Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 27

pussi spune:
quote:
Originally posted by geany_bc
Livretul de familie e un carnet unde se trec copii pe care ii are un cuplu.
El se da odata cu certificatul de casatorie.
Geany14+
Alexandru Cristian13.12.2002 si bebe 2
eu nu am primit
unde sa merg sa-l cer?? la oficiul starii civile??PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

bb_yasmi spune:
 fetelor va rog sa ma scoateti si pe mine din ceata: pe rezultatul de la TT am doar 3 analize : alpha-pheto-proteina, HCg seric si nu mai inteleg cum se numeste a treia.....
, iar langa e val care a iesit si un etalon cu saptamanile de sarcina si valoarea normala!!! ce sa inteleg eu de aici?? care e riscul???? in rest totul e ok, se incadreaza toate valorile!! dar eu vreau sa stiu cat e riscul (1/? ). va rog ajutati-ma!!!!!!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 
 18+ de 70% 
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik  

pussi spune:
 bb  al 3-lea e estradiolul, dar riscul nu-l poti calcula fara cifre si date exacte![]()
PUSSI
 12+ 
 din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

bb_yasmi spune:
 deci dc ma incadrez in valorile normale riscul e foarte mic, nu??
_
viitoare mami 
 18+ de 70% 
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik  

darleena spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetelor va rog sa ma scoateti si pe mine din ceata: pe rezultatul de la TT am doar 3 analize : alpha-pheto-proteina, HCg seric si nu mai inteleg cum se numeste a treia....., iar langa e val care a iesit si un etalon cu saptamanile de sarcina si valoarea normala!!! ce sa inteleg eu de aici?? care e riscul???? in rest totul e ok, se incadreaza toate valorile!! dar eu vreau sa stiu cat e riscul (1/? ). va rog ajutati-ma!!!!!!!!
_
viitoare mami18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
BB nu vreau sa te supar dar am mai zis mai demult ca din ce ai primit tu ar trebui sa intelegi ca ala nu e TT 100%.
TT-ul este un calcul de risc, care se bazeaza pe cele 3 valori care ti s-au dat tie, si care este cumulat cu alti parametri, pentru a se da calculul de risc.
Stiu ca mi-am exprimat aceeasi indignare si cand Sheri a primit de la CMU un rezultat asemanator, si cand a sunat la ei, pana la urma i-au transmis si riscul.
Vezi poate si la tine e la fel.
17+  ??? 
Pana vine bubu

poze bubu mic

loub_erika spune:
 fetelor...,sa vedeti ce am patit din nou cu ecografia mea...pe care nu o mai reusesc sa o fac,ca am nevoie de ea la TT..,sapt. trecuta reusisem sa fac in sfarsit programare ptr. azi la 3.45 undeva,dar am primit un tel. de la clinicaunde am facut FIV, sa vin la ei luni la 3.45 si imi vor face tot la ei si TT...,asa ca din bun simt am sunat la cealalta clinica sa anulez programarea...,cand surpriza mare ..primesc dupa o ora tel. de la clinica (FIV) ca nu mai se poate azi..,ca dct. are o urgenta...va dati seama cat de suparata am fost...,am incercat sa salvez in partea cealalta ce am anulat dar ghinion..,asa ca iar intrasem in panica totala..,ca peste tot iti cere sa faci programarea cu min. 2 sapt. inainte...,dar in final am avut noroc la Biomedica ..la Dct. Marinescu,maine la 14.15...,sper sa ajung o data sa imi vad fetita..si sa o masoare nea dct. ca saracuta a c-am stat la cozi...!! Ce parere aveti despre Marinescu din Floreasca de la Biomedica?!
16+

bb_yasmi spune:
 darleena, imi dau seama si eu ca e asa. din pacate pana la 16 nu este dr la cabinet. ce ar trebui sa fac?? valorile astea nu sunt suficiente???
_
viitoare mami 
 18+ de 70% 
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik  

darleena spune:
 Din ce am citit eu, scris de doctori, aceste valori nu sunt suficiente. Ele trebuiesc corelate cu mai multi factori.
Eu cand am fost sa fac TT-ul, pe langa ecografie mi s-au cerut si alte informatii: varsta, daca sufar de anumite boli (de ex. diabet, inima, etc), daca sunt sau nu fumatoare, daca in ultima luna am luat antibiotice, etc...nu mai stiu ca au fost ceva intrebari.
Toate sunt corelate si in functie de anumiti parametri se calculeaza riscul.
Practic ceea ce ai tu sunt niste analize de sange. S-a stabilit valoarea celor 3 markeri din sangele tau si s-au scris undeva.
Asta este doar prima parte din TT...deci tie ti s-a efectuat pana acum 50% TT ![]()
17+  ??? 
Pana vine bubu 
 poze bubu mic 

bb_yasmi spune:

offff e o porcarie!! bani dati aiurea!! peste 10 min il sun pe dr! daca nu sunt multumita de raspunsul lui incep sa iau in calcul sa imi schimb dr!!!
_
viitoare mami 
 18+ de 70% 
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik  

13.12.2002 si bebe 2