Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 28
Sheritra spune:
Bb, da telefon si fa scandal, si il vei primi si calculul de risc!
Gata, plec la urolog sa vad de ce ma doare!
Shery
18+
Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
darleena, imi dau seama si eu ca e asa. din pacate pana la 16 nu este dr la cabinet. ce ar trebui sa fac?? valorile astea nu sunt suficiente???
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
BB tu pt TT ai dus eco care o ai pe yahoo aia de 17 sapt???
bb_yasmi spune:
nu dany. eu am facut eco tot la cabinet la dr unde mi-am facut si analiza de TT in aceasi zi. poza a facut-o asa pt mine.
shery, nu imi permit sa fac scandal.....![]()
sunt asa de suparata!!! cred ca merg la shoping un pic....![]()
_
viitoare mami
18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
offff imi vine sa plang, sa urlu 
am vb cu dr si el o tine pe a lui ca asa trebuie sa fie, ca se vede din rezultate ca e ok, ca e "abureala" cu chestia 1/?, ca sunt multe rezultate false care impune amniocenteza......bla bla bla.....nu mai vreau!!!
ce sa fac??????
_
viitoare mami
18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
adalia spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
adalia, multumesc din suflet de sfat. mi-a mai zis cineva de aciclovir. e indicat in sarcina?
flori am acel livret, e un fel de carnetel.
am sunat la dr dupa rezultatele de la Tt si mi-a zis sa stau linistita ca nu e nici o problema!!acuma astept hartia pe fax!! nu stiu de de dar nu prea am incredere in modul in care s- facut aceasta analiza.....
_
viitoare mami18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
bb,, aciclovirul este substanta activa din mai toate produsele care trateaza herpesul. te-as sfatui sa iei zovirax pt ca este de departe cel mai eficient. cum iti spuneam, eu l-am aplicat de doua ori si s-a retras f repede. daca nu te doare, incearca sa nu il folosesti. dar eu aveam dureri mari, se umflase rau si de asta m-am riscat.
nu este tocmai indicat in sarcina, dar nici contraindicat nu e. spune ca nu s-au facut studii asupra femeilor insarcinate care l-au folosit, dar incidenta malformatiilor la femeile care au folosit acest medicament nu este mai mare decat in cazul celor care nu l-au folosit. medicul meu de familie mi-a zis ca unguentul poate fi folosit, dar sa nu iau pastile
sper ca ti-am fost de folos
adalia
16+
mihuta spune:
bb yasmi, asa cum ti-am spus acum cateva pagini, in 3 zile nu-ti pot da decat rezultatele la analize. Calculul de risc se face pe baza unui software in care intra mai multe coordonate, varsta, greutatea, varsta biometrica a sarcinii, ce medicamente folosesti, etc. Exista un risc de varsta si un risc al tau calculat. Eu zic sa mai suni si sa ii rogi sa iti trimita/faca interpretarea rezultatelor sau sa iti recomande o clinica unde se poate face. E dreptul tau si nu poate hotari altcineva ca n-ar trebui sa te intereseze.
parerea mea
16s +
Sophia 80%
adra_bell spune:
Buna seara! Ma bucur ca va gasesc pe tote sanatoase si in formatie completa
La multi ani Bibirox
, sa ai un bebel mancacios si sanatos, sa fiti fericiti!

BByasmi, unde ti-ai facut tu TT? Si-a facut cineva TT la dr Albu, la Giulesti? Eu sunt cam ingrijorata in privinta lui, ca am citit si chestii nasoale despre acest doctor!
adra_bell
16+
ancadragoman spune:
Bai somnoroaselor TREZIREA!!!!!!!!!!!!
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
pufulet74 spune:
Sa traiti, prezent la apel :))
Ce mai fac fetele?
------------------------
Flory
17+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
alfa_anca spune:
Neatza burtici!
mihuta, ba da, in 3 zile iti poate da f bine si calculul de risc, pt ca acest calcul de risc este cea mai rapida parte din TT, efectuarea anlizei din sange ia mai mult timp, dc au multe de facut, dar pt calculul de risc se introduc toate datele intr-un program legat la o baza de date si iese rezultatul imediat in functie de ceea ce se introduce. Cat crezi ca ii ia cuiva sa introduca datele in program, 5 minute, 10 minute, hai maxim 30 de minute, ca nu o fi asa rapid la introdus date in calc, ca doar nu calculeaza cineva manual riscul ala. Noi cele care am facut la GenticLab am avut rezultatul a 2-a zi sau a 3-a zi nu mai stiu, cu tot cu calculul de risc.
Asa ca bb_yasmi, dr tau de ce te-a mai pus sa faci TT dc nu iti da calculul de risc?? Mai bine te trimitea sa faci doar analiza de sange pe care pp ca plateai mai putin decat asa zisul TT......
Parerea mea.
Va pup si sa aveti o zi minunata.
Anca
18+
Elena