Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 14
Albinutzza spune:
ANDREI (Corbioana)
AIDAN (Blackpanterro)
sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi, sa fiti destepti si norok in viata sa aveti
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
emaaimee spune:
la multi ani Andrei si Aidan
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mamini spune:
nu am mai intrat de mult, ultima data am urat multi ani Strumfilor, care am vazut ca au petrecut foarte frumos
vad ca avem numai baietei de sarbatorit sanatate si viata lunga pt Stefan si Tudor,pt Rares Stefan,Marc David, Mihnea, Mihai, Aidan si Andrei!
felicitari dnei dr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cariera frumoasa si multe satisfactii!
Cami, condoleante. te astept cu nerabdare cu povestiri de la mare cu frumoasa Ana.
Mona, astept si de la voi impresii din vacanta, sper sa va distrati si sa va odihniti bine.
sanatate puilor bolnaviori.
Sofia e o scumpa, asa cum sunt cu siguranta toti copiii, vorbeste din ce in ce mai corect, povesteste si cinta, mor de dragul ei... asteptam cu nerabdare vacanta.
numai bine tuturor
M
Monica-Elena spune:
. Laura prima zi la servici a fost OK. Faptul ca m-am intors in acelasi colectiv a contat mult. Colegele si seful sunt super ok mi-au zis sa o iau incet ca in prima luna nu ma streseaza cu nimic DE fapt intreg colectivul m-a ajutat si mau inteles in perioada de tratament si analize si mau sustinut mereu de aceea acum la intoarcere a fost ok.
andre_ea spune:
La ora la care am scris azi-noapte eram mult prea ametita si mi-a scapat Aidan. Remediez:
Aidan! Sa fi sanatos, sa cresti mare, destept si norocos!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
corbioana spune:
Salutam toti copiii frumosi si mamicile lor dupa muuult timp! Va multumim tare mult celor care si-au amintit de noi, trebuie sa recunosc ca din nostalgie am mai intrat si eu pe la voi dupa atata amar de vreme, acum cand copilasii nostri implinesc deja doi ani, unul dupa altul. Vreau sa urez si eu celor care si-au serbat deja cei doi anisori LA MULTI ANI!!! Si lui Aidan care aniverseaza astazi odata cu Andrei! Numai bine si sa fiti sanatosi si plini de noroc!
Boier Andrei dupa vechea porelca e cam la fel de nazdravan si tot mai haios mai ales ca acum spunem multe si vb cate si mai cate ... povesti... Sunt sigura ca toti sunt la fel de frumosi si de simpatici.
Va pupam pe toti!!!
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 2 anisori!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
blackpanterro spune:
Multumim mult de urari, imi sunteti tare dragi :)
La fel va dorim si voua, bucurii,sanatate, fericire si numai bine!
La multi ani Andrei, esti flacau mare!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Dianami spune:
La multi ani, Andrei!
La multi ani, Aidan!
Multe bucurii in viata, sanatate si noroc alaturi de cei ce va iubesc!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Anca, ii administrezi corect Oscillo? In prospect nu scrie, dar nu trebuie dizolvat in mult lichid, nu trebuie sa mananci ceva f. aromat inainte si dupa cateva ore (menta, cafea, cacao), bilutele nu trebuie atinse de metal, jumatate de ora dupa ele nu trebuie sa pape nimic.
Momentan- fructe si legume crude, cat de multe. Mai spre toamna poti incepe si cu altceva .
Monica, felicitari pt. intoarcerea la serviciu. Acomodare usoara !
Magda, multumesc mult de tot. Sper sa fie asa cum zici tu .
Ioana, bine ai revenit la subiect. Speram sa mai scrii cate ceva despre boier .
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
dania.nicol spune:
La multi ani!
copilasilor care au implinit 2 anisori
** ALEX ** 15.06 - nem
** STEFAN GABRIEL ** - ** TUDOR MIHAI ** - 20.06 - isabelele2
** RARES STEFAN ** 20.06 - palmyrah2002
** MARC DAVID ** 22.06 - AC
** MIHNEA GABRIEL ** 25.06 - Monica-Elena
** MIHAI ** 25.06 - Cris Ciurea
** ANDREI ** 27.06 - corbioana
**AIDAN ALEXANDER ** 27.06- blackpanterro