Rugati-va pentru DIANA

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laura, si noi ne rugam pt ca puisorul tau sa treaca peste aceasta mare cumpana. Suntem alaturi de voi cu tot sufletul!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)


poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Am vorbit dimineata cu Laura. Azi in jurul orei 11 (ora Californiei) Diana va fi din nou operata. va fi ora 14 in Montreal si 21 in Romania. Haideti sa ne rugam toti in timpul operatiei, sa o ajute Dumnezeu pe Diana sa depaseasca si acest hop.
Ieri am intrebat-o daca are nevoie de bani, haine, mancare. Nu are nevoie de nimic. Cu lacrimi in suflet mi-a spus ca vrea sa-i trimit sanatate pt Diana la pachet. E tot ce are nevoie. Au cardurile din Canada la ei, sunt sigura ca au acces la toti banii lor, dar cand stai in spital nu ai nevoie de prea multe. Mananci acolo, dormi acolo. O sa fie mai mult ca sigur nevoie de ajutor dupa ce ies din spital, ca asigurarile medicale in State stie toata lumea ca sunt ingrozitor de scumpe si sigur or sa ramana cu ceva sume de datorat. dar o sa ne mobilizam atunci. Sa dea Dumnezeu sa ajunga amandoua acasa sanatoase, ca de bill ne ocupam pe urma. Haideti acum sa ne rugam sa depaseasca momentele astea grele si sa recupereze.

Diseara o sa sun sa vad cun a decurs operatia si o sa intru sa va spun.

Doamne Isuse Cristoase ajut-o pe Diana!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

fetelor am vb cu Laura.Am adresa de la spital. Mi-a dat un mail care i vrea si va roaga sa-i trimiteit rugaciuni ca la ora 20 21 in Eurpoa o opereaza din nou pe Diana si ar vrea si ea sa se alature rugaciunile noastre. Cine vrea trimit mail . Voi o rugaciune! A vrut sa scrie dar a esit eroare si cere sa va multumesc din suflet din partea ei si a Dianei! Fetei care mi-a scris din Oregon ! E vecina cu tine!!!Ti-am trimis mesaj!
A mai zis sa va pup sa va imbratisez pe toate si daca poate , cind v-a putea intra pt 2 cuvinte si ea! Are acces internet dar nu se dezlipeste de fata! Acu musca tuburile si era punin nervoasa . Sa dea domnul sa fie luptatoarea din totdeauna!Care mai stiti ceva scrieti sa stim cit mai multe . Disera la 21! Eu la 15 eram .
Va pup pe toate si .....nu mai am cuvinet care sa zica nimic . Ce a-ti facut si faceti nu se poate descrie! La multi ani copiilor vostri de la Laura si sa fie sanatosi . Soni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Atunci nu o mai sun si eu, ca tocmai ma pregateam sa o fac. I-am si zis ca daca aflu stiri de pe DC, nu o mai sun, ca sa nu o deranjez. Stiam de operatie, dar nu si ora, de aceea voiam sa vorbesc cu ea, Deci ora propusa de mine pentru rugaciunile noastre sa fie ora la care Diana intra in operatie. Si anume: 14 in Montreal si 21 in Romania.
Diana, fii tare, papusica mica! Sintem alaturi de tine! Laura si Andrei, sintem alaturi de voi in aceasta grea incercare!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Doamne ajuta sa fie totul bine.Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred! Sunt in soc! Nici nu am cuvinte sa ma exprim...ce fragila e viata asta!

Diana,fetita frumoasa, esti in gandurile mele!
Lupta, lupta, lupta!!!

Laura, multa putere iti doresc.

O sa ma rog cu voi la ora de operatie, si nu numai!

Nelia, daca strangi bani sa-mi zici!Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

O FATUCA DIN OREGON CAREIA I-AM DAT ADRESA SPITALULUI A ZIS CA AVB 5 MIN SI ERA F AGITATA CA ---DIANA A MISCAT UN PICIORUT!!!11 NU SE STIE DACA DIN REFLEX SAU A VRUT EA!!! lA 15 EU ERA . HAI LA 21 CIND E IN OPERATIE SA NE UNIM DIN NOU!!! DOAMNE FA O MINUNE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speed spune:

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Ma rog si eu odata cu voi pentru micuta Diana!
Doamne, ai grija de sufletelul asta mic si dulce!

Doamne'ajuta!

Mergi la inceput