Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

DA PUSSI AM GRSIT...1000 DE EURO..DC ERA 100 CHIAR CA NU MAI STATEAM PE GANDURI...ORICUM...NU MI SE PARE EXAGERAT DE MULT...IDEEA ESTE CAT DE MULT TE AJUTA DUPA, ADICA CAM LA CAT SAR RIDICA ACELE CHELTUIELI,NU? DC SUNT COSTURI ASTRONOMICE SA LE MULTIPLICE SI SA LE FOLOSEASCA? ASTA NAM IDEE....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Roxxi, si eu m-am gindit la recoltarea de celule stem. Costa 1000 recoltarea. Cred ca ai scris tu gresit, nu ca n-ai inteles bine. Nu-i asa? Oricum merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Elli si BB felicitari pentru Sa creasca mari si frumoase ca mamele lor!

Despre sexul copilului eu de cand mi-a bagat Herghe ghimpele nu ma mai agit atat, astept rabdatoare verdictul final, poate maine o fi, cand ma duc din nou la eco.
Nu vreau sa dezamagesc pe nimeni, dar am auzit si despre "magicianul" Iosup ca ar fi dat gres la determinarea sexului, cand bb era f mic. Dar cum e prea ocupat, nu are timp sa se simta vinovat daca da rateuri

Petronela nu mai stiu cu cate puncte ramasesesi penalizare, dar iti mai dau 3 pentru absenta nemotivata de pe forum de zilele astea. Totusi iti scad 2 puncte din penalizare drept cadou de aniversarea voastra

Pussi nu poate sa fie decat bine, ai sa vezi!

BB eu am grija de meu sa creasca mare si frumos, ca sa intalneasca o domnisoara minunata pe nume Jasmina.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Erika, bine ca ai rezolvat. Iti tinem pumnii pt marti.

Pussi, asa mama, stai linistita, in patut. Asculta o muzica relaxanta, citeste o carte, etc. Sa nu citesti prostii, ca sa nu disperi sau sa te ia de cap, cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

roxi, jasmina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95611

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98476

darleenadaca zici tu ca-i bine! atunci asa o fi Sa dea DD sa duc sarcina cu bine la capat!

PUSSI 12+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Darleena, da, si eu am auzit ca Iosup a mai gresit, dar sunt cazuri in care bebe nu vrea deloc sa se dezvaluie, pina in clipa nasterii. Multor mamici li s-a zis pina si la eco din ziua nasterii ca bebe e de un anumit sex si cind s-a nascut era invers. Sora mea e unul din cazuri, i=au zis tot timpul sarcinii ca are baiat, chiar si in ultima zi, si a facut fata. In cazuri din astea medicii se grabesc sa arate mamei copilul, ca sa nu se creada ca i l-au schimbat. Dar aceste lucruri se por intimpla oricarui medic, mai ales cind copiii sunt mai nazdravani si pacalesc pe toata lumea...
Baietelul meu statea la eco cu cocoselul in sus, n-avea nici o treaba, imi pare rau ca nu stiu sa pun pozele, ca poate ati fi vazut ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns algabri spune:

BB_yasmi, mie la 13 saptamani si 2 zile mi-a zis dr. (radulescu-botica) ca este baietel. el nu practica "procentaje", cred ca daca nu ar sti sigur, nu ar spune sexul. dar stiu ca tuturor fetelor care i-au trecut pe la cabinet le-a spus sexul bebelusilor la 13 saptamani, si nu s-a inselat niciodata. e cel mai tare din parcare doctor. sa-mi traiasca!! :)))
la multi ani bebeilor, sa fie sanatosi si frumosi!
poop fetele!

algabri_mami_to_be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Jasminuploadezi pozele intr-un album pe care il creezi la yahoo (cel mai simplu) si dupa dai copy/paste la tine in semnatura sau in textul mesajului de pe DC.
Sper sa fi inteles ce am zis, daca nu mai dam o mana de ajutor.

17+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Darleena, , esti prima care imi spune ce trebuie sa fac pt asta desi eu de vreo saptamina ma rog de toate fetele sa ma ajute. Dar nimeni nu m-a bagat in seama. Merci. Sper sa ma descurc, desi chestiile tehnice ma cam dau gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pussic, tin pumnii sa fie bine, mai ai scurgerea?

Pe mine ma doare rau rinichiul drept, sa ma rog zona aceea, de ieri, si nici azi nu m-a lasat, o fi rau? Si tocmai o laudam pe pitica ce cuminte a fost pana acum si nu m-a durut nimic!

Shery 17+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput