Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
Laura10 spune:
Buna fetelor, cum va mai simtiti, ce mai fac copii?
AM sunat azi dupa analize si mi-a zis asistenta ca am ureea, creatinina (sper ca am scris bine) si calciul scazut. Mi-a zis ca nu e grav dar tre sa ma vada doamna doctor, dar asta abia peste 2 sapt. Pana atunci va intreb pe voi, aveti idee ce inseamna aceste rezultate?
Oare raul pe care il am si starea de lesin e din cauza lipsei calciului>?
10+
Laura
pussi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Fetelor am gasit un alt model de patut,acesta e 10,11 milioane,nu 20 cat era celalalt.Si asta e transformabil,si vin la targul Baby Expo,care e la noi vineri.De abia astept sa iau legatura cu ei,si sa imi comand mai incolo.
Uitati modelul.Sunt pe 2 culori,pe alb si pe natur.
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=22
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel18+
Alexia Beatrice
ii intrebi te rog pe cei de la targ cand il fac si la TM?
PUSSI
12+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
RAMONELLA spune:
Pussi uite aici site-ul lor.De obicei scriu unde se fac targuri.Din pacate nu vad nimic de Timisoara.
http://www.babyexpo.ro/
poze
bebelina
Ramonel
18+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
pussi, cred ca la noi nu e anul asta! m-am uitat pe lista cu expozitii si nu apare deloc!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
17+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Buna, burtici. Eu sunt un pic trista pt un din fetele de la zuze, BUBU, sper din tot sufletul sa treaca usor peste toate.
Bibyrox, La multi ani!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de bebele tau. 

Ancutza, pe mine ma intereseaza chestia cu indemnizatia. Vreau amanunte.
Ramonella, patutul e super.
Fetelor, noi de azi am intrat in saptamina 15 !!!
bebe si burtik
ancadragoman spune:
Jasmin vezi ca am scris pe pagina din urma despre indemnizatie.
anca
17+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
alfa_anca spune:
anacami da, stiu ca se gasesc de cumparat aparatorile pt patutz, dar intrebarea mea era dc avem nevoie, ca mie mi se pare ca este nevoie indiferent de materialul din care e patutzul, dc are bare laterale iti tb aparatori.
roxana eu stiu ca studentele beneficiaza de indemnizatie de ingrijire a copilului dc e timpul studiilor sau dc dupa ce aau terminat, au luat licenta si au nascut in maxim 2 luni parca(in privinta acestei perioade nu sunt sigura). Ar tb sa citesti legea aia sa vezi ca zice despre studente.
Anca
18+
Elena
pussi spune:
quote:
Originally posted by RAMONELLA
Pussi uite aici site-ul lor.De obicei scriu unde se fac targuri.Din pacate nu vad nimic de Timisoara.
http://www.babyexpo.ro/
poze
bebelina
Ramonel18+
Alexia Beatrice
de asta te-am intrebat
PUSSI
12+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
bb_yasmi spune:
roxana, eu stiu sigur ca trebuie sa ai luata licenta si sa nasti la scurt timp dupa (nu stiu exact cat).si pe mine ma interesat cand eram la faculta si vreoiam bebe!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
18+ de 70%
ALISA YASMINA
poza eco bb si burtik
Jasmin012 spune:
Darleena, sunt de acord cu tine, nu ar trebui sa ne stresam din orice. Eu incerc sa stau cit mai linistita si sa nu ma gindesc la nimic rau. Eu deja stiu ca nu o sa am nici o problema in acesta sarcina, pt ca sunt foarte optimista. Nimic rau nu i se poate intimpla lui bebe, pentru ce sa-l stresez si pe el?
bebe si burtik