Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
pussi spune:
sheri da, o mai am! cu rinichiul...treci la 3l lichide/zi + pepene verde mult! oricum suntem predispuse la infectii urinare, sper sa nu fie renal nimic! Si sa-ti faci urocultura...din prima urina 2 jeturi separate!
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Jasmin012 spune:
Darleena, mi-am creat albumul in Yahoo, i-am dat cpy, dar mergind la profilul personal, nu vrea sa-mi dea paste.
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by pussi
sheri da, o mai am! cu rinichiul...treci la 3l lichide/zi + pepene verde mult! oricum suntem predispuse la infectii urinare, sper sa nu fie renal nimic! Si sa-ti faci urocultura...din prima urina 2 jeturi separate!
PUSSI 12+ din care unul
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
pai mi-a iesit infectie urinara da Marinescu a ras si nu mi-a spus s-o tratez. of, asa ma doare, si apita beau si pepene
Shery 17+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
mihuta spune:
Am terminat de citit tot ce ati mai scris (si ati scris nu gluma).
Pufulet felicitari pentru Jasmine Ariel. Minunate pozele cu flori.
Ellis, felicitari si tie pentru fetita.
Roxx, dyamy, si celelalte mamici de baietei, felicitari ( se dezvolta piata, mai multe oferte pentru fetele noastre )
Roxx, eu una sigur o sa platesc pentru recoltarea celulor stem. Deja l-am intrebat pe doctor si am luat numarul de telefon al persoanei care se ocupa.
bbyasmi, sa stii ca si sotul meu isi pune intrebari, cum o sa se joace el cu fetita, ceea ce pe mine m-a facut sa inteleg ca o parte din dorinta de a avea copii era ca sa aiba un nou partener de joaca.
Am facut marti triplul test la Medlife si dry-testul la Medsana. Dry-testul e mai scump dar verifica sindromul down, edwards, problemele de tub neuronal, gena fibrozei chistice si a hipoacuzitatii congenitale. Saptamana viitoare aflu rezultatele. Deja am dicutat acasa, daca e ceva in neregula am sa fac amniocenteza. Prietena mea a facut asa ca stiu la ce sa ma astept. De altfel ea a intrerupt o sarcina pentru ca la amniocenteza a reiesit ca avea sindrom down in mozaic (adica doar 1 celula din 5 afectata), in conditiile in care bitestul, translucenta nucala au fost ok, doar la triplu test i-a iesit riscul 1:360.
Mi-am cumparat perna de gravide de la miniblu si sunt tare multumita. Dorm si eu bine noaptea, atata doar ca trebuie sa o trag dupa mine cand ma invart de pe o parte pe alta.
15s + Sophia 80%
bb_yasmi spune:
darleena
la toate!!
eu citisem ca dc ti-a zis ca e fetita mai greu poate sa greseasca dar dc ti-a zis ac e baiat poate sa iti zica dupa aia ca de fapt a vazut cordonul ombilical si ca e fetita! voi ce stiti/ati auzit de asta??
imediat pun poza cu bebe de u\ieri.
PS: eu parca sunt tot mai dezamagita de dr meu......
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
17+ mami de baietzel sau fetitza ???
poza eco bb si burtik
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96494.birthdue.png
claudia1178 spune:
Salutare fetele...
Scuze pentru ca am lipsit in ultimul timp...dar am fost in concediu medical...
Cine ma poate ajuta cu niste raspunsuri....la intrebarea....ce stiti voi despre cele 6 ore de serviciu pe zi!
multumesc!
claudia+17
Jasmin012 spune:
BB, eu am auzit ca in cazuri din astea spun ca a avut bebe cordonul ombilical intre picioare, dar nu stiu in care din cazuri.
paulat spune:
Buna gravidutelor, sunt o mama de doi baietei
Ieri am fost la dr. Iosup si am primit vestea. Suntem bine, sanatosi, toate organele dezvoltate in limite normale. Am fost un pic socata ptr. ca toata noaptea visasem numai rochite si flori (floarea soarelui) probabil ma asteptam sa vad si o fetita. Dar m-am obisnuit cu ideea; nu sunt hotarata la nume dar am timp. Bebeii au 14 sapt. si 5 zile unul si celalalt 14 si 6 zile.
+15
darleena spune:
BB eu am auzit si de cazuri (chiar mai multe) in care doctorii au spus ca e fata pt ca nu vedeau nimic intre picioare, dar a crescut pe parcurs .
In orice caz, ideea pe care vroiam eu sa o transmit (din proprie experienta) este sa nu fiti 100% sigure ca bb are un sex si sa incepeti sa va ganditi numai intr-un sens, pentru ca pe parcurs s-ar putea modifica datele problemei si sa fiti dezamagite.
Eu mi-am revenit acum, dar la inceput am fost extrem de socata, parca m-ar fi lovit cineva in moalele capului. Ma rog....mai vedem pana la urma ce e
Jasmincum stam cu procedura "poze"?
17+
Pana vine bubu
poze bubu mic