Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 23
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
Sunt si io p-aci, insa nu prea dispun de timpul necesar...Asa vrea ca ziua pentru mine sa aiba mai mult de 24 de ore, cum bine credea mihaela
... Ieri m-am trezit iar teapana de spate, insa m-am tarat efectiv la botezul micului Dominic, care a fost un dulce, un cuminte care a smiocait cateva sunete la schimbat... in rest un dragalas
Lili pe el de baiat mare. Ai mei copii la ora aia erau la mama (vis-a-vis de biserica) faceau
. APoi am fost prin parc (unul departe de casa) si abia lah 22 trecute de fix intram in casa. Astazi sunt un pic mai bine cu spatele ca ieri si tati ne-a propus o plimbare la Cta. POate reusesc sa dau si de una din fetele noastre...insa pana atunci tre sa intru sa fac un dus...
De citi v-am citit dar sa vad daca imi si aduc aminte comentariile...
tzuchi - imi pare rau pt neacomodarea voastra...Am vazut printeza si mi-a placut mult cum dormea linistita in scaunel...Sper sa va gasiti ceva in UK si sa va intoarceti cat mai repede, daca asta va face pe voi fericiti!
nadia - si eu ma declar dependenta de
messa - as zice ca ai inceput diversificarea direct la maternitate...Cand ai avut timp sa i le dai p toate, mai ales ca si faci incercari cate 5 zile la rand?! (sper sa nu gresesc) Adam papa bine cereale la lingurita, desi seara e posibil sa i le dau la sticla (mai mereu suntem afara), insa cu legumele avem de furca, doar e fratele lui Matei, nu?
Am incercat diverse variante, insa nu e foarte incantat, sunt zile cand inchide gura "cu zavorul" si nu mai trece nici mama linguritei
. POate gasesc azi la Cta conopida, brocoli, ceva nou...
cine da sucuri de la Hipp a observat ca in ciuda avertizarilor impotriva consumului de zahar la sugari, acestea au zahar in adaos?
raluca - grozav cum v-ati descurcat cu diversificarea! In curand iesiti la gratar, la mici si carnaciori de Plescoi
Bine ca ai zis de biscuiti, sa caut si eu...
catalina - nu sunt asa de buna in ale mancarii bbilor, ca te-as sfatui cu mare drag..dupa cum vezi si eu iau lectii ...
gata, fug la
!
aaa, am uitat! aici e Dominic inainte de botez si aici sunt Adam si Dominic dupa botez
Loleka daca tu ai treaba, vezi ca uit de piticul tau?
Ti-am luat-o inainte, sic! ![]()
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
sraluca spune:
CATA am inceput cu suc de mere, dupa care i-am bagat si pulpa cu biscuiti peste suc, am mai povestit ca adunam din storcator pulpa si amestecam cu suc pana cand am renuntat la suc si pana la urma am renuntat de tot ca s-a striact storcatorul. Asa ca acum mancam 2 mere rase. Legumele am inceput cam la o sapt dupa ce am inceput cu sucul, le-am lasat o perioda ca am avut probleme cu morcovii si am reinceput cu cartofi simplii cu lapte si lapte cu morcovi. Compot ii dam de cateva zile. Azi i-am dat de la borcan mere cu piersici de la nestle cu praf de biscuiti. Asa ca pana de curand in afara de gustarea de la ora 9-10 restul era cu lapte. A, si orele alea sunt puse asa aproximativ ca nu avem ore fixe fixe. Compotul i-l face acasa si ii da si zeama de compot separat.
LILI
ieri am fost la un gratar de peste si cand ne-am asezat la masa cine era primul si se agita pe acolo? Bila. A trebuit sa ii bag un bibe sub nas si dupa aia sa mancam si mai avea vreo ora pana la masa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da aia de la Hipp sunt total pe langa, eu am luat ceai de mar si abia dupa ce l-am terminat am observat ca avea si zahar sau oricum ceva interzis. Da poate ca ei sunt sinceri si spun spre deosebire de altii

sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Shine spune:
alexandru doarme.
Lore, am citit povestea nasterii!stiam ca tre sa fie de rau, asa ca aseara nu am citit. Chiar nu imi mai amintesc comentariile de la momentul respectiv, ca ai nascut la cateva zile dupa mine, dar pe mine ma roade o intrebare.... Pentru superba prestatie tu i-ai dat vreun ban acelui doctor? ca sincer, daca i-ai dat, ii urez din tot sufletul cu aia sa se aleaga, si sa dea dd sa treaca macar odata in viata prin ce ai trecut tu.
Stau eu ca o baba acum, si ma gandesc ... e bine sa mergi la un medic mai putin cumoscut, k astia laudati au multe pe cap...spagi multe de primit, si cam uita sa fie oameni.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
marybell spune:
dana mersi de intrebare
azi Erik e un pic mai bine, pana acum nu a plans, si inca nu a iesit nici un dinte.
Marybell si
Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
Messa spune:
Dana, tapioca este in cutia de orez cu porumb si tapioca de la Milupa, Milubrei nushcumnaiba.
Tzuchi, si a mea face aiureala asta cu "ori imi dai in secunda in care vreau eu ori nu-mi mai dai deloc ca oricum urlu", numai ca a mea urla numai cand e prea tarziu sa-i dau, ca nu cere altfel de mancare, asa ca trebe sa ma prind eu exact cand e momentul optim... balamuc!
marina, gupiii mai balesc si pentru ca inca nu stiu sa inghita saliva, deci nu e neaparat de la dinti.
sraluca, eu ii bag aliment nou la 3-5 zile (cum imi tuna, dar nu mai repede de 3 zile). Asa fac de vreo 4 saptamani, eu am inceput diversificarea cand cu refluxul, ca intai am bagat cerealele in lapte sa-l ingroase, pe urma morcov si cereale, si cand am realizat ca de fapt o diversific, am hotarat sa adaug pe rand si restul. Lilimicule, cred ca asta raspunde si la intrebarea ta. Oricum, avand in vedere ca am observat ca fi-mea caca maine ce mananca azi si azi ce a mancat ieri, banuiesc ca e ok la 3 zile minim. Nu a avut absolut nicio reactie nasoala la nicio mancare noua. Bine, cand zic ca azi ii dau, de exemplu, prima oara sa zic "banana", nu inseamna ca ii dau o banana intreaga - ii dau o lingurita, doua, inainte de masa cu alea cu care e deja obisnuita; a doua zi ii dau 3-5 lingurite, a treia zi vreo 7-10 si tot asa pana la o masa completa cu alimentul nou, oricum in combinatii cu cele cu care deja e obisnuita. Cred ca asta e secretul, sa nu bagi direct odata alimentul nou o masa intreaga, ci cu tzaraita, un pic cate un pic pana esti sigura ca e totul ok.
Lilimicule, sucurile de la Hipp le beau eu, ca fi-mea e desteapta si le scuipa cu gratzie pana pe chiloti. Nu accepta decat ce ii gatesc eu, a scuipat cu regularitate fiecare lingurita de borcanas, indiferent de continut, cu care am incercat s-o pacalesc in speranta ca scap de gatit, ca mi-e mai simplu sa le cumpar decat sa le mosmondesc in bucatarie, dar... FLIT. Nu vrea decat facut de mine in casa si pace buna. Sa-i fie de bine, macar sa manance.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by Shine
alexandru doarme.
Lore, am citit povestea nasterii!stiam ca tre sa fie de rau, asa ca aseara nu am citit. Chiar nu imi mai amintesc comentariile de la momentul respectiv, ca ai nascut la cateva zile dupa mine, dar pe mine ma roade o intrebare.... Pentru superba prestatie tu i-ai dat vreun ban acelui doctor? ca sincer, daca i-ai dat, ii urez din tot sufletul cu aia sa se aleaga, si sa dea dd sa treaca macar odata in viata prin ce ai trecut tu.
Stau eu ca o baba acum, si ma gandesc ... e bine sa mergi la un medic mai putin cumoscut, k astia laudati au multe pe cap...spagi multe de primit, si cam uita sa fie oameni.
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank"> Repere in dezvoltarea bebelusului
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/56/Default.aspx" target="_blank"> Diversificarea bat-o vina
Salutare mamici!
Ne-am intors si noi de la plimbarici...
Shine, in ziua cu pricina am fost un pic suparata... Apoi am analizat situatia si am ajuns la concluzia ca nu are nici o vina... A fost "norocul" meu sa nimeresc intr-o zi plina... 4 operatii... plus ca totul s-a petrecut prea repede... nu se asteptau sa nasc asa repede... Drept urmare si bebe 2 tot cu el vreau sa-l nasc si tot el vreau sa-mi uramareasca sarcina...
Marina, Nadia, Aventura, n-au avut nici o problema... Eu si Adinush am fost putin mai norocoase...
Eu n-am dat nici un leu dr... Singurii bani i-am dat au fost: moasei si asistentelor care ne faceau toaleta....atat...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
adinush spune:
Lore no offence dar cred ca un dr se masoara nu se masoara in cazuri fericite ci in cat mai putine cazuri nefericite.Si procentual vorbind 2 paciente "mai putin norocoase" din 5(la noi la odisee) nu suna deloc bine.
Nu-i contest calitatile profesionale,de asta m-am si decis sa-mi urmareasca sarcina inca dinainte de a ajunge in Romania dar are o problema foarte mare:nu-si constientizeaza limitele.Oricat s-ar stradui e si el tot om si decat sa chinuie 100 de paciente mai bine ar avea grija ca 50 sa fie multumite.
Nu stiu tu dar eu ma uit cu o urma de gelozie la fetele care povestesc cum stateau cate jumatate de ora la o consultatie,cu discutii despre diverse si echografii lungi stiind cum mergeam noi pe banda rulanta,si asta la cabinetul particular.Nu vreau sa-mi imaginez cum o fi la spital
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
TERBITZA spune:
Salutareee,
Va mai amintiti de noi?Va citesc la 2-3 zile insa, invariabil, de cate ori incep sa scriu, Letitia incepe sa urle si ...se rupe filmul.Noi suntem bine, stam cam 6-7 ore afara zilnic asa ca pe acasa suntem musafiri.
Exact ca Messa am inceput diversificarea din cauza refluxului.Cerealele sunt minunate, intai am ingrosat laptele cu orez sau orez cu roscove(mii de multumiri Messei) si apoi am folosit cerealele de la Humana pe care le mancam la linguritza.
Catalina, noi facem cerealele ca o smantana groasa si le mancam numai cu linguritza. Initial scuipa mai tot , acum chiar avem dexteritate.Diversificarea cu legume si fructe am inceput-o din cauza scaunelor f moi care ne-au tinut vreo 3 saptamani. Am introdus mar copt, supa de morcovi cu orez, smecta,lapte fara lactoza, fara nici un rezultat. Am luat apoi de la plafar fyto-enterol(argila+menta+calciu carbonic ) si dupa 3 zile am rezolvat problema.
Catalina am tot incercat diferite combinatii de legume facute de mine insa Letitia nu le-a suportat de nici o culoare. Eram convinsa ca o sa o dam rau de tot in bara cu diversificarea asta.Am constatat ca de fapt nu suporta albitura+telina si apoi cred ca e deranjata de consistenta mancarii.Am cumparat apoi borcanele de la Hipp(desi eram total impotriva lor) si fata mea era in stare sa linga si borcanelul nu numai linguritza, asa ca poti incerca si tu, poate Mateiash va fi incantat.
Am vazut pozele cu bebici , toti sunt minunati!Nu ii nominalizez pt ca nu vreau sa uitam pe nimeni!
Si acum va invitam la pozeeeee:
din ciclul:pianista o face mama
v-a placut?
asa ma bucur de jucarii
bluzon facut de mami
dupa baitza
Pupam mamici si bebici !
pitilache spune:
De cand am citit povestea Dianei Maria de la Discutii generale, nu prea am mai fost in stare de nimic si desi am incercat sa va mai scriu nu am reusit. Acum ca au inceput sa apara si vestile bune despre ea, m-am mai linistit un pic. Dumnezeu sa aiba grija de ea in continuare!
Multumesc fetelor pentru raspunsurile referitor la statul in fundulet! M-am mai linistit ca si alti bebei cer asta si ca ii tineti. Si eu incerc s-o tin cat mai putin pe Isabella desi ea numai asa ar vrea sa stea daca se poate!
Ivona m-ai inebunit cu citit cartii. Este superb filmuletul!
Terbitza am vazut-o si mica ta pianista! Isabella este doar la stadiul de a-si asculta fratiorul si taticul cantand la pian! Aseara doar la "mangaita" si ea putin!
Tzuchi ti-am vazut pozele de la botez si mi-au placut tare mult. Sa va traisca mica crestina! Imi pare rau de acomodarea in Germania si sper sa va intoarceti in UK cat mai repede! Unde ati stat acolo? Sudul Angliei este aproape de sufletul meu, mai ales zona Canterbury-ului.
Messa ti-am vazut site-ul si mi-a placut. Mise pare destul de complet, nu stiu ce ai mai putea adauga. M-am uitat si la anunturile cu vanzari de caine. Am avut si eu un brac german si eram curioasa daca e vreunul de vanzare... poate poti adauga si poza animalului de vanzare, o idee, nu stiu cat de usor de pus in practica.
Loremunteanu ti-am citit si eu poveste nasterii si m-a emotionat tare mult. Sa va traiasca bebeul!
As mai fi avut de zis dar ma cheama datoria. promit sa revin mai tarziu.
Va pup,
Roxana
marinar spune:
sraluca pai si eu ma gandeam tot la biscuiti din astia mai ales ca-i dau laptic milumil. cate masuri de biscuiti la cat piure de mar pui?
messa stiu ca nu balesc mogaldetele numai de la dinti, dar tousi o mai controlez din cand in cand si la gingii.
lore si eu ca tine : nu i-am dat lui T nimic. la controlul de 6 sapt l-am intrebat ce-i datorez si s-a facut ca nu ma aude, ca nu intelege...ideea e ca nu i-am dat nimic. dar altele i-au dat si a luat fara jena si comentarii. dar pt faptul ca e din ce in ce mai aglomerat eu la el nu mai merg.
terbitza spune-i letitiei ca mi-a placut si interpretarea la pian si bluzica cu urechiuse...tot.
noapte buna!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)