Inimioare de iul-aug 2005 (14)...LA MULTI ANI!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

La Multi Ani, baietei frumusei care sarbatoresc doi anisori! Va pupam si va dorim tot binele din lume!

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Marc David!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,MARC DAVID !
Sa cresti mare,sa fii sanatos si sa ai parte de multa fericire si impliniri alaturi de toti cei dragi!

Cristina,Rares si Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

la multi ani Marc David

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

ce emotionant e! au trecut 2 ani. 2 ani plini de impiniri si fericire alaturi de micutii nostrii.
sa ne traiti scumpii nostrii mici!

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

va mai spun despre noi:
Oani e mai bine, mofturici, dar nu mai face febra.
eu la 7 am ajuns acasa. asa ca sigur ma bucur de zilele astea libere. chiar daca ploua torential ca azi, s-au inundat portiuni de strada, tasnea apa din canalizari ca din fatana arteziana. si mirosea a canalizare si altceva de pe la baie...
voi ce mai faceti mamici de pitici si copilasi?
weekend placut de la noi.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

la multi ani tuturor copiilor care au implinit varsta de 2 ani!

eu sunt super prinsa cu noul job nu mai apuc sa intru pe dc decat 10 min in wk si nu prea mai am putere sa scriu azi m-am mobilizat cu greu. prima luna mi-a fost si tare greu parca a simtit ea ca tre sa plec mai devreme de-acasa ca s-a trezit in fiecare noapte pe la 2 si alteori se mai trezea si pe la 5 - explicatia n-am gasit-o inca. acum si-a revenit de o saptamana doarme toata noaptea eventual se trezeste la 5 sa ceara lapte.

maria e din ce in ce mai dulce mor dupa ea. are perioade cand mananca mai bine altele cand mai prost dar per total sunt multumita mananca multe fructe, carne, legume si lapte. dar tot n-a facut 11 kg, ultima data imbracata avea vreo 10.700. apa nu mai vrea decat din canita cu pai e super incantata de ea. de o saptamana nu mai vrea sa-i tin eu biberonul cu lapte si-l tine ea.

noi vrem sa-i facem ziua de nastere la munte la o vila cu rudele apropiate sper sa iasa frumos.
sapt viitoare mergem la mare abia astept sa vad daca o sa-i placa apa sa innoate.

emaaimee,
si maria a avut febra 2 zile la rand mai ales noaptea facea 39.5 spre 40 frigea rau. la un moment dat incepuse sa aiba si frisoane. in prima noapte cel putin am dormit doar 2 ore eram varza la servici. era si maica-mea la mine in vizita s-a speriat zicea sa chem salvarea. bonei ii era frica sa stea cu copil cu febra. am cedat si-am fost la dr care bineinteles ne-a dat doar antitermice si un spray de gat ca cica avea gatul rau de tot. cred ca de-aia si urla noaptea. noroc ca a tinut doar 2 zile a treia zi deja nu i-a mai crescut peste 38 asa ca am scapat de antibiotic si de data asta.

mii de multumiri fetei care a pus filmele cu teletubbies pe site-ul ftp. am intrat odata si le-am vazut ii plac tare mult mariei.
eu i-am convertit cateva filmulete in 3gp si le-am pus pe telefon. se vad super daca e telefon cu ecran mare am hotarat ca nu ne mai luam dvd portabil. cand a avut febra si urla de somn si dureri de gat ii timp ce-i faceam impachetari i-am pus un filmulet pe tel si s-a linistit...ca alte metode n-au mers.

maria a invatat tot felul de expresii zice "la nani cu noi" cand ii e somn. "nu acuma. mai incolo" cand nu vrea ceva "fetita e mica nu poate". azi am dus-o la tuns a cam urlat s-a luat dupa o fetita de-acolo.

distractie placuta la petreceri!
incerc sa mai intru din cand in cand sa va mai zic cate ceva despre noi. vacante placute si voua.

mamica de maria, 1 an si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Vin si eu sa spun LA MULTI ANI ! tuturor puiutilor.....gata, ne facem mari !

M-am bucurat foarte tare cand am vazut ca inca mai existati. Bravo fetelor ce tin subiectul...fierbinte sau ma rog...caldut.

Noi suntem in vacanta...unii au terminat clasa a2-a (ELa) iar ceilalti..cresc super rasfatati. Ana e foarte rasfatata, mai rasfatata decat Ela pentru ca ..e cea mai mica ! Pana si Ela o rasfata la maxim...

Ana are o mare dorinta de a ii darui surorii cam tot ce are, uneori o oboseste pe cea mare pentru ca trebuie sa manance tot ce manaca si Ana....

Sunt deosebit de dragute4 amandoua... Pe Ana am tuns-o ...nr.0 ! Are capatana ca un beculet....

In rest..sa fim sanatosi, pupam toti copii si toate mamicile , si va uram o vara frumoasa.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Mihnea! Sa fii sanatos si fericit si sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!
Mihai! Sa fii sanatos si fericit alaturi de parintii tai!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Mihnea (Monica Elena)
Mihai (Ciurea) sa fiti sanatosi, voinici, voiosi sa va bucurti de viata si sa aveti parte de ce e mai frumos si un pt mamici

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput