Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Uite si noi pe la servici cu un chef nebun.
Mai dar de ce se lateste pagina in halul asta ca imi este greu sa citesc?

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata
m-am mai calmat putin, dar tot suparata sunt.......
mihuta este un laborator cunoscut la noi (TM) la care iti da rez de la TT intr-o zi cu tot cu calcul de risc!
acuma nu mai conteaza. de abia astept 4D, la cel mai cunoscut dr. sper sa nu fiu dezamagita!!
acuma caut sa vad ce optiuni am in schimbarea dr.

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetele.si pe mine ma enerveaza latitul paginii.

18+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Gata! Am venit si eu la apel, cu acelasi chef de munca

17+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Neata, fete cu burtici frumoase!
Eu am fost ieri sa imi recolteze sange pentru TT - rezultatele abia peste 10 zile lucratoare, adica doua saptamamani...asta e , am de asteptat!

Ce va mai fac BB-ii din burtici? sunt cumintei?

Va pup si va doresc o zi buna, eu pe la 12 merg la servici..

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BB, te cred ca esti necajita si e bine sa nu renunti sa afli ce vrei tu, pina la urma tu esti mama...
Si eu astept de miercuri rezultatele la TT, sper ca pina joi sa fie gata (azi nu erau), ca ma duc la medicul meu ginecolog si vreau sa le am....

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Hai sa va zic ceva tare,ieri m-am dus cu soacramea sa isi ia telefon de la Altex si pe ea o cheama Mariana ,acum ala completa garantia si scrie la nume Dragoman Maria,eu ii spun"Mariana ca Maria este in burta"...ala saracu nu intelegea despre ce e vorba

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am fost ieri la urolog, mi-a gasit infectie urinara veche la vezica si extinsa la rinichi drept, era mare si inflamat, din feriire curati si fara pietre. De unde infectie veche, cand am facut urocultura in decembrie?
Mi-a dat antibiotic si sa repet urocultura.
Si ce credeti, daca tot eram la eco, l-am rugat pe urolog sa dea cu aparatul si pe la mijlocul burticii sa-mi vad bebelina, si s-a conformat. Dormea printesa, si i-am spus tare "Alesia, a venit mamica, scoala-te" a inceput sa faca cu mana!
Of de m-ar asculta la fel si cand o iesi, sa-i spun: Alesia, nu mai plange si dormi si tu vreo 8 ore ca mama e obosita si cu nervii la pamant! Si ea sa se conformeze.

Shery 18+ Alesia

my precious
eco-uri
burticuticuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adra_bell

Buna seara! Ma bucur ca va gasesc pe tote sanatoase si in formatie completa
La multi ani Bibirox, sa ai un bebel mancacios si sanatos, sa fiti fericiti!
BByasmi, unde ti-ai facut tu TT? Si-a facut cineva TT la dr Albu, la Giulesti? Eu sunt cam ingrijorata in privinta lui, ca am citit si chestii nasoale despre acest doctor!
adra_bell 16+

Dr. Albu are cabinetul de genetica GeneticLab unde se efectueaza TT-uri.
Albu este un bun genetician, iar faptul ca ai auzit chestii nasoale despre el ca ginecolog, mi se pare normal, pentru ca nu toate femeile au aceeasi parere, mai ales ca la el se duc foarte multe fete, fiind un doctor cunoscut, deci pot aparea si pareri contrare.
In orice caz, pentru TT nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji, GeneticLab este un laborator foarte bun, si serios, multi ginecologi -chiar renumiti cum este si Tutunaru - recomandandu-l pentru TT.

17+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

BB dar cat te-a costat TT-ul efectiv? fara ecografie?

Sheri hai ca esti tare

Fetele experimentatele, bagati un capitol nou ca sa puteam sa ne desfasuram, acum, pana nu va zburataciti cu toatele.

17+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput