Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,eu zic ca sunt necesare.Inafara de a-l impiedica sa-si bage piciorusele printre gratii, il protejeaza si de variatiile de temp- sa nu ii fie curent daca lasi usa deschisa (eu l-am lasat singur in camera o perioada, dar cu usa deschisa, desi aveam monitor video special pt. el), etc...
Eu am avut aparatori de jur-imprejurul patutului, nu numai in zona capului (cum am vazut pe siteul dat anterior)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

se pare ca m-am inselat, am spicuit un pic legile si nu am gasit nimik legat de studente, ci doar de cele care au terminat faculatate si au nascut in termen de 60 de zile de la licenta.

Anca 18+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Buna, burtici. Eu sunt un pic trista pt un din fetele de la zuze, BUBU, sper din tot sufletul sa treaca usor peste toate.

Bibyrox, La multi ani!!! Sa fii fericita, sanatoasa si sa te bucuri de bebele tau.

Ancutza, pe mine ma intereseaza chestia cu indemnizatia. Vreau amanunte.

Ramonella, patutul e super.

Fetelor, noi de azi am intrat in saptamina 15 !!!

bebe si burtik

ce s-a intamplat cu BUBU?(este vorba de bubuleana?)nu am gasit nimic scris la zuze?

18+ si matei

bebe2

oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Bubuleana a pierdut sarcina din pacate,avea sacul gol.

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Ancadragoman...uau cata rabdare ai avut sa scrii asa mult despre indemnizatie!Multumim mult....

Din ce vad eu acolo...600 + 100 + 200 = 900 adica o sa primim 900 ron in loc de 800 cum stiam eu?!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Dany,stimulentul se acorda mamelor care revin la serviciu mai devreme de cei 2 ani.
Daca stai acasa cu copilul iei 6 mil.+alocatia copilului 2 mil.
Daca reincepi serviciul iei un stimulent de 1 mil.+2 mil. alocatia copilului.
Eu asa am luat la Sebastian, am revenit la serviciu cand avea vreo 7 luni si am primit 3 mil+ aloc. copilului de 200 mii (acum este 1 mil+aloc. copil 2 mil, deci tot 3 mil, adica aceeasi Marie cu alta palarie)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Dany cu placere am scris ca trebuie sa ne lamurim si noi cum stau lucrurile

anca 17+

Maria
poze

www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROXANA, daca urmezi cursurile de zi ale facultatii ar trebui sa beneficiezi de indemnizatie, daca acolo unde esti asociat nu esti si salariat si nu ai venituri; eu zic sa incerci cu actele dupa nastere, se poate ca pana atunci sa se mai schimbe niste lucruri.

Ellis 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Ancutz chiar Bubuleana a pierdut sarcina?????Ce rau imi pare...

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel18+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Da Ramo dar nu a vrut sa scrie la Zuze ca sa nu le intristeze

anca 17+

Maria
poze

Mergi la inceput