Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 29
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by tzuchi
Lore am citit si eu povestea nasterii tale, mi-am adus aminte de a mea, tot fara nici o anestezie, nici macar un calmant nu am primit, m-au lasat sa ma rup au cusut o gramada la mine apoi si acu simt dureri. M-am uitat la pozele tale si tot vroiam sa-ti scriu ca il cunoastem pe sotul tau. Roni e un scump, mie mi se pare ca seamana mai mult cu Cornel.
Tzuchi, da? De unde, cum? Stai sa vezi cand o sa-i spun lui Cornel... De prin facultate? Eu sunt mai rea decat securitatea... Sa vad daca el te stie din poze...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
aelita spune:
Botezul a iesit bine,fata a stat cuminte.
multumim de urari ,
pitilache,marinar,conchita,gabriela,rali,catalina,eli77,
ylilimic,meditrana,iza29,marybel,daconst !
citesc din urma:
gabriela,ultima oara aveam 56,asa ca nu mai vreau sa mai dau jos.
tonylexa,nu ma mira nimic din ce povestesti! mare grija cu copiii,fetelor !!! nu lasati copiii sa fie fotografiati,mai ales cand mergeti la plaja! nu dati date personale pe forum,fotografii cu bb dezbracati.
liuda super arati ,si Diana are niste ochi ALBASTRIIIIIII!! mama mama!
maria rubi,bine ai venit !
loremunteanu :
quote:aoleeeeeeeu,cine a spus asta???????
" Uite de asta va pedepseste Dumnezeu ca va vopsiti si va puneti cercei in buric",
anis mai are Iarina brobonelele?? ai aflat ce sunt?
liuda eu vreau al doilea bebe curand ! deocamdata mai astept nitel.
puiut,bine ai venit!
cum nu am mai intrat zilele astea,urez acum
MULTA SANATATE SI SA CRESTETI MARI !
matei(catalina)
5 lunisoare!Thea(dianamizzi)-a implinit 5 luni odata cu a mea
Eva Anne-Marie (salina) -5 luni!
Anastasia Veronica (maria irina)- 5 luni!
Nona Adia (aniska)-4 luni
Vlad Matei(rali)-4 luni
Maria Antonia (albinuzza)-4 luni
Sofia (mediterana)-4 luni
Andrei si Stefan (levi)-4 luni
Alexandru_(shine)- 4 luni
Antonio (aventura)-implineste azi 4 luni !
S.
adinush spune:
Puiut imi pare rau sa te dazamgesc dar tu acolo faci iaurt
Adik exact asa se face iaurtul de casa cu singura diferenta ca nu se strecoara ci se lasa cateva ore la caldurica si apoi se amesteca
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
laura ionescu spune:
ne-am intors si noi acasa. am bananait toata saptamana trecuta. am dus piciutanca pe valea oltului, la voineasa, la horezu, intr-un defileu de vis, pe valea valsanului. ce frumoos a fost! am purtat-o in port bebe ca e curioasa de moare daca nu vede ea tot, asa ca nu am luat nici un carut ca oricum imi ocupa tot portbagajul.
ca veni vorba, o fi el frumos, da' eu m-am saturat sa-l car pe scara tip melc pana la etajul 2 de doua ori pe zi asa ca il vand! da'l in ma-sa ca m-a cocosat! gata! am pus anunt!
imi pare rau ca nu ati putut vedea pozele, in graba le-am pus pe privat, dar acuma sunt publice, asa ca daca aveti rabdare puteti sa va mai uitati o data.
Catalina - eu dau cereale dimineata cu piure de fructe, o lingura. se pot da diluate cu lapte, apa sau suc, iar supa aia pe care ai facut-o mi se pare minunata. din aia ii fac si eu lui EVA ca de maine mai inlocuim o masa, aia de la 14,00.
Adinush - lasa glumele si zi cand pleci.
In legatura cu diversificarea, eu nu m-am grabit sa-i bag multe alimente. important e sa inlocuiesti o masa. daca ai gasit formula care ii place copilului, da-i numai aia ca ai tot timpul sa variezi. asa ca noi mancam intr-o veselie mar golden ras cu suc de morcovi si cereale dimineata (UN CASTRONEL). acum am invatat sa mancam cu lingurita si ne tine de foame 4 ore, deci suntem pregatite sa trecem la masa de la 14,00 care o sa fie supa- piure de legume model Catalina. incepem cu 2 lingurite si intr-o saptamana sper sa o inlocuim si masa aia.
am citit asa pe sarite ca nu am avut timp, dar de maine recuperez ca am bona si deci am timp. sunt in pragul depresiei fiindca fie-mea nu plange dupa mine si ranjeste gingiile stirbe la toata lumea! eu mor de dorul ei si ea se distreaza cu bona!
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
gabriela_s spune:
fetelor,m-a rugat o prietena sa ii scriu cum am diversificat-o pe adriana si m-am gandit sa trimit si pe mailul comun "poezia",daca este cineva interesat.e doar o varianta de schema,din n scheme,care la noi se pare ca a prins si adriana ia in greutate (asta era la noi scopul principal,ca avea abia 5,800 si acum a ajuns si ea la 6,400
),ii merge bine,kaki iese normal,fara probleme gen diaree,constipatie(pana acum,doamne ajuta).
aaaaa,adinushule pleci???unde ???la la le le?
va pup
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
marinar spune:
helenutza ff frumos filmuletul.
gabriela ce papa adriana acolo de e asa incantata? si papa tot ce avea acolo?
lore ce seamana roni si cu tati...!
catalina eu iti sugerez sa-l mai lasi, sa nu-l fortezi,. tu faci cum crezi in functie de cum il vezi pe el ca evolueaza. adevarul ca el sta putin in fundic daca-l pui, in comparatie cu emmi care lucreaza muschii de o luna cred dar daca o pun in fund nu-si mentine echilibrul 2 secunde.
cleopiciu dar papati nu gluma. bravo. emmi azi a gustat piureul de lugume, ad o lingurita de morcov cu pastarnac. deja a prins faza cu lingurita si cum o vede cum deschide guritza.
liuda si eu l-am anuntat ieri pe tati ca nu mai vreau alt copil, chiar daca emmi e o cumintica si o dulcica. dar cine stie!!!
catalina am aparut. am umblat azi sa iau banii de trusou, apoi cum ai banuit electro si aerob. am venit acasa si am facut o lingurita de legume pt zana si acum la pc. fata nu ma fac eu ca aia pt ca ea e urata. aaaa super tare bancul.
liuda ai grija cum te exprimi fata ca sa nu te traga administratorii de urechi ![]()
laura la mai ca e mai bine sa fie sociabila si sa rada la toata lumea decat sa urle dupa tine si sa nu poti merge nici la wc fara ea.
cam cate lingurite de mar ii dai de ai inlocuit o masa de lapte? eu tot golden folosesc, dar sucukl de morcov+portocala il dau la pranz mai de sete.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
tzuchi spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Tzuchi, da? De unde, cum? Stai sa vezi cand o sa-i spun lui Cornel... De prin facultate? Eu sunt mai rea decat securitatea... Sa vad daca el te stie din poze...
Lore din Brancoveanu
Va pupam
ylilimic spune:
Care mai sunteti pe aici? Stie careva sa faca un nou capitol?
cristiana, adela, delfinuta - unde sunteti?
laura - am vazut-o pe Eva, ce frumos se balaceste ea in cadita ... 
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Ivona1977 spune:
Liuda asa ii zic si eu la sot! Du-te si fa-ti baiat cu alta! nu cu mine! [lol]
Tzuchi imi pare rau ca nu va simtiti bine in Germ, poate vii inapoi sa fim iar colege de tara...Ti-am vazut pozele, Ana e superba, imi vine s-o mananc!
Un gand bun pentru CKristina (nci eu nu imi amintesc de ea, probabil ca a fost in perioada in care am fost eu plecata in Romania, o luna asta vara, de la 15 saptamani incolo). Sa ii dea DD un copilas sanatos si frumos!
Rali Ella a trecut la dictionare...
Ma inavata engleza...Apropo de asta, ieri m-am intalnit in oras cu o cunostinta rusoaica, maritata cu un englez, care are o fetita de 3 ani. Bai vorbea copilu ala engleza mai bine ca mine! Mi l-a prezentat pe Mister Mouse (o jucarie) si mi-a explicat de ce are coada rupta, ca i-a rupt-o pisica ei (adevarata) am murit de ras!!
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
Ivona1977 spune:
In timp ce va scriam a inghitit ella antena de la viermele - jucarie si a vomat tot ce a mancat ultima data. Vad ca spanacul nu a iesit totusi...
Offf ma duc sa spal...
Lili imi pare rau da nu stiu sa fac capitol nou.
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez