Vacanta in Grecia (3)
Raspunsuri - Pagina 13
karmenutza spune:
Maxinne, depinde de foarte multe lucruri: cate zile vrei sa stai, cati bani esti dispusa sa cheltuiesti, pe cont propriu sau prin agentie. Ai putea merge in partea de nord (Halkidiki) dar nu stiu cat de cald va fi la inceput de mai. Poate se va putea face plaja dar nu cred ca si baie. Poti merge mai spre sud, la Paralia Katerini, Olympin Beach, sau poti merge si mai spre sud, spre Atena. Am vazut pe net tot felul de oferte cu autocar: sejururi si circuite. Circuitele erau cam pe 9 zile si contineau si Atena si Corfu (unele)si Meteora. Sejururile sunt cam pe o saptamana. Si eu plec tot la inceputul lui mai - pe 1 Mai, stam 10 zile. Si tot ce imi doresc este sa avem vreme buna. Noi mergem mai in sud, in insula Zakynthos si 2 zile la Atena, la sfarsit.
Catalina
bozomic spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Bravo, Bozomic. Pune si tu un link cu studioul asta pls.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Poze din APRILIE-Mai
Matei la 3 ani
Adresa este :http://www.topstudios.gr -- email info@topstudios.gr
claudia_a spune:
Gata ne-am luat bilet pentru 14 iunie-21 iunie la Olympic Beach, vila Panorama, 85 euro/ persoana/7 nopti; stiti cumva cum este vila? mai pleaca cineva cu masina proprie in acea perioada? eu ma gandeam sa plecam seara si sa tranzitam noaptea Bulgaria din cateva motive: copii (mai mergem cu o pereche) vor dormi numai bine si nu vor simti povara orelor de mers, caldura care va bate in geam, aglomeratia din Sofia... haideti sa ne adunam cele care plecati si sa discutam...
Mami si Ioana nasturica
Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.
CORNELIAP33 spune:
Si noi plecam spre Grecia tot in 14 iunie.Dar noi vrem sa plecam cel tarziu la ora 4,00 dimineata din Bucuresti si sa facem drumul prin Veliko Tarnovo - Nova Zagora - Ormeni.Am inteles ca drumul pe centura Sofiei este destul de greoi si aglomerat. E adevarat ca pentru voi care mergeti la Olimpic Beach, este mai scurt asa decat pe la Ormerni(vama), ...
Mai discutam,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
crismary spune:
Noi am fost anii trecuti in Paralia Katerini si in Sithonia. Anul acesta vrem sa mergem din nou in Sithonia, dar la alt hotel (bungalow). E primul an in care experimentam vacanta cu copil mic (in august baietelul nostru va implini 7 luni), de aceea suntem mai atenti ca oricand la conditiile de cazare.
Va rog recomandati-mi si mie niste hoteluri sau bungalow-uri in Halkidiki (mergem pe aceste variante deoarece ne intereseaza cazare cu masa tip demipensiune).
corinaplesa spune:
Noi plecam din Brasov cu masina noastra in 28 iunie spre Halkidiki-Sithonia, vrem sa ajungem la Giurgiu pe la 4-5 dimineata. Daca doreste cineva sa ni se alature si se poate potrivi cu orarul nostru, poate stie mai bine varianta pe la Veliko Tarnovo ca sa evitam centura Sofiei, sintem bucurosi sa mergem impreuna.
Multumesc dinainte.
bozomic spune:
quote:
Originally posted by claudia_a
Gata ne-am luat bilet pentru 14 iunie-21 iunie la Olympic Beach, vila Panorama, 85 euro/ persoana/7 nopti; stiti cumva cum este vila? mai pleaca cineva cu masina proprie in acea perioada? eu ma gandeam sa plecam seara si sa tranzitam noaptea Bulgaria din cateva motive: copii (mai mergem cu o pereche) vor dormi numai bine si nu vor simti povara orelor de mers, caldura care va bate in geam, aglomeratia din Sofia... haideti sa ne adunam cele care plecati si sa discutam...
Draga mea,noi plecam in iulie in Grecia. Pentru a tranzita Bulgaria, cel mai bine este sa fiti la 4 dimineata in vama la Ruse. Cam in 5 ore se tranziteaza Bulgaria.Sunteti la vama cu Grecia, pe la ora 9. Plecind asa de 8 ani nu am avut nici o problema cu drumururile in Bulgaria. Soselele sunt pustii la ora aceea, iar daca este simbata sau duminica e si mai bine!Centura Sofiei nu este aglomerata in aceste zile. Atentie la intrarea pe centura trebue sa intilniti un pod pe sub care se trece, faci dreapta pe sub el,apoi stinga. La iesirea de pe centura dupa ~40-45 minute este o benzinarie Eko, un Mc. Donalds, la un semafor cu borcan de politist,faceti la stinga, drumul acesta are linie de tramvai ( este drum cu piatra cubica)si merge spre Kulata la vama. In Grecia este simplu ca sunt indicatoare si drumuri grozave.
Despre Olimpic B. ce sa-ti spun , este o statiune micuta, formta din citeva stradute 6-7 parca perpendiculare pe plaja lata si nisipoasa, ca la noi la Mamaia. Este si un parculet chiar pe faleza.Vilele sunt toate cam la fel, au mici magazine sau taverne la parter.Noi am mincat foarte bine la un restaurant ( taverna) care are un papagal imens intr-o colivie si ventilatoare in tavan pe terasa chiar!Nu mai stiu cum se numeste, dar il gasiti precis. Au niste crochete si gavros si calamar........de-mi lasa gura apa!!
Nu prea ai ce face decit plaja si odihna in Olimpic, ai ales foarte bine pentru copii. Paralia Katerini este foarte aproape. Acolo este agitatie mai mare,plaje inguste, magazine,blanuri, dar si galagie, muzica data la maximum, restaurante cu meniu in romana. Orasul Katerini(nu Paralia!), este frumos, cu magazine cochete si cu supermarket mare Champion parca se numea, linga o benzinarie, la marginea orasului.Aici pretul uleiului de masline(si nu numai) este mai bun decit in statiuni.
Sa mergeti neaparat sa vizitati Meteorele, chiar daca nu urcati la minastiri, este impresionant, nu veti regreta. Si la muntele Olimp si Dion, care sunt relativ aproape de Olimpic B.
Rezervati-va o zi pentru Salonic.Noua ne-a placut mai mult decit Atena, care este groaznic de aglomerata si inghesuita. Vizitati Turnul Alb, biserica Sf. Dumitru, mai ales subsolul ei, apoi urcati sus la cetate, de unde aveti tot orasul si golful la picioare.Peisajul este superb. Pe bulevardul Egnatia, sunt magazine speciale pentru copii, cu hainute foarte frumoase si mai ieftine ca la noi.Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma!
Sa aveti o vacanta frumoasa!
MihaelaV spune:
Stiti cumva unde este localizat oracolul din Delphi?
Noi mergem in Halkidiki si am vrea sa vedem cat de aproape/departe este
zuppy spune:
quote:
Originally posted by karmenutza
Si eu plec tot la inceputul lui mai - pe 1 Mai, stam 10 zile. Si tot ce imi doresc este sa avem vreme buna. Noi mergem mai in sud, in insula Zakynthos si 2 zile la Atena, la sfarsit.
Ce plaja v-ati ales in Zakynthos si la ce pret ati gasit cazarea?