Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)
Raspunsuri - Pagina 22
Messa spune:
Deap, io dau cereale. Si carne. In curand si ou. Rosii mai incolo, deci nu datzi 
Noi mancam pana acum cu succes, fara reactii negative, dimpotriva, urmatoarele: morcov, pastarnac, patrunjel, conopida, yams, cartof, fasole verde, telina, dovlecel, mazare, orez, porumb, tapioca, roscove, carne de pui, caisa, ulei de masline extravirgin.
Saptamanile care urmeaza: ou, iaurt bifidus (NU Danone sau Milli - numai Prodlacta), carne de vitel, linte, orz.
Acuma gata, inapoi la munca ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
marinar spune:
sal
la multe lunishoare sarbatoritilor de astazi.
catalina pai de aia intrebam de dinti, m-am gandit ca poate nu am vazut eu. asa macar sa stiu sa ma chiombelesc si eu bine la emmi, sa nu planga saraca de la dinti si eu sa cred ca e fitzoasa.
messa super tare! asa munca mai zic si eu...
catalina cum a mers cu piureul de azi? cu cerealele nu ma pricep dar florin imi spunea ca poate ar fi bine cand o sa avem masa numai de mar, fara laptic in completare, sa-i pun si o masura de biscuitei. fete voi ce biscuitei folositi?
messa dar papati nu gluma. felicitari! noi suntem numai la mar, vad ca incet incet invata sa deschida guritza si sa inghita mai bine...dar si sa schipe, sa faca balonase, sa bage manutele in castronel, etc. puuuuuuuuu, emmi iar se kk pe mesajul meu!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
marinar spune:
laura am vazut toate pozele cu eva, e scumpica fooooc!
Daconst spune:
Catalina,ma refeream ca eu stiu cum e doar la faza cu legume,ca mai mult nu am experimentat.![]()
Messo,bravo vou,ce avansate sunteti!Ce mai e fata si tapioca si unde le gasesti?Ca eu nici n-am auzit de asa ceva.
Cum ia in greutate Arianna acum cu atata mancare solida?
Marina,poate-i mai bine sa nu stii ca o dor gingiile,ca uite asa m-am trezit si eu cu dinti in gura la fi-miu.
La noi au inceput durerile dupa ce au spart si pina s-au dezvelit bine.Acum e iar liniste pina or sa apara cei de sus.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
tzuchi spune:
sa va povestesc cate ceva si despre noi! Acomodarea in Germania e tare grea pt. noi, asa ca am plecat acasa in Ro, unde nu am avut net, am facut si botezul si mi-am reincarcat bateriile. Avem cateva pozici de la botez
Tati plingea dupa noi ca-i este urat singur aici asa ca am venit inapoi, insa ne-am hotarit sa-si caute alt job in UK si sper ca pina la toamna sa ne reintoarcem.
Ana este bine, am fost la tura a doua de vaccin pe care a suportat-o mai greu decat prima, a plins 2 zile de durere de piciorus, are o galma mare si rosie la locul intepaturii. Ne inscriem si noi la categoria grea, la 3 luni si 10 zile aveam 7.090 kg si 62 de cm, papam numai lapte de la mami si am rezistat eroic la asalturile din partea familiei sa-i dau si altceva decat laptele meu. Am rezistat si asalturilor de infofolire si am scos copila numai fara caciula si in cracii goi afara, ba mai dormeam si cu geamul intredeschis noaptea de am primit la bobirnace, dar vad ca fata e bine merci nu a facut un muc. Cand ne-am intors am plecat de la 30 de grade din Buc iar in Frankfurt erau 11 grade si ploua, ne-au lasat in mijlocul pistei, hainele groase erau in bagajul de la cala, asa ca mi-am luat rosii de la toata lumea cand m-au vazut cu fata sumar imbracata in paturica din carut. In schimb ne trezim noaptea de 2,3 sau chiar 4 ori sa papam, asa ca somnul meu e vraiste, oare cand va dormi si ea neintoarsa pina dimineata? Are un program haotic de masa, cand maninca la 4 ore, cand la 2 ore, se enerveaza daca nu-i dau sa manince cand vrea ea si apoi nu mai vrea sa suga. Ieri ne-a prins o ploaie torentiala cand eram la plimbare si dumneaei tocmai atunci vroia sa manince, asa ca a inceput un concert pina am gasit un loc unde sa-i dau sa pape, dar a refuzat si a tinut-o intr-un plins pina acasa, unde la fel a refuzat sanul desi era moarta de foame.
Vad ca vorbiti de dintisori, diversificare, aveti copii mari, sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Eu imi iau notite, pina in august cand am de gand sa incep diversificarea, daca totul merge bine cu lapticul meu.
marinar spune:
tzuchi sa va traiasca micutza crestina! a fost o printesica la botez! mmmmm si ce tortulet frumos...bine ca sunt la regim, ma multumesc cu privitul.
dana pai a fost bine si ca la voi, dar decat sa planga si sa nu stiu de la ce, cum a fost la matei dragul de el, mai bine sa vad un semn ceva si sa-i dau cu gel si alte alea. oricum momentan emmi doar baleste raaaau, nici urma de dintzisor si nu ma supar daca mai intarzie sa apara.
Daconst spune:
Tzuchi,imi pare rau ca nu v-ati acomodat,dar e destul de greu daca nu cunosti limba si nu ai pe nimeni intr-o tara straina.Banuiesc ca in UK deja v-ati format un cerc de prieteni si acum dintr-o data aici singuri.Diferenta de sistem e mare,deci chiar te inteleg.
Eu cind am venit comparam doar cu Ro si mi-a fost bine,dar tu mai poti compara acum si cu UK si atunci nu stiu daca e chiar mare avantajul.
Am vazut pozele de la botez.E o frumoasa papusica ta si mi-a placut rochita ei,tare mult.Iar tortul e bestial.Macar a meritat sa mergeti in Ro.
Vaccinul l-ai facut tot aici?Si la noi s-a facut galma la primul,dar a trecut.Data viitoare-i pun comprese reci cum au zis fetele ca au facut.
Bafta multa in continuare si sa va gasiti linistea unde va doriti.
Ps:daca te pot ajuta cu ceva,o informatie sau stiu eu,ce poate aparea,o fac cu placere.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
sraluca spune:
CATA referitor la cereale, eu ii dau de mult la masa de seara lapte amestecat cu cereale cu mar si morcov de la milupa. AM inceput la doza 180ml apa+6 doze lapte am pus una de cereala si acum pun 200 ml apa+5 doze lapte + 3 doze cereale. Cam dupa ureche chestia dar nu am avut reactii adverse si doarme noaptea linistit. Si eu tot din motive de foame peste noapte am bagat cerealele
A, si nu am luat cu banane ca cica inca sa nu ii dau banane dar astia scriu pe cutie ca merg si de la 4 luni. E o varza totala, fiecare cu ideea lui

Marina eu ii bag biscuiti de la milupa care sunt gata facuti praf, au si lapte ce e drept dar stiu ca nu imi pun intrebari de genul: au zahar, au gluten, etc etc
MESSA dar ce meniu avansat aveti. Conopida nu i-am bagat inca si nici mazare ca am citi undeva ca nu e buna inca. Dar i-am bagat rosie ca unde am citit eu de mazare scria ca da rosie
.
Si carnita si ou mancam cu succes la 2 zile. Voiam sa ii bag spanac dar cred ca nu o sa mai gasesc proaspat. Si la 16 mancam cu mare placre compot de mere cu piersici sau caise.
A, si ADELA si noi am trecut la mancare fara lapte ca inainte ii dadeam si legume si un bibe dar vad ca de 2 zile arunc laptele
In concluzie meniul nostru:
06.00 - lapte/10.00 - mere cu biscuiti/13.00 - legume pasate cu carne sau ou (o zi una, o zi alta)/ 17.00 - compotel mere/caise/piersici/ 20.00 lapte cu cereale mar cu morcov
Multi pupici pt bebici si mamicile lor
sraluca
Mihai Alexandru 25.12.2006
Poze cu Bila
poze de la mare
Catalina spune:
Maaaama Raluca ce meniu super beton ai. Compotul il faci tu?
Marina, a mancat 8 lingurite. I le-am dat mai devreme, la ora 13 (mancase masa a 2 a la 10 jumate). De cand i-am dat, doarme adica de la masa de lapte are 5 ore. Acu ... Doamne ajuta. Nu mai fac nici un plan, o iau si eu cum vine.
Raluca, spune-mi si mie te rog, cand i-ai introdus inca o masa de altceva decat lapte? Adica sa presupunem ca ai inceput cu masa de fructe cu biscuiti, da? La cat timp dupa asta ai inceput cu cea cu legume? Si apoi la cat timp cu cea cu compot? Multumesc.
Pupici