Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!
Raspunsuri - Pagina 13
acusor spune:
Mihnea si Mihai!
Sa fiti norocosi, sanatosi si sa va bucurati parintii! Petrecere frumoasa azi!
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Vesti despre noi nu prea avem.
Teo a inceput sa vorbeasca, saptamana asta a avut tema sa repete cuvantul "tataie". La 5 minute zicea tataie.
Dupa 2 saptamani de pauza, azi l-am dus iar la cresa ca am 4 examene saptamana asta si n-am cu cine sa-l las. Dupa ce i-am tot repetat sa zica si mama, azi a zis , ca nu vroia sa-l las la cresa. Ce sa facem, daca n-avem ajutoare.
In week-endul asta am fost prin parcuri. Sambata in Tineretului, duminica in Herestrau. I-am prins pe cei de la Antena 1 cu turneul lor, "mereu aproape". A dansat Teo o gramda. S-a jucat si cu minigiute. Eu am trimis un sms si am castigat o plimbare cu ATV-ul. Radea sotul de mine, ca eram mai incantata decat un copil. De cand vroiam sa ma plimb cu asa ceva.
Ca tot vorbiti de olita, noi nu avem nici un succes cu ea. Desi, la 1 an statea pe ea si reusise sa si faca de cateva ori, acum se baga cu picioarele in ea si o cara prin toata casa, fara sa se aseze.
Cam astea sunt vestile despre noi.
Mamicile din Bucuresti, unde faceti petrecerea de 2 ani a copiilor? Pe mine ma bate gandul, la un loc de joaca pentru copii, dar nu stiu unde. Aveti vreo idee?
Am pus niste poze noi sa ne mai vedeti. http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762404715709
O saptamana frumoasa!
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Dianami spune:
La multi ani, STEFAN GABRIEL!
La multi ani, TUDOR MIHAI!
La multi ani, RARES STEFAN!
La multi ani, MARC DAVID!
La multi ani, MIHNEA GABRIEL!
La multi ani, MIHAI!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Vali, concediu placut! Sa va bronzati frumos!
Anca, multa sanatate Oanei. se simte mai bine? Imi pare rau ca e tot bolnavioara. Poate ii cresti cumva imunitatea spre toamna.
Emanuela, Alisa, ce bine ca ati dat un semn de viata. Pupam nazdravanele .
Acusor, succes la examene. V-am admirat in poze, Teo e un scump, iar tie iti sta bine pe ATV .
Dianami spune:
Eu am terminat cu examenele, deci de azi sunt absolventa, dar nu licentiata inca . Licenta e in septembrie.
Suntem in pregatiri, sambata suntem nasi, mai am de luat o poseta aurie si sandalute pt. Iulia, mai deosebite. Nu gasesc nicaieri albe, simple .
La serviciu e totul ok, ma descurc bine si m-am adaptat ritmului alert.
Iulia e o nazdravana, a inceput sa repete cuvinte dupa noi, ieri a tinut-o toata ziua cu "teizeci" . Intreaba "ce e aia, ce faci, unde e?", iar cel mai nou cuvant propriu e "niniga" (in traducere inseamna gaina ).
A crescut mare, e inaltuta si are niste bucle.... Trebuie sa mergem la controlul de 2 ani si o sa-i fac un nou set de analize ( de control).
Va pupam pe toti si o sa mai intru cand mai pot. O zi placuta si racoroasa, poate ploua un pic...
emaaimee spune:
la multi ani Mihai si Mihnea Gabriel
Andreea, un scump Teo. ma bucur ca a inceput sa vorbeasca si el. iar tie felicitari pt ambitie.ai slabit mult mult si arati f bine.
Emanuela, stiu ca e greu la serviciu nou. pana te acomodezi. mersic de incurajari. ma bucur ca voi ati scapat de antibiotic. noi nu am avut norocul asta.Oani deja avea temp f mare de 4 zile si nu era de glumit(analize,etc). deja a 2 oara la spital,dr a vazut-o si a considerat absolut necesar antibioticul.
nu imi place sa ii dau antibiotic cum am mai spus dar daca ii trebuie, trebuie.
briana,ce bine ca ai dat un semn. va pup.
vali, concediu placut.
Diana, spor la pregatiri si cumparaturi. sa ne arat poze cu voi nasi. si cu nasica micafelicitari pt absolvire si sa ai spor la invatat pt licenta. mersic de urarile de sanatate: nu a mai facut febra la cateva zile dupa admin antib si a inceput sa manance bine. sa vad ce se va intampla de acum incolo cand termina trat. ce as putea sa ii mai dau pt intarirea imunitatii? deja ii dau oscillo si vitamine cu omega3(din ulei de peste)
Oani are vreo 13kg, e inalta-aprox 90cm. trebui sa ne ferim de ea ca repeta tot ce zicem. la fel si de la TV repeta tot. ii plac desene cu Fifi the flower, Nody, Thomas, Dora the explorer, Spongebob, The Flintstones. si stie cum le cheama pe multe personaje din The Simpsons- ca ne uitam noi astia mari. imi povesteste ce a facut ea cand vin de la serviciu. stie sa se incalte cu adidasi, pantofi, cizmulitele de ploaie. incearca sa lege sireturi si se imbraca cu bluza pe dos ajuta la intins rufele-scutura rufele si ea, ma ajuta cand pun asternutul de pat. aspira joaca fotbal.
isi canta nani-nani puiul mami. si cantam si happy birthday si alte cantecele in engleza. povesteste ce vede in carticelele ei.
si e tare caraghioasa cand vb in ro-engl: Mingea fell down.
e cuminte cand mergem la cumparaturi. nu plange cand o dau jos din diverse animalute/barcute/tren Thomas(din alea in care bagi monede si se apasa pe butoane diverse). daca s-a dat jos stie ca nu o mai dau si lasa si alti copii& se uita la ei.
acum ma chinui sa o fac sa vb la pers1 singular in loc de pers2sg. imi iese, dar la unele nu. cand zic de ex: io:e pisica mea( in loc sa zica e pisica ta)- ea zice:e a lui Oana nu a lui mami.
va pupam.
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
La multi ani, Mihnea! Sa fii in continuare izvor nesecat de fericire pt parintii tai!
La multi ani, Mihai! tot ce iti doresc parintii tai, iti doresc si eu! Sa cresti mare!
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni
Monica-Elena spune:
Multumim frumos de urari la toata lumea si uram si noi la randul nostru tuturor puiutilor care au implinit sau care urmeaza s aimplineasca 2 anisori tot binele si fericirea din lume.
Mihnea este un nazdravan a ramas la munte cu bunicii, iar eu ma reintorc azi la serivic dupa 2 ani si 9 luni. Sincer mi se rupe sufletul ca imi las puiul dar stiu ca e pe maini bune. Pot spune ca nu m-am plictisit acasa in anii astia ci din contra au fost cred cei mai fericiti si impliniti ani din viata mea(si vor urma si altii la fel ptr ca va avea Mihnea grija)
A crescut si e un adevarat baietel vorbeste absolut tot dar le mai poceste, alearga si se catara peste tot iar la olita facem dar cu pamparsi pe noi .
Pupam mamici si pitici si va uram numai bine
andre_ea spune:
Andrei! Sa fii sanatos, fericit si sa ai o viata plina de bucurii si impliniri!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Laura25 spune:
La multi ani Andrei! Sa cresti mare, sa fii sanatos, norocos, iubit si fericit alaturi de parintii tai dragi!
Ioana, sa-ti traiasca boierul !
Monica Elena, cum a fost prima zi la servici?
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni