Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 7

alfa_anca spune:
 paulat felicitari pt baietei. Sa creasca mari si frumosi si sanatosi in continuare.
Anca 
 18+ 
 Elena

paulat spune:
 Nu am stiu ca daca ai doi copii trebuia sa am doua CD si nu am avut decat unul. Am inregistrat doar un bebeu. Problema mea este ca nu pot sa-l vad ptr. ca-mi cere nu stiu ce program. Ma poate ajuta cineva?
 Va multumesc.
 +15

darleena spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Darleena, mi-am creat albumul in Yahoo, i-am dat cpy, dar mergind la profilul personal, nu vrea sa-mi dea paste.
Incearca prima data sa postezi linkul in mesajul de aici sa vezi daca merge.
17+  
Pana vine bubu

poze bubu mic

bb_yasmi spune:
 PAULAT FELICITARI PT FLACAI!!!
Darleena eu stiu ca la 17-18 sapt sexul e deja definitivat. eu oricum nu sunt sigura ca e fetita, desi mi-a aratat dr ca in partea genitala are trei liniutze, nu are surubel
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
 17+ mami de baietzel sau fetitza 
???
poza eco bb si burtik  
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png

Jasmin012 spune:
 Paula, felicitari pt baietei. Sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.
Darleena, cum fac asta? Ca nu mai fac copy/paste, nu?

darleena spune:
 BB am citit si eu un articol interesant in care se preciza ca daca sunt 3 liniute cel mai probabil ar fi fata.
Uite aici www.ob-ultrasound.net/genderfaq.html" target="_blank"> sex bb  sunt si niste poze pe acolo, poate seamana cu ce ai vazut tu ieri.
Mai e si aici o explicatie  cum sa vezi ce e  si mai jos e un link si cu niste teste. Eu le-am facut si am zis ca intr-o viata viitoare dr. radiolog ma fac, ca tare bine ma pricepeam ![]()
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

darleena spune:
 Jasmin ai creat albumul, da? 
Ai dat copy la link-ul din Internet Explorer? Ar trebui sa mearga sa dai paste in profil, la semnatura. Incearca si cu "ctrl + v"
17+  
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

paulat spune:
 Multumesc mult ptr. urari la fel si voua. Sa nu aveti dubii. Daca mergeti la un ecograf performant se vede sexul copilului. Mie mi-a spus clar casunt doi baietei, mi-a si aratat ptr. ca eram socata vroiam o fetita, o cautam cu privirea dar nu a fost sa fie. Poate sa ma ajute cineva in legatura cu vizionarea CD. Va rog.
 +15