intereseaza subiectul. Numai ca vrem cazare cu mic dejun (eventual chiar demipensiune). Ne puteti recomanda ceva ?
Cum e cu cazarea in studiouri ? La un sejur de 7 nopti se schimba prosoapele si lenjeria la cateva zile sau raman cele din prima zi ?
ralucis
Trimis la: - 14/04/2008 : 08:22:12
zuzunaki, multumesc pt raspuns! acum am alta problema, de cand am postat aici pe DC mi-au raspuns mai toate vilele si pensiunile la care am trimis mail si sincer nu stiu pe care sa o aleg. preturile sunt cam aceleasi, ce ofera e cam la fel, distanta de plaja e in mare aceeasi, sunt cam in ceata... oricum, cei care sunt interesati de zona pot sa intre si sa trimita mailuri pt info suplimentare despre cazare pe http://www.halkidiki.com/vourvourou/accommodation.htm. Va anunt ce hotarasc...
A, am inteles de pe alte forumuri ca studiourile sunt de multe ori o sg camera mare in care se afla intr-un colt o chicineta, baia fiind, evident separat. pe noi ne intereseaza un apartament cu 2 camere, am gasit la majoritatea pretul de 50 de euro pt un astfel de apartament.
mariana75 spune:
Buna dragelor,
fac si eu un anunt, poate gasim pe cineva interesat... deci... noi plecam din Bucuresti pe 26 Mai spre Halkidiki, vrem sa ajungem in vama la Giurgiu pe la 5-6 dimineata. Daca doreste cineva sa ni se alature, am fi tare incantati, caci nu ne place sa mergem singuri atata drum, mai ales prin Bulgaria.
Va multumim.
connie1974 spune:
Buna,
Vrem in iulie sa mergem la http://www.thassos-holiday-rentals.com/rentals/0021/indexro.htm, in Limenas sau la Vila Amalia din Skala Potamia. Stiti ceva de ele, ati fost sau imi puteti recomanda o cazare pe Thassos, in partea cu Limenasul un apartament pentru 2 familii cu copii mici? Merci anticipat.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
zuzunaki spune:
ralucis,
acolo unde am stat noi era intr-adevar o camera mare,cu asa-zisa bucatarie inspre balcon.Nu mi s-a parut aiurea.Tu daca vrei aparatament trebuie sa ii intrebi,sa nu te trezesti doar cu o incapere.
connie,
intreab-o si pe rrox3 la prichindei ca ea a fost in Thassos parca acum 2 ani.Nu stiu sigur unde insa.
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
noi2 spune:
Fetele, se apropie data plecarii in vacanta, si mai am nevoie de ceva informatii, de la voi, cele care ati fost anul trecut sau mai de curand in Grecia. Spuneti-mi si mie preturi, un pranz, o cina, mici suvenitruri, orice sfat este binevenit. Nu am idee cam cati banuti ne-ar trebui pentru o saptamana in Nei Pori, deci va astept sfaturile. Voi cum ati procedat? Mercic frumos.
..shi te iubesc...
dariana spune:
Salutare! vreau si eu va rog niste recomandari de hoteluri, statiuni si agentii de turism. datele problemei sunt urmatoarele
- bebe de 1 un an si 10 luni
- charter avion (baietelul este f nazbatios si ma termina la drum lung, deci as vrea sa ajungem cat mai repede)
- exclus halkidiki si paralia katerini
- pretul sa nu depaseasca 450 euro
- sa fie apa cu intrare lina si nisip fin
-terase pt sotz
- demipensiune sau all inclusive (daca s-ar putea la o casuta ceva ar fi super, dar cred ca numai la hoteluri este inclusa masa, sau ma insel?)
cer cam multe, nu-i asa?
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
schumiholic spune:
Laurajr, am citit postul tau de anul trecut in care spuneai ca ai facut rezervare pentru hotelul Afroditi Beach din Nei Pori. Ai fost acolo pana la urma? Poti sa imi impartasesti si mie niste pareri, te rog?
dariana spune:
vad ca nu mai zice nimeni nimic de grecia...
despre stalis stiti ceva? si mai am o nelamurire, ce poate fi as rau la un hotel de 2 stele? adica cam ce ar insemna? ca banuiesc ca in caz de lipsa de igiena ar fi anulata autorizatia de functionare, nu? in rest, nu ma intereseaza super lux, doar curatenie si mancare proaspata.....pt ca celelalte conditii le-ar indeplini hotelul de care vorbesc, adica e langa plaja, are mic dejun inclus, statiune bunicica din cate am citit eu pe net, plaja f buna, insa astept si parerile voastre, poate stiti mai multe...a, si inca o intrebare, cam cum e vremea in a doua jumatate a lunii mai?
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)